Přerov – Sokolov 3:0 (kon.) | Vsetín – Frýdek-M. 3:1 (kon.) | Litoměřice – Zlín 2:1 (kon.)
Poruba 2011 – Znojmo 4:1 (kon.) | Slavia – Prostějov 4:2 (kon.) | Pardubice B – Jihlava 3:2 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
3:0 (0:0, 1:0, 2:0)
HC Baník Sokolov
Středa 21.02.2024, 17:30 • ZS Přerov • Chance liga • 49. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Oba celky na sebe uplatňovaly prakticky stejnou strategii také ve třetí třetině, jejímž výsledkem byl urputný a oku velmi málo lahodící hokej s minimem šancí. V 51. minutě se však Hanáci přesto dostali do dvoubrankového vedení. Velký podíl měl na ní Hamalčík, kterému se za brankou smolně odrazil kotouč o zadní mantinel, načež Goiš pohotově našel Jakuba Svobodu a ten neměl se zakončením do prázdné branky žádné problémy. Do ní se při sokolovské powerplay zkoušel trefit brankář Postava a nescházelo mu mnoho, vydřenou tříbodovou výhru Přerova ale nakonec pečetil až Lukáš Chludil. Třešničkou na dortu je šestá nula nejlepšího brankáře ligy Michala Postavy! Já se s vámi pro dnešek z Přerova loučím a budu se těšit zase příště. Na počtenou! (19:41:17)
     
    Konec zápasu.
    59:09 Lukáš CHLUDIL - 3:0
     
    59:09
    Přerov právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, tři body v dnešním urputném zápase uzmou domácí hokejisté! LUKÁŠ CHLUDIL se ujal kotouče poblíž střídaček a v poklidu jej zametl do prázdné brány. Asistence: Jiří Krisl, Tomáš Pospíšil.
     
    58:44
    Vracovského prudká rána se odrazila od zadního mantinelu do zad Postavy a proskákala podél brankové čáry ven z brankoviště!
     
    58:15
    Michal Postava si teď vysloužil velmi hlasité ovace domácího stadionu. Zachytil nahození, na nic nečekal a lobem zkusil trefit odkrytou branku přes celé kluziště. Scházelo mu snad dvacet centimetrů!
     
    57:51
    Zubrům se daří vyhodit podél mantinelu až k brance soupeře, zakázané uvolnění se nepíská.
     
    57:40
    Je to tak, Sokolov zkusí na Přerov vyrukovat se závěrečným tlakem v šesti mužích bez brankáře.
     
    57:40
    Třetí dějství se velmi rychle blíží ke konci. Hostující celek si vyžádal oddechový čas a uvidíme, zda Hamalčík zůstane na střídačce.
     
    56:36
    Na opačné straně se urodilo přečíslení dvou na jednoho, ve kterém Pechanec našel Březinu, ten ale z ostrého úhlu rozvlnil Hamalčíkovu síť pouze zvenčí!
     
    56:20
    Mlčákova letmá střela od modré doskákala až před domácí branku. Z toho se ještě mohla urodit velká šance, poblíž ale byli domácí obránci.
     
    55:45
    Ofsajd Západočechů.
     
    55:00
    Přesně pět minut zbývá Sokolovu na to, aby s výsledkem něco udělal. Jinak s Přerovem poprvé v aktuální sezoně prohraje.
     
    54:32
    Postava raději puk přidržel v lapačce, vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    53:01
    Nahození Martina Rohana tečoval jeden z hráčů před brankou, puk ale proletěl pouze do rohu kluziště.
     
    51:06
    Baník nicméně zbraně neskládá, Postava měl teď problémy s tvrdou ranou od modré, kterou do lapačky nezachytil, opět lze ale pochválit jeho schopnost udělat si na puk výhled i přes clonící hráče.
    50:34 Jakub SVOBODA - 2:0
     
    50:34
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak to je obrovská smůla pro hosty, jelikož doslova z ničeho rázem ztrácejí o dvě branky! Hamalčík vyrazil za branku sebrat kotouč nahozený Pšurným, ten se mu ale odrazil nečekaně od zadního mantinelu, doklouzal až ke Goišovi a ten hbitě našel před odkrytou brankou JAKUBA SVOBODU! Asistence: Jiří Goiš.
     
    49:40
    Chyba zase na opačné straně. Chludil předložik puk Hejcmanovi, který bleskově vystřelil z prvního doteku, povyjetý Hamalčík zasáhl.
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 32. Ministr (Indrák), 51. Jak. Svoboda (Goiš), 60. Chludil (Krisl, Pospíšil)


    HC ZUBR Přerov: Postava (Schnattinger) – R. Černý, Kudělka (A), Chroboček, J. Adámek, Krisl (C), F. Němec, Cubo – Březina, Pechanec, Mácha – Chludil, Hejcman, Pospíšil – Ministr, Pšurný, Indrák – Goiš, Zembol, Jak. Svoboda.
    Trenér: M. Mikeska

    HC Baník Sokolov: Hamalčík (Michajlov) – M. Rohan, Tureček, Rulík, Weinhold, Mlčák, Klejna, Dorot – Vracovský, Kverka (A), Tomeček – Bernovský, Vrdlovec, Csamango – Přikryl, Osmík, V. Polák I (A) – Křemen, T. Rohan (C), D. Novotný.
    Trenér: T. Mariška

    Rozhodčí: Horák, Micka – Peluha, Augusta
    bahis siteleri