USA – Česko cz 4:6 (kon.) | Kanada – Slovensko 10:3 (kon.)
konec
USA
4:6 (2:2, 0:1, 2:3)
Česko
Neděle 02.07.2023, 14:15 • Svijanská aréna 1 • Mistrovství světa hráčů do 20 let • O 3. místo
     
    Utkání je u konce, už jen probíhá pozápasová ceremonie. Tímto ses vámi loučím. Byli jste jako vždy výtečné publikum. Napočtenou! (15:59:48)
     
    Nyní se předávají medaile za čtvrté místo pro Američany. Po nich na řadu přijdou čeští junioři.
     
    Nejlepší hráči utkání: Roman Rennebeck (USA) a Václav Kovařík (CZE)
     
    Utkání s vypjatou koncovkou je u konce. Oba týmy tímto zakončují svou cestu turnajem. Český výběr do dvaceti let tak končí na finálním 3. místě. Nyní budou vyhlášeni nejlepší hráči utkání.
     
    Konec zápasu.
    44:47 DOSTÁL - 4:6
     
    44:47
    Česko právě vstřelilo branku! Konec americkým nadějím! RADIM DOSTÁL využil obratu ve hře a pečetí osud tohoto zápasu do prázdné branky.
    44:34 WRIGHT - 4:5
     
    44:34
    USA právě vstřelily branku! Tak ono to bude ještě nakonec drama! Po Migliozziho střele vypukla nepřehledná situace v českém brankovišti, kde se nejlépe zorientoval CHRISTIAN WRIGHT. Asistence: Michael Henry.
     
    44:17
    Michael Henry to dvakrát zkoušel od modré, ani jednou však nebyl úspěšný. Poprvé minul, podruhé Křemenák projektil betony vyrazil.
     
    43:19
    Spojené státy hrají bez brankáře!
     
    42:19
    Už třetí přesilovka v této třetině pro USA. Aleš Macek ve snaze dostat se do samostatného úniku podrazil amerického hráče. Po zákroku se pošťuchoval s americkým Kosylem, který je vyloučen současně s ním.
     
    42:19
    Další nepokoje po nedovoleném počínaní českého hráče.
    41:49 GRAY - 3:5
     
    41:49
    USA právě vstřelily branku! A USA nájezd proměňuje! Tíhu okamžiku na sebe vzal BLAKE GRAY, který předčil ve hře na vyčkávanou českého gólmana a zavěsil balón pod horní tyč.
     
    41:49
    Velká skrumáž v českém brankovištěm nakonec nekončí gólem. Celou situaci odstartovala Phillipsova rána, se kterou měl Křemenák velké problémy. pro neregulérní zákrok českého hráče si USA střihne trestné střílení.
     
    40:48
    USA si bere oddechový čas.
    40:48 MALÝ - 2:5
     
    40:48
    Česko právě vstřelilo branku! A s největší pravděpodobností je rozhodnuto! MATYÁŠ MALÝ si za Manginiho brankou narazil s Bláhou, který pak následně české střelce vyslal hezkou nahrávkou před brankáře, kde už to stačilo jen dobře z otočky trefit. Asistence: Matyáš Bláha, Miroslav Hálek.

    Martin Rambousek

    Kryštof Havíř

    Branky a nahrávky: 1. Migliozzi (Fetzer), 10. Wright (Phillips), 42. Gray, 45. Wright (Henry) – 7. Krejčí (Macek), 14. Taufer (Tomšík), 20. Lhota (Kovařík, Taufer), 35. Kovařík (Bláha), 41. Malý (Bláha, Hálek), 45. Dostál


    USA: Mangini (Christman) – Kosylo, Downing, Walsh, Wright, Migale (A), Rose, Gray – Henry, Hofstrom, Migiozzi, Migale, Laverde, McCormick, Rudolph, Bahnak, Matus, Bruno, Rennebeck (C), Fetzer, Phillips, Gallen, Wilbur.
    Česko: Křemenák (Halouzka, Šťovíček) – Bečka (C), Kovařík, Krejčí, Matoušek, Pavlík, Dostál, Korbel (A), Hálek – Černý, Bláha (A), Wróbel, Hroch, Macek, Šmíd, Taufer, Malý, Tomšík, Kábrt, Jelen, Lhota, Chovanec, Vizváry.

    Rozhodčí: Michael Vitello, Matthew Wass
    bahis siteleri