Mladá Boleslav – Bohemians 1905 2:1 (kon.) | Teplice – Slavia 0:0 (kon.) | Pardubice – Hr. Králové 1:1 (kon.)
konec
FK Teplice
0:0 (0:0)
SK Slavia Praha
Neděle 01.10.2023, 15:00 • AGC Aréna Na Stínadlech, Teplice • FORTUNA:LIGA • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (17:12:19)
     
    Držení míče: 21 % : 79 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 2:9. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 13:14.
     
    Je konec! V tomto utkání jsme se nakonec regulérní branku neviděli, a tak si Teplice a Slavia dělí body! Pražané vstoupili dobře do druhé půle a dobrou šanci měl Jurečka, jenže z dobré pozice netrefil bránu. Na druhé straně mohl skórovat Radosta, jenže zamířil jen do boční sítě. Hostům se po jedno ze závarů povedlo dostat míč do sítě. Mojmír Chytil ale trefil patu Juráska, který už byl v ofsajdu, takže VAR branku musel odvolat. Oba týmy měly do konce zápasu ještě po jedné větší šanci, ale ani jednu z nich nedokázaly využít. Oba gólmani tak dnes zapsali čisté konto.
     
    A ze závěrečného zápisu se ještě dozvídáme, že Soufiane Dramé dostal po skončení duelu dokonce červenou kartu! Předvedl úder loktem proti někomu z hostujících hráčů, červená karta je udělena na základě intervence VAR ihned po skončení utkání!
     
    Soufiane Dramé a Aleš Mandous ještě po skončení viděli žluté karty za vzájemnou potyčku.
     
    90+11
    Konec zápasu.
     
    90+10
    Hostům ale nyní chyběly jen centimetry! Matěj Jurásek to udělal na levé straně fantasticky, načež vyslal centr. Tomáš Grigar na něj nedosáhl, míč se tak dostal k Chytilovi, jenže jeho hlavička jde vedle brány!
     
    90+9
    Tomáš Holeš to chtěl vzít jako správně kapitán na sebe, ale střela se mu nepovedla. Mířila vysoko nad bránu a Tomáš Grigar taky spěchat nikam nebude.
     
    90+8
    Tepličtí hráči vybojovali ještě rohový kop a byla z toho dobrá šance! Jan Knapík se dostal k těžkému zakončení někde na penaltě, ale jeho zakončení z první míří těsně nad břevno!
     
    90+7
    A v Teplicích se přece jen schyluje k překvapení! Domácí celek totiž nadále drží remízu. Tomáš Grigar si došel daleko pro míč a poslal jen až k Mandousovi.
     
    90+6
    Hosté to tedy zkusili z pravé strany. Michal Tomič vyslal dobrý centr na přední tyč, kde byl Ivan Schranz. Míč nakonec končí těsně vedle pravé tyče.
     
    90+5
    Slavia to zkusila dalším dlouhým nákopem, jenže tímto způsobem tip dneska prostě nejde! Tomáš Grigar to měl k míči znovu nejblíže a schoval jej v rukavicích.
     
    90+4
    Filip Havelka nestihl míč zahrát ještě na hrací ploše, ale nemusí mu to moc vadit. Právě Teplice totiž vybojovaly autové vhazování na útočné polovině.
     
    90+3
    Střídání v týmu SK Slavia Praha:
    ze hřiště odchází Václav Jurečka, přichází Michal Tomič.
     
    90+3
    Matěj Jurásek nakonec vzal tuto standardní situaci na sebe. Vyslal dobrý a prudký centr, ale obrana domácího celku dokázala těžký centr odvrátit.
     
    90+2
    Střídání v týmu FK Teplice:
    ze hřiště odchází Jásir, přichází Soufiane Dramé.
     
    90+2
    Muhamed Jásir si vyžádal ošetření, ale sudí se dívá pozorně na hodinky. Nakonec se přece jen dostaneme k deset nastaveným minutám, Teplice střídají.
     
    90+1
    Muhamed Jásir má křeč v noze a zůstává ležet na hřišti. Mezitím ale Lukáš Mareček fauloval kousek od svého vápna a Slavia vybojovala standardní situaci.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje 9 minut.

    Denisa Józsová

    Branky:

    Karty:   54. Beránek (TEP), 87. J. Hora II (TEP), ?. S. Dramé (TEP) – 49. Holeš (SLA), 87. Oscar (SLA), ?. Mandous (SLA)   ?. S. Dramé (TEP)

    Neproměněná penalta: 45+3. Vachoušek (TEP), brankář Mandous zneškodnil


    Držení míče: 21 % : 79 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 2:9. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 13:14.
    FK Teplice: Grigar – Chaloupek, Knapík, Mičević (59. Trubač) – Radosta, L. Mareček (C), Havelka, Jukl, Beránek – Jásir (90+2. S. Dramé), Vachoušek (85. J. Hora II).
    Náhradníci: Mucha – Křišťan, Bednár.

    Trenér: Zdenko Frťala

    SK Slavia Praha: Mandous – Masopust, Ogbu, Holeš (C) – Douděra (46. Schranz), Zafeiris, Oscar, Provod (85. Van Buren) – Wallem (58. M. Jurásek), Tijani (58. Chytil), Jurečka (90+3. Tomič).
    Náhradníci: O. Kolář, Sirotník – Tecl, Dumitrescu, Vlček, Kačaraba.

    Trenér: Jindřich Trpišovský

    Rozhodčí: Černý – Nádvorník, Caletka

    Diváci: 15 193
    bahis siteleri