Havlíčkův Brod – Jihlava 4:2 (kon.) | Olomouc – Havířov 1:6 (kon.) | Slavia – Žďár n/S 2:4 (kon.)
Hr. Králové – Č. Budějovice 3:2 (kon.) | Chomutov – Letňany 9:6 (kon.) | Plzeň – Ústí n/L 5:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
HC Dukla Jihlava
Neděle 27.10.2013, 10:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Zápas je u konce! Rebelové jej zvládli a odčinili tak porážku z Horáckého zimního stadionu. Stejně jako tam, i dnes byl hlavní hvězdou dne gólman Havlíčkova Brodu David Marek. Ten se dnes bodově podílel i na trefě do odkryté klece.

    Z Kotliny se s vámi s přáním hezkého dne loučí Richard Wagner. Děkuji za sledování onlajnu. Na počtenou příště! (12:04:45)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Jihlava nejprve zahrála ofsajd, ale následně se ještě tlačila před Davida Marka, ale její střely mířily po ledě a domácí muž s maskou neměl problémy, aby její pokusy vyrazil!
     
    58:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak máme v Kotlině asi hotovo! Rebelové totiž napodruhé trefují prázdnou branku. Nejprve se to Lukáši Beranovi nepovedlo, když se hrací guma doklouzala jen k modré čáře, kde jej dostihl obránce hostů. Následně to už ale vyšlo. David Marek lapil střelu, rychle rozehrál a PATRIK HRABAŇ ze svého pásma trefil odkrytou kasu! Asistence: David Marek.
     
    58:21
    A hned po buly se dostal na brankovišti ke střele Tomáš Mejzlík, ale David Marek předvedl další dobrý zásah svým betonem.
     
    58:11
    Jakub Škarek zůstal na střídačce, Dukla Jihlava hraje v šesti!
     
    58:11
    Oddechový čas si bere také Dukla. David Marek předtím vytáhl dva dobré zákroky. Po tom posledním dokonce podržel puk na hrudi.
     
    57:49
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nepříjemnost pro domácí hráče a naopak potřebná vzpruha pro celek Jihlavy. Hostující mančaft zatlačil Rebely před jejich branku a ti si dali vlastní gól. David Marek dvakrát skvěle zakročil a poté, co TOMÁŠ MEJZLÍK vypálil do jeho levého betonu, se puk odrazil na druhou stranu brankoviště, kde jej nechtěně dorazil za svého muže s maskou Jiří KOPIC. Bez asistence.

    Time-out pro tým HC Rebel Havlíčkův Brod.
     
    57:21
    Nebezpečné akce na obou pólech kluziště! Nejprve se svým pokusem neuspěl Jiří Vlach, když o pár decimetrů minul klec vyjetého Škarka a na druhé straně zneškodnil střelu Pavla Kousala David Marek. Domácí gólman pak ustál i pokus o dorážku Ondřeje Najmana.
     
    56:26
    Rebelové mohli definitivně zakopat šance Jihlavy na bodový zisk sto metrů pod zem! Jiří Vlach nabil Davidu Michálkovi, jehož rána na bližší tyč skončila pouze na červeném sloupku Škarkovy branky! Ten následně pokryl touš pod lapačkou.
     
    55:35
    Dukla ale nic nevzdává. Rebely nejprve donutila zahrát zakázané uvolnění a následně sama vypálila z pravého kruhu. David Marek ale vytáhl bravurní zákrok levým betonem a střelu Tomáše Mejzlíka vykopl za bránu.
     
    54:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ohromná euforie proběhla havlíčkobrodskou Kotlinou! Rebelové "zřejmě" rozhodují o zisku tří bodů. Trochu symbolicky ji vypracoval Pavel Hendrych, jenž do Kotliny přišel právě z krajského města Vysočiny. Ten vybojoval kotouč a poslal jej na modrou čáru, kde se do černé placky opřel VOJTĚCH VEVERKA, jehož dělovka prošla až za záda nic nevidícího Jakuba Škarka. Asistence: Pavel Hendrych.
     
    53:46
    A ihned po buly se píská zakázané uvolnění. Bylo to těsné. Vladimír Oščádal se hnal za kotoučem seč mu síly stačily, ale nedohonil ho.
     
    53:34
    Dukla se marně snažila vypracovat si střeleckou pozici. Z toho pramenila protiakce domácích, kterou vyřešil střelou od pravého hrazení Vojtěch Veverka, ale Jakub Škarek v poklidu podržel puk v lapačce.
     
    52:19
    Výtečný Aleš Krtek na pravém kruhu odstavil protivníka a následně mu ještě prohodil potupně touš "jeslemi" mezi nohama. Na druhou stranu ujížděl Josef Pilný s Davidem Dondou, ale na druhého jmenovaného se puk o milimetry nedostal!
     
    51:30
    David Váňa se na modré čáře dostal ke střele a jeho pokus skončil jen na lapačce Davida Marka, který jeho dělovku mířící do šibenice fantasticky vyrazil nad bránu. Neměl to vůbec lehké, jelikož mu stínil Vladimír Oščádal.
     
    50:38
    Puk vypadl na střídačku Jihlavy. Bude se vhazovat ve středním pásmu. V posledních chvílích se domácí hráči vysouvají dopředu, ale Dukla fantasticky brání své pásmo.
     
    50:07
    Havlíčkův Brod výborně přečetl úmysl Davida Čermáka, který se nedokázal dostat ke střele a na druhé straně se probil mezi kruhy David Michálek, ale byl odstaven.
     
    49:30
    Pavel Hendrych ujížděl spolu s Vojtěchem Veverkou do šance, ale druhý jmenovaný byl zdržen na modré čáře a píská se tak postavení mimo hru.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 12. Michálek (Vlach), 24. Benák (Michalička), 55. Veverka (Hendrych), 59. Hrabaň (Marek) – 31. Oščádal (Mejzlík), 58. Mejzlík


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Marek (Hanák) – Krtek, Vála, Benák, Němec, Kopic, Hrabaň – Pilný, Veverka, Petržílek, Březina, Vlach, Beran "A", Michalička, Hendrych, Michálek "C", Chymo, Kadleček, Donda, Holenda.
    Trenéři: Milan Chalupa, Milan Kraučuk.

    HC Dukla Jihlava: Škarek (Kořenář) – G. Havelka, Pražák "C", Váňa, Habermann, O. Havelka – Čermák, Branský, Najman "A", Adam, Chylík, Mejzlík, Huňáček, Berka, Slabý, Kousal, Oščádal.
    Trenér: Patrik Augusta.

    Rozhodčí: Michal Habásko – Robin Horký, Petr Rous

    Diváci: 100
    bahis siteleri