Olomouc – Havířov 7:0 (kon.) | Motor ČB – Mladá Boleslav 5:4 (1:0 po s.n.) | Havlíčkův Brod – Ústí n/L 4:2 (kon.)
Šumperk – Benátky n/J 9:3 (kon.) | Litoměřice – Beroun 5:1 (kon.) | Třebíč – Most 1:2 (kon.)
Kadaň – Jihlava 1:2 (0:1 po s.n.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:2 (1:0, 2:1, 1:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
Sobota 12.10.2013, 17:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Maminko, ty to vidíš! Rebelové dokázali svého soupeře porazit. Ústí sice dokázalo vždy stáhnout skóre na rozdíl jediného gólu, ale Rebelové pokaždé skvěle zareagovali brankou.

    Hezký večer vám z havlíčkobrodské Kotliny přeje Richard Wagner! Mějte se krásně a někdy příště u onlajnu napočtenou! (19:12:41)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Zakázané uvolnění domácího celku. Rezignovaní hosté se ani nepokouší nic vymyslet při time-outu. Vypadá to, že to skončí domácí výhrou, kterou oslaví 967 diváků.
     
    59:15
    Michael Petrásek ani nedostane šanci odjet na střídačku a Ústí hrát v šesti. Rebelové totiž skvěle hlídají svůj náskok.
     
    58:45
    Trest Lvů je skoro u konce. Rebelové ale vyhnáni z pásma a domácí tak musí začít od začátku. Od svého brankáře Daniela Dolejše.
     
    58:10
    Lukáš Endál zakončil dlouhou kombinaci Havlíčkova Brodu střelou z pravého kruhu, kterou svým ramenem bezpečně vyráží Michael Petrásek.
     
    57:12
    Domácí sice měli závar, po němž Petrásek svým dobrým zákrokem přerušil hru, ale následně Lvi vyhazují.
     
    56:52
    Ústečtí Lvi budou hrát v oslabení. Tomáš Rod (UNL) si půjde sednout na dvě minuty za podražení. Místní fanoušci si přejí "bůra".
     
    56:40
    Rebelové budou hrát přesilovku. Dolejš na střídačce. Vágner má puk na holi za svou bránou. Skvělou práci odvedl u mantinelu Havel.
     
    55:30
    Rebelové drží svého soupeře v šachu. Lvi se nedostávají dál, než jen do středního pásma. Havlíčkův Brod si, zatím, drží své vedení a v klidu hlídá náskok.
     
    54:16
    Domácí celek tlačí svého soupeře a ten teď zahrál jen na zakázané uvolnění. Kotel Rebelů podporuje své hráče z plných plic a užívá si toto kvalitní utkání.
     
    53:48
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    ONDŘEJ STEHLÍK nabídnutou šanci využil. Najel si mírně doprava, vytáhl si Petráska k bližší tyči a střelou nad vyrážečku nedal brankáři Lvů šanci!
     
    53:48
    Ondřej Stehlík se natlačil před branku, ale byl faulován a pojede trestné střílení!
     
    52:40
    Střelu Jaroslava Roubíka, který dnes není příliš vidět v zakončení, ale odvádí především onu "černou práci", vykopl pravým betonem Daniel Dolejš.
     
    51:35
    Ústečtí Lvi právě vstřelili branku!
    Tak teď už to ale Boháčovi vyšlo! I když se musí dodat, že to měl s pořádnou kupou štěstí. Jakub Grin vyslal od modré čáry ideální střelu třicet čísel nad ledem, domácí muž s maskou neviděl vůbec nic, ale i tak dokázal reflexivně lapačkou vyrazit kotouč vedle tyče, kde jej dorazil za jeho záda DANIEL BOHÁČ. Asistence: Jakub Grin a Jan Alinč.
     
    51:04
    Dáňa Dóólejš. Dáňa Dóólejš, Dáňa Dóólejš! Toto nyní zní Kotlinou. Havlíčkobrodský mág s maskou vytáhl fantastický zákrok pravým betonem. Daniel Boháč se cpal před branku a snad třikrát dorážel, ale domácí muž s maskou udržel betony před čárou a následně kotouč podržel pod lapačkou!
     
    50:38
    Pěkná střela od modré čáry šla jen těsně vedle Dolejšovy tyče a Havlíčkův Brod dokázal vyhodit kotouč až k brance Michaela Petráska.
     
    50:11
    Rebelové budou hrát v oslabení. Na trestnou lavici míří Marek Drtina (HBR) za hákování. Domácí se budou bránit soupeřovu tlaku.
     
    50:00
    Domácí jsou trochu pod tlakem a mají co dělat, aby se ubránili. Střela Lvů z mezikruží šla jen těsně vedle. Následně vyhazuje Brod na zakázané uvolnění.
    Marken.cz

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 11. Musil, 29. Dvořáček (Endál), 37. Říha (Stach), 54. Stehlík (TS) – 34. Vobořil (Alinč, Boháč), 52. Boháč (Grin, Alinč)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Opršal) – Kolafa, Drtina, Jank, Vágner, Semrád, Korím, Zítka – Havel, Polodna, Musil – Chlubna, Stehlík, Milfait – Dvořáček, Endál, Maliník – Stach, Říha, Berger. Trenér: Jiří Mička.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Petrásek (Orct) – Vobořil, Černý, Grin, Sklenička, Brož, Vaněk, Holomek, Motejlek – Přeučil, Roubík, Rod – Budínský, Alinč, Boháč – Baránek, Kloz, Tůma – Dostálek, Meidl, Vávra. Trenér: Jaromír Šindel.

    Rozhodčí: Michal Talpa – David Rittich, Michal Zíka

    Diváci: 967
    bahis siteleri