Havířov – Karviná sledge 5:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kolín 3:2 (kon.) | SHK Hodonín – Poruba 2011 2:7 (kon.)
Litoměřice – PZ Kladno 4:3 (1:0 po s.n.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:2 (0:1, 2:0, 1:1)
SC Marimex Kolín
Pátek 22.11.2013, 18:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod • Liga juniorů
Partner:
     
    Rebelové nakonec udolali svého soupeře! Nejprve se trefil Martin Jelínek a i přes snížení Josefa Spitzera již domácí další branku nepovolili.

    Z Kotliny se s vámi s přáním hezkého zbytku večera loučí Richard Wagner. Příště se těším na počtenou! (20:00:10)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Výborný Čeněk Novák podržel v posledních vteřinách vedení! Jan Barták se dostal na pravém rohu brankoviště po výjezdu zpoza brány k zakončení, ale trefil jen jeho rukáv!
     
    59:50
    Vít Křesťan (HBR) překazil u mantinelu akci soupeře jen za cenu sekání. Time-out pro domácí, velká šance pro Kolín, který si bere power-play.
     
    59:43
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kolínští hokejisté sice snižují stav zápasu, ale na vyrovnání budou mít již málo času. Pavel Šifta se skvěle protáhl po pravém křídle a před prázdnou bránu naservíroval hrací gumu na JOSEFA SPITZERA, který neměl jediný problém s dorážkou do odkryté klece. Následně si vybrala skvadra Kolína oddechový čas. Asistence: Pavel Šifta.
     
    59:15
    Marek Kočí se dostal do útočné třetiny a z pravého kruhu vypálil, ale Čeněk Novák podržel kotouč na hrudi. Následně rychle rozehrál.
     
    58:23
    David Krajhanzl ve středním pásmu nevyřešil akci moc dobře a Kolínští Kozlové vyhodili kotouč až k Čeňku Novákovi.
     
    57:03
    Martin Jelínek se cpal do šance, ale přímo před ním mu kotouč odpálil Denis Hermann. Následně míří na lavici hanby David Bašus, protože Denis Hermann (KOL) odpálil kotouč hned na tribunu a dostal trest za zdržování hry.
     
    56:47
    Vít Křesťan spolu s Dominikem Skotarem zachybovali ve svém pásmu a jeden z Kozlů se dostával do šance, ale nakonec nic nevymyslel a puk mu byl odpálen.
     
    55:57
    Po průniku po pravém křídle nakonec pálil z kruhu Josef Spitzer, ale na domácí oporu si nepřišel. Čeněk Novák výborně zasáhl svým ramenem.
     
    55:30
    Ofsajd hatí šanci Rebelů o útok. David Krajhanzl to myslel dobře, ale rozhodčí viděli postavení mimo hru. Buly před trestnou lavicí hostů.
     
    54:52
    Na levém kruhu se prokličkoval až před brankáře Rebelů Pavel Šifta. jeho rychlé zakončení, ale Novák vystihl, šel stejným směrem s svým ramenem odrazil kotouč mimo.
     
    54:06
    Po souboji u levého mantinelu před kolínskou střídačkou vypadl kotouč mezi hráče čekající na svou šanci ukázat, co v nich je. Buly ve středním pásmu.
     
    53:19
    Po pravém křídle se procpal až do zakončení Lukáš Brebera, ale jeho pokus skončil jen kousek vedle brány. Je třeba dodat, že měl velmi těžkou pozici, jelikož jej tísnil obránce soupeře.
     
    52:44
    Domácí celek se cpal do útoku, ale obranný val vystavěný na obranné modré čáře Středočechů jeho nájezdu odolal.
     
    51:56
    Tak z útočné letargie vytrhl Kolínské Pavel Šifta! Ten na pravém mantinelu přebruslil obránce a cpal se až před Čeňka Nováka. Jeho samostatný nájezd už už vypadal na gól, leč hrací guma se odrazila od břevna a skončila v ochranné síti!
     
    51:25
    Hra teď lehce upadla. Ani jeden z celků nepředvádí bůhvíjak moc útočný hokej. Rebelové jsou sice aktivnější, ale nedokáží se dostat až do palebné pozice.
     
    50:35
    Kolín v plném počtu. Oslabení přežil naprosto bez problémů a Rebely téměř k ničemu nepustil. Naopak sám mohl zavěsit.
     
    50:00
    Znovu mířila hrací guma až k domácí kleci. Maskovaný muže Havlíčkova Brodu zde lehce zaváhal a nakonec musel atak soupeřem řešit až Vít Křesťan.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 27. Ludvík (M. Jelínek), 36. Hlídek (M. Jelínek, Hynek), 48. M. Jelínek (Hlídek, Ludvík) – 11. Pipek (Chmelař), 60. Spitzer (Šifta)


    BK Havlíčkův Brod: Novák – Křesťan, Mozr, Kříž "A", Ludvík "A", Skotar – Hlídek, Brebera, M. Jelínek, Krajhanzl, Motl, Kittler, Hynek "C".
    Trenéři: Milan Chalupa a Ladislav Fixa.

    SC Marimex Kolín: Hermann (Váňa) – Barták, Fiala "A", Šafra, Skála "A", Chmelař, Nastoupil – Šifta, Spitzer, M. Kočí "C", Pipek, Pospíšil, Bašus, Kadlec, A. Jelínek, Fedurčo, Kohoutek.
    Trenér: Václav Vaněk.

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný – Václav Guth, David Rittich
    thejrc.org