Olomouc – Ústí n/L 2:0 (kon.) | Motor ČB – Most 1:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Benátky n/J 5:4 (kon.)
Šumperk – Beroun 2:3 (1:2 po s.n.) | Mladá Boleslav – Havířov 6:3 (kon.) | Třebíč – Jihlava 2:8 (kon.)
Kadaň – Litoměřice 5:6 (0:2 po s.n.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
5:4 (1:1, 2:3, 2:0)
HC Benátky nad Jizerou
Sobota 05.10.2013, 17:00 • ZS Kotlina • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec zápasu! Rebelové díky trefám mladíků Tomáše Chlubny a Karola Koríma získávají důležité body v nádherném zápase, v němž prohrávali již 1:4, ale skvěle celé utkání otočili. Výborný výkon předvedl brankář Petr Opršal.

    Z Kotliny se s vámi s přáním hezkého zbytku večera loučí Richard Wagner! (19:16:29)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Tomáš Klimt ještě na spodku kruhu zkusil své štěstí. Petr Opršal ale udržel betony u své tyče a nepovolil kotouči přejít brankovou čáru!
     
    59:56
    Fantastický Petr Opršal nyní u bližší tyče vymazal Dalibora Bortňáka! Benátky měly obrovský tlak, ale neodkázaly jej proměnit! Domácí muž s maskou svůj tým fantasticky podržel!

    Time-out pro Benátky.
     
    59:08
    Tvrdá rána Michala Bárty přeletěla o milimetry Opršalovu klec. Po teči Tomáše Semráda vyletěl kotouč do vzduchu, Benátky jej skleply a píská se přihrávka rukou.
     
    58:34
    Domácí celek vyhazuje a drží puk před Jelínkem! Rebelové tak šetří čas.
     
    58:15
    Petr Opršal přerušil hru svým zákrokem. Hlasatel oznámil, že zápas sleduje 779 diváků.
     
    57:46
    Rebelové jsou podruhé potrestaní. Ladislav Rytnauer (HBR) pyká za hákování. Perné chvilky pro věčného optimistu Petra Opršala.
     
    57:30
    Za brankou domácího týmu vybojoval kotouč Dalibor Bortňák, cpal hrací gumu na pravý kruh, odkud tvrdě vypálil Ján Niko, ale minul bližší tyč.
     
    56:21
    Lehké nahození Víta Jonáka v klidu sklepl Petr Opršal za bránu. Domácí kotel si žádá ještě jeden gól. Rozehrává Karol Korím.
     
    55:51
    Rebelové se tlačí před Jakuba Jelínka a vypadá to, že Středočechům toho moc nepovolí. Ti totiž nyní vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    54:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové otáčejí vývoj zápasu a vedou! Tak to s nimi vypadalo zle a teď jsou to oni, kdo vede! Lukáš Endál se svým prvním pokusem neuspěl. Jakub Jelínek jeho střelu vyrazil a následně dorážel KAROL KORÍM a kapitán slovenské dvacítky z posledního mistrovství světa svou premiérovou trefou v červeném dresu zřejmě rozhoduje o důležitých bodech! Asistence: Lukáš Endál.
     
    53:46
    K Lukáši Havlovi se kotouč nedostal. Rebelové jsou opět bez puku a Benátky vyhazují k Opršalově kleci.
     
    53:09
    Nepřesnost na modré čáře stáhla havlíčkobrodskou hokejovou družinu útočné pásmo. Píská se ofsajd.
     
    52:57
    Havlíčkobrodští kombinovali a nakonec Lukáš Endál ohrozil svatyni Jakuba Jelínka. Ten nakonec přerušil hru, když zalehl kotouč pod svým tělem.
     
    52:32
    Jan Zdráhal zadrbal kotouč u mantinelu a Benátky dokázaly vyhodit do středního pásma. Domácí mají tlak, ale nestřílejí.
     
    52:07
    Rebelové budou hrát v přesilovce. Na trestnou lavici míří za vražení na hrazení Patrik Maďar (BEN). Havlíčkobrodští mají obrovskou šanci na obrat v zápase!
     
    51:05
    Velká šance Rebelů. Jeden z domácích, konkrétně Lukáš Endál, se vydal do brejku. Před Jelínkem nedokázal zakončit a následně objel branku, leč trefil jen tyčku!
     
    50:30
    Ondřej Vitásek to zkusil přímo od modré, ale jeho pokus mířící do šibenice vyrazil Petr Opršal za bránu.
    Marken.cz

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 9. Havel (Polodna, Musil), 36. Milfait (Jank, Chlubna), 40. Maliník (Endál, Dvořáček), 44. Chlubna (Milfait, Jank), 55. Korím (Endál) – 4. Plodek (Pabiška), 24. Plodek (Pabiška, Niko), 31. Jonák (Skořepa), 33. Dušek (Psota)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (33. Opršal) – Kolafa, Zdráhal, Jank, Vágner, Semrád, Korím, Zítka – Musil, Polodna, Havel – Milfait, Stehlík, Chlubna – Maliník, Endál, Dvořáček – Berger, Říha, Rytnauer. Trenér: Jiří Mička.
    HC Benátky nad Jizerou: Jelínek (Stejskal) – Niko, Pyrochta, Vitásek, Pabiška, Turek, Bortňák – Klimt, Dušek, Psota – Jonák, Skořepa, Bárta – Špaček, Plodek, Vařecha – Maďar, Jech, Dlouhý. Trenér: Filip Pešán.

    Rozhodčí: Jaromír Vampola – Martin Klouda, Martin Musil

    Diváci: 779
    bahis siteleri