Česko Red – Maďarsko cz 4:0 (kon.) | Česko Blue – Slovensko cz 2:4 (kon.) | Česko Red – Česko Blue cz 1:3 (kon.)
Maďarsko – Slovensko 1:9 (kon.)
konec
Česko Red
4:0 (2:0, 2:0)
Maďarsko
Sobota 01.07.2023, 10:30 • Svijanská aréna 1 • Mistrovství světa hráčů do 14 let
     
    Čeští hokejbalisté do 14 let potvrdili roli favorita a maďarského soupeře porazili 4:0. V utkání hraném na dva poločasy vstřelil důležitý první gól v 9. minutě Max Urban, s blížícím se koncem úvodního dějství navýšil náskok Matěj Havlík. Dvě branky Češi vstřelili i ve druhé polovině zápasu a obě měli stejného autora, dvakrát za Hustim rozvlnil síť Michal Schnaubelt. Oba celky dnes čeká ještě jedno klání. Česko Red vyzve krajany hrající pod názvem Česko Blue, Maďaři se pokusí odčinit porážku v utkání se Slovenskem. (11:27:21)
     
    Konec zápasu.
     
    29:57
    Ještě jeden pokus téměř až z poloviny hřiště, který Csanád Husti řešit nemusel, protože za něj všechnu práci odvedl blokující obránce.
     
    29:30
    Zalán Ferenc Kóródi tušil, že sám proti dvěma nemá moc šancí na úspěch. Proto z levé strany křižně nahazoval, Dvořák i v tomto případě pohlídal na zádech Boroznakiho.
     
    28:47
    Po levém mantinelu sprintoval do brejku Kadosa Boroznaki, který se nezvládl odpoutat od Filipa Dvořáka, přes nějž se nezvládl natlačit před Voženílka.
     
    28:21
    Okamžitě po vhazování vypálil Šimon Dreschler. Csanád Husti nejenže bez problémů zakročil, ale zvládl i přesně rozehrát.
     
    27:53
    Až s nečekanou lehkostí se český kapitán Michal Mareček prodral skrze třemi konkurenty, bohužel spoluhráči střídali a vystavili jej tím do ofsajdu.
     
    27:23
    Příliš daleko od hokejky si míček posunul Zalán Kiss, v souboji tělo na tělo proti Jiřímu Šlechtovi navíc neměl žádnou šanci.
    26:42 Michal SCHNAUBELT - 4:0
     
    26:42
    Česko Red právě vstřelilo branku!
    Krásná akce českého týmu, výsledkem je čtvrtý balónek v maďarské síti! Matěj Havlík za bránou soupeře zlomil odpor dvou protihráčů a s hlavou nahoře nahrál mezi kruhy MICHALU SCHNAUBELTOVI, ten ránu z první napálil nechytatelně do pravého víka. Asistence: Matěj Havlík.
     
    25:58
    Nepřesná střela k vidění i na druhé straně. Jejím autorem byl Václav Blažek, míček se pak od mantinelu odrazil před bránu, kde ho přikryl gólman Husti.
     
    25:23
    Přes obránce zprava ostře vypálil Áron Ekker. Vojtěch Voženílek reagoval v poslední chvíli, naštěstí zasahovat nemusel, protože míček prosvištěl o kousek vedle pravé tyče.
     
    24:55
    Zakázané uvolnění Maďarska. Máté Alapi chtěl vyslat do úniku Zalána Kisse, jenomže rychlostní schopnosti spoluhráče přecenil.
     
    24:22
    Situaci dvou proti dvěma Martin Jordán nevyřešil úplně ideálně. Zodpovědnost vzal na sebe, střelu však nasměroval vysoko nad břevno.
     
    22:57
    Česko Red právě vstřelilo branku!
    Česká čtrnáctka dělá další důležitý krok směrem k vítězství. Po asistenci na druhou trefu zapisuje MICHAL SCHNAUBELT i vstřelený gól, po pobídce od Šimice se nenechal dlouho přemlouvat a svou střelou propálil bezmocného Hustiho. Asistence: Vojta Šimic.
     
    19:58
    Obtočit soupeřovu svatyni se pokusil Václav Blažek, což se mu i podařilo, ale přes obránce Alapiho nedokázal zakončit do brány.
     
    19:25
    Vhazování po levici Vojtěcha Voženílka, jenž nemusel řešit nic moc složitého, pokus Dániela Ference Nagyho podržel ve výstroji.
     
    18:59
    Češi v poklidu brání dvoubrankové vedení. Od červené čáry vystřelil tvrdou střelu Filip Dvořák, cílové zařízení těsně minul.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 9. Urban (Macháň), 14. Havlík (Šimic, Schnaubelt), 23. Schnaubelt (Šimic), 27. Schnaubelt (Havlík)


    Česko Red: Voženílek (Vykouk) – Šimic, Mareček (C), Potužák, Blažek, Dvořák, Martinec, Šlechta – Pachner, Osička, Havlík, Macháň, Švec, Urban, Vaniš, Drechsler, Schnaubelt, Jordán.
    Maďarsko: Husti (Cseri) – Alapi (A), Sági, Séfer, Szilágyi (C) – Boroznaki (A), Ekker, Gál, Zalán Kiss, Zétény Kiss, Kóródi, Mazzag, Nagy, Németh, Somogyi, Tóth.

    Rozhodčí: Laczko, Jarvis
    bahis siteleri