Litoměřice – Třebíč 5:3 (kon.) | Přerov – Prostějov 1:4 (kon.) | Jihlava – Vsetín 0:2 (kon.)
Zlín – Frýdek-M. 4:1 (kon.) | Sokolov – Znojmo 4:1 (kon.) | Pardubice B – Kolín 3:4 (1:2 po s.n.)
Poruba 2011 – Slavia 5:4 (kon.)
konec
Berani Zlín
4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
HC Frýdek-Místek
Pondělí 18.12.2023, 17:30 • Trinity Bank Arena Luďka Čajky, Zlín • Chance liga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To už bude ode mě pro dnešek vše, já Vám děkuji za pozornost a u dalšího hokejového utkání na shledanou. (19:55:47)
     
    Během závěrečné dvacetiminutovky jsme byli svědky pouze jedné branky, a to do svatyně hostů. Tou tak žlutomodří jen utvrdili svůj dominantní výkon a hlavně i dominantní výhru, díky které si připsali podstatné tři body.
     
    Konec zápasu.
     
    59:03
    Od modré se pokusil ještě prosadit Stefan Mikael Warg. Jeho střela sice byla velmi ostrá, i tak se ale pouze zastavila o první hůl soupeře, která stála v cestě.
     
    58:04
    Závěr utkání se blíží neúprosným tempem a pro hráče Frýdku to již vypadá opravdu velmi bledě. Jde to poznat i na jejich výkonu, který nestačí na odražení tlaku ševců.
     
    57:05
    Od modré nyní vyslal prudkou střelou Martin Novotný. Jeho přízemní pokus nevypadal vůbec špatně, navíc mu razance opravdu nechyběla. I přesto ale skončil pouze na betonech gólmana.
     
    56:06
    Ve středním pásmu dokázal díky svému napadání vybojovat puk Jan Výtisk. I přes následnou rychlou a přesnou nabídku se nakonec jeho spoluhráči museli stáhnout s rozehrávkou až za vlastní svatyni.
     
    55:07
    Od pravého kruhu se nyní pokusil vyzrát na Švančaru Mikko Salmio. Ani tato střela ale nepřekonala vyrážečku fantastického gólmana. Ten i přes čtyři obdržené branky předvedl úctyhodný výkon a jeho spoluhráči můžou být rádi, že prohrávají jenom o tři góly.
     
    54:08
    Po souboji u mantinelu u střídačky hostů se nakonec dostal k puku Bedřich Köhler. Právě on následně pálil od modré, a to rovnou dvakrát. Ani v jednom z případů se ale zkušenému útočníkovi nepodařilo prosadit.
     
    53:09
    Po vhazování po pravici gólmana Frýdku se dostal ke kotouči Mikuláš Zbořil. Ten okamžitě pálil od modré, k jeho smůle ale trefil pouze jednoho z obránců soupeře před bránou.
     
    52:10
    Mezitím co se v ochoze stadionu síří již vítězná atmosféra v podobě mexické vlny, na ledě se stále bojuje. Své bojové schopnosti nyní vytasil Patrik Švančara. Ten totiž musel zastavit další pokus domácího celku.
     
    51:11
    O zapsaní se mezi střelce se nyní pokusil Michal Gago. Jeho pokus od pravého kruhu ale skončil pouze na boční síti svatyně soupeře. Následný odraz nasměroval kotouč na jednoho z obránců soupeře, který ho vyvezl alespoň do středního pásma.
    50:12 Jakub ŠLAHAŘ - 4:1
     
    50:12
    5/5
    Zlín právě vstřelil branku!
    Svou druhou branku v dnešním utkání si připisuje JAKUB ŠLAHAŘ. Ten se prosadil svou přízemní střelou z prostoru mezikruží. Vystřelený kotouč zamířil přímo k levé tyči, kam se již gólman nestihl přemístit. Asistence: Denis Kindl a Jiří Suhrada.
    Šlahař J., Kindl D., Suhrada J., Novotný M., Paukku J.
    Havránek Š., Doktor J., Sedlák Z., Ćmiel M., Haman F.
     
    49:55
    Velkou šanci měl nyní na své holi Michal Gago. Toho našel svou nabídkou jeden ze spoluhráčů přímo v předbrankovém prostoru. Přihrávka zpoza brány sice brankáře překvapila, následná dorážka ale zas až tolik ne.
     
    48:56
    Denis Kindl se pokusil u pravého kruhu najít jedno ze svých spoluhráčů, k jeho smůle ale přihrávku zblokoval jeden z obránců. Kotouč se ještě podařilo vybojovat ve středním pásmu zrovna střídajícímu Suhradovi, i tak to ale znamená pro žlutomodré odchod z útočného pásma.
     
    47:57
    Síly na ledě jsou již vyrovnané což očividně svědčí více opět domácímu celku. Ten navíc nyní donutil soupeře k zakázanému uvolnění. Nakonec si ale celá střídačka Frýdku může oddychnout, jelikož se hostům podařilo získat puk.
     
    46:58
    Nyní to již vypadalo na úspěšný přechod do útočného pásma a možnou střelu. Nakonec ale tyto veškeré naděje svěřenců Hrnčára zastavil svým hvizdem sudí. Ten odpískal velmi těsný ofsajd.
     
    45:59
    Poslední početní výhodu dokázali hosté využít již po šesti vteřinách, tentokrát tomu tak není ale ani zdaleka. Kromě pár přihrávek v útočném pásmu, které naznačovaly kombinaci, zatím jenom lovili kotouč za vlastní bránou po několika vyhozeních soupeře.
    Marken.cz

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 1. Paukku (Šlahař, Salonen), 33. Šlahař (Suhrada), 36. Kindl (Salonen, Keränen), 51. Šlahař (Kindl, Suhrada) – 2. D. Kowalczyk (Doktor, R. Veselý)


    Berani Zlín: Huf (Kořének) – Zbořil, Salonen, Suhrada, Warg, M. Novotný, Husa, Riedl – Šlahař, Kindl, Paukku – M. Lang, Süss, Keränen – Köhler (C), Gago, P. Sedláček (A) – Novák, Werbik, Salmio.
    Trenér: Jan Srdínko

    HC Frýdek-Místek: Švančara (Mokry) – Š. Havránek, Haman (A), Výtisk (C), D. Kowalczyk, Urbanec (A), Homola, Hrachovský – Walega, Haas, Svačina – Martynek, Marosz, Klimša – Doktor, Ćmiel, Z. Sedlák – Ramik, R. Veselý, Macháček.
    Trenér: Martin Hrnčár

    Rozhodčí: Wagner, Mejzlík – Roischel, Juránek
    bahis siteleri