Frýdek-M. – Kolín 6:1 (kon.) | Přerov – Litoměřice 2:1 (2:0 po s.n.) | Jihlava – Slavia 5:3 (kon.)
Zlín – Třebíč 5:2 (kon.) | Pardubice B – Poruba 2011 2:5 (kon.) | Znojmo – Prostějov 2:4 (kon.)
Sokolov – Vsetín 4:1 (kon.)
konec
Berani Zlín
5:2 (0:1, 2:1, 3:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
Středa 03.01.2024, 17:30 • Trinity Bank Arena Luďka Čajky, Zlín • Chance liga • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To už bude ode mě pro dnešek vše, já Vám děkuji za pozornost a u dalšího hokejového utkání na shledanou. (20:08:14)
     
    Během poslední dvacetiminutovky jsme byli svědky opět tří branek, tentokrát ale všechny padly do sítě hostů. Celý závěr utkání jen potvrdil gólem do prázdné brány Bedřich Köhler, všemu ale mohlo být ještě jinak. Pár minut před koncem se podařilo ještě bojovnému Janu Süssovi protlačit kotouč za brankovou čáru, situaci ale i tak museli ještě zkoumat sudí. Ti rozhodli ve prospěch Zlína, který si připisuje první letošní výhru.
     
    Konec zápasu.
    59:37 Bedřich KÖHLER - 5:2
     
    59:37
    6/6
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak ve Zlíně je rozhodnuto dámy a pánové! Po vyhození jednoho ze spoluhráčů dokázal BEDŘICH KÖHLER využít zaváhání soupeře při rozehrávce a přes více než půlku kluziště trefil zcela prázdnou bránu.
    Köhler B., Huf D., Werbik N., Novák M., Salonen A., Hrbas M.
    Bořuta A., Baláž O., Vodný M., Dočekal M., Bittner L., Michálek D.
     
    59:08
    Hosté nyní zkouší hru bez brankáře. Jejich útoku ale zcela schází střely, které by mohli vést k vyrovnání. Čas se navíc hostům neúprosně krátí, a byl by jen zázrak, kdyby ještě dokázali zápas dovést do prodloužení.
     
    58:09
    Tak toto byla obrovská šance na snížení pro třebíčské. Ti dokázali rozpoutat v útočném pásmu takový tlak, že zcela rozhozeného Hufa musel zaskakovat jede z obránců. Ani tento nespočet nebezpečných pokusů ale nevedl ke změně skóre.
     
    57:10
    Sudí šli celou zmatečnou situaci v brankovišti přezkoumat k videorozhodčímu. Uvidíme jaké padne rozhodnutí, které by mohlo ovlivnit celý vývoj konce zápasu.
    57:10 Jan SÜSS - 4:2
     
    57:10
    6/6
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak přece jenom branka platí! Z celé zmatečné situace dokázal nakonec jako autor branky vzejít JAN SÜSS. Ten tak dostává svůj mančaft do veledůležitého dvoubrankového vedení, které by mohlo nakonec pro domácí vítězné. Asistence: Bedřich Köhler.
    Süss J., Köhler B., Sedláček P., Zbořil M., Husa J., Huf D.
    Mičán J., Bořuta A., Baláž O., Dočekal M., Bittner L., Psota M.
     
    56:43
    Po odrazu puku se dostal do další velké šance Nicolas Werbik. Ten tak mohl pálit přímo z prostoru mezikruží. K jeho smůle mu ale ideální zakončení znemožnil jeden z dotírajících obránců.
     
    55:44
    Tak tato rozehrávka se Petru Vodičkovi vůbec nepovedla. Ve středním pásmu jeho nabídka totiž našla pouze jednoho z hráčů soupeře. Díky následnému odrazu měl ale šanci na reparát, který již zvládl na výbornou.
     
    54:45
    Po vhazování po pravici Hufa pálil Petr Vodička od modré. Jeho pokus ještě tečoval těsně před bránou Jiří Ondráček, což očividně brankáři zlínských nadělalo výrazné problémy. I přesto ale tento gólman dokázal skákavý kotouč zastavit.
     
    54:16
    Po vhazování se okamžitě dostal k zakončení Mikko Salmio. O pár vteřin později se ho pokusil napodobit střelou od modré Nicolas Werbik, ten ale svým pokusem prostor mezi třemi tyčemi zcela minul.
     
    53:47
    Tak toto byla zatím největší šance Beranů v této třetině. Do přečíslení dva na jednoho se totiž dostal Denis Kindl s Jessem Paukkem. Právě první ze zmíněných nakonec nic nevymýšlel a rovnou pálil od levého kruhu. Toto rozhodnutí se ale nakonec ukázalo jako ne to nejšťastnější, jelikož jeho střelu zastavil Mičán svou lapačkou.
     
    53:18
    Ševci nyní hrají v početní výhodě, i přesto se ale nyní dostal k zakončení Antonín Bořuta. Jeho pokus od levého kruhu vypadal dosti nebezpečně, k jeho smůle ale jen těsně trefil boční tyč.
     
    52:19
    Po souboji za bránou dokázal vybojovat puk Pavel Sedláček. Díky tomu se o pár vteřin později dostal k zakončení od modré Stefan Mikael Warg. Jeho pokus byl sice prudký, přesný ale už příliš ne.
     
    51:20
    Oba čtyřminutové tresty jsou již za svou půlkou. Tento poměr hráčů tentokrát zatím svědčil spíše hostům, i přesto se ale nyní dostal k rovnou dvěma zakončením Jakub Husa. Ani jeden z jeho pokusů ale neskončil úspěchem.
     
    50:21
    A opět tady máme hru čtyři na čtyři a hra na ledě se začíná hodně přiostřovat, a to hlavně po fyzické stránce. Je tak otázkou spíš kdy, než zda vůbec přijde další trest.
    Marken.cz

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 30. P. Sedláček (Zbořil, Gago), 31. Novák (Werbik), 45. Werbik (Paukku), 58. Süss (Köhler), 60. Köhler – 13. Ondráček (Dočekal, Bořuta), 39. Bittner (Dočekal, Vodný)


    Berani Zlín: Huf (S. Kowalczyk) – Hrbas (A), Salonen, Warg, Čáp, Zbořil, Husa, Suhrada – Šlahař, Kindl, Paukku – Novák, Werbik, Salmio – Tomi, Süss, Keränen – P. Sedláček (A), Gago, Köhler (C).
    Trenér: Jan Srdínko

    SK Horácká Slavia Třebíč: Mičán (Jekel) – Bořuta, Baláž, Štebih, Vodička, Poizl, Furch – Dočekal (A), Bittner (C), Psota – Vodný, Michálek, Ferda (A) – Ondráček, Kučera, Frömel – Maty. Svoboda, Malý, Michalčuk – Matě. Svoboda.
    Trenér: Kamil Pokorný

    Rozhodčí: Kubičík, Kosnar – Štofa, Beneš

    Diváci: 1 752
    bahis siteleri