Cheb – Chomutov 4:7 (kon.)
konec
HC Stadion Cheb
4:7 (1:3, 2:3, 1:1)
Piráti Chomutov
Sobota 16.09.2023, 18:00 • Zimní stadion města Cheb • 2. liga skupina Západ • Skupina Západ
Partner:
     
    Díky za pozornost a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (20:07:49)
     
    Je dobojováno. Třetí třetina nepřinesla žádné drama a Chomutovští v ní vedli 7:3. Sice domácí hráči ještě snížili díky exchomutovskému Ondřeji Príhodovi, ale to bylo z jejich strany vše. V předehrávce šestého kola tak Piráti vítězí a získávají první tři body do druholigové tabulky.
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Ještě se vhazovalo v pásmu Chomutova, do zakončení se dostal Jaroslav Vašíček, ale jeho švih nekončí za zády Adama Horáka.
     
    59:27
    Hosté jsou v plném počtu a jdou útočit.
     
    59:02
    Další výhoz hostů daleko od branky Adama Horáka a opět šetří vteřinky ze své početní nevýhody.
     
    58:20
    Chebští se usadili v pásmu Chomutova, ale přišli o puk, který hned hosté posílají až před klec Jakuba Kašpara a šetří čas.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:25
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    František Lukeš – 2 min., podrážení.
     
    56:46
    Vhazovalo se v pásmu domácích, puk hned získal právě chebský Stadion a domácí pádili útočit, ale obrana Chomutova se stihla vrátit a pomohla Horákovi.
     
    56:25
    Zápas se blíží ke svému konci, zatím to nevypadá, že by se v Chebu domácí nadechli k nějakému obratu.
     
    55:27
    Tadeáš Svoboda střílel na branku soupeře, ale obrana Chebu předvedla dobrý obranný zákrok a Kašpar tak nemusel zasahovat.
     
    54:32
    Adam Horák musel zasahovat proti jedovce jednoho z domácích hráčů a připsal si další zákrok a po něm je hra na chvíli pozastavena. Buly po jeho levé ruce.
     
    54:26
    Chomutov zvládl své oslabení a už je v plném počtu.
     
    53:48
    Viktor Hübl dostal pas od Františka Lukeše a zakončil na teploměr na Kašpara. Ten ale celou situaci ustál a neinkasoval.
     
    53:25
    Hosté se dostali na kotouč a ten okamižitě vyhodili až před branku Jakuba Kašpara. Pošetřili tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    52:26
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Jakub Březák – 2 min., hákování.
    52:08 Ondřej PRÍHODA - 4:7
     
    52:08
    Stadion Cheb právě vstřelil branku!
    Domácí se protlačili do útočné třetiny, Vojtěch Šik pak naservíroval přihrávku pro ONDŘEJE PRÍHODU, který švihem pověsil touš pod horní tyč Horákovy branky a trefuje se tak proti svým bývalým spoluhráčům – 4:7. Asistence: Vojtěch Šik.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 9. V. Kvasnička (Krutina, Vápeník), 30. Prošek (Rozhon, D. Petrásek), 38. Rozhon (Prošek, Šik), 53. Príhoda (Šik) – 1. Hübl (Březák, T. Svoboda), 6. Hübl (Váchal), 10. Zajíček (Eret, Kostourek), 21. Hübl (Lukeš, T. Svoboda), 29. Chrpa (Koblížek, Mála), 33. Lukeš (Hübl), 47. Březák (Kadeřávek, Lukeš)


    HC Stadion Cheb: Kašpar (Kolář) – Vápeník, Stejskal, Zavřel, Petrásek, Šik, Kořán (C), Jonák – M. Skuhravý, V. Skuhravý (A), Rozhon – Iljuk, Novotný, Vašíček – Kvasnička, Krutina, Príhoda – Tóth, Prošek, Čejka (A).
    Trenér: Tomáš Mareš

    Piráti Chomutov: Horák (Altrichter) – Březák, Kadeřávek, Záruba, Seemann, Havel (A), Váchal, Hynek – Lukeš (A), Hübl (C), Svoboda – Kostourek, Eret, Zajíček – Mála, Koblížek, Chrpa – Remeš, Putz, Jouza – M. Tůma.
    Trenér: Martin Pešout

    Rozhodčí: Ovsík – Tuháček, Motl

    Diváci: 344
    bahis siteleri