Havlíčkův Brod – Strakonice 7:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
7:2 (2:1, 3:1, 2:0)
HC Strakonice
Neděle 24.11.2013, 13:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    Je hotovo. Ve třetí třetině dovršil hattrick Jakub Kraučuk a domácí si pak v klidu dokráčeli pro vysokou výhru!

    Dámy a pánové, z Kotliny se s vámi s přáním hezkého dne loučí Richard Wagner. Děkuji za sledování onlajnu, příště se těším na počtenou! (15:00:55)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:17
    Lukáš Gažák lehce zaváhal na modré čáře a jeho chyby využil k průniku na levý kruh jeho jihočeský jmenovec Janoch, ale ten trefil jen havlíčkobrodskou oporu.
     
    58:46
    Za Havlíčkův Brod zaútočil Daniel Kolouch, ale jeho průnik zakončený výjezdem zpoza strakonické brány, skončil jen na hrudi připraveného brankáře Davida Řeřábka.
     
    58:16
    Domácímu týmu se nepodařilo vyjet z vlastního obranného pásma a od modré pálil Lukáš Janoch, jehož pokus ale podržel jistý Kekula na hrudi.
     
    57:35
    Rostislav Klofáč se prokousal mezi kruhy až ke střele, kterou ale umístil jen do Řeřábkovy výstroje. Maskovaný muž Strakonic chytá famózně.
     
    56:38
    David Bušek vypálil od modré čáry a jeho pokus skončil jen na betonech připraveného strážce strakonické svatyně.
     
    55:39
    Lukáš Křížek jel sám z boku na branku a i přesto, že viděl na přední tyči vyrážečku brankáře, vystřelil tímto směrem. Branku navíc minul.
     
    54:58
    Nebýt Řeřábka, bylo by to dobrých 15:2. Strakonický muž s maskou teď předvedl na brankovišti sérii dvou dobrých zákroků a podržel kotouč před ní.
     
    54:23
    Na tahu jsou Rebelové. Nahození Jana Vacka od modré čáry zneškodnil David Řeřábek svou vyrážečkou a znovu tak podržel svůj tým.
     
    53:37
    Strakoničtí se ukázali jako rození zedníci a zazdili tutovou příležitost! Jan Kollros poslal hrací gumu z levého rohu pásma na brankoviště, kde dorážel zcela osamocený Dušan Vlček, ale o milimetry minul horní tyč. Kdyby mířil níž, byl o jasný gól.
     
    52:54
    Rebelům nyní nebyla uznána branka. Lukáš Křížek totiž umístil kotouč za Řeřábkova záda rukou. Rozhodčí Marek Honza jednoznačně a rezolutně rozpažil.
     
    52:19
    Na druhé straně střílel z pravého kruhu Martin Polák, ale jeho pokus skončil jen na betonu připraveného Řeřábka, jenž pak pokryl hrací gumu do lapačky.
     
    51:47
    Strakoničtí se snaží ještě kosmeticky upravit skóre. Od pravého mantinelu pálil Václav Menšík, ale svůj pokus namířil jen kousek mimo.
     
    50:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A na druhé straně se z brejku podařilo domácímu výběru znovu udeřit! A podruhé za sebou je to využitá přesilovka! David Bušek rozehrál ze svého obranného pásma akci. Jakub Abbrent projel po pravém křídle do útočné třetiny a poslal křižnou nahrávku na levý kruh, kde se do hrací gumy opřel jeho jmenovec JAKUB KRAUČUK, jenž z první překonal natahujícího se Davida Řeřábka a dovršil tak HATTRICK! Asistence: Jakub Abbrent a David Bušek.
     
    49:48
    Hosté jsou již ve čtyřech. Po pravém křídle vyvezl kotouč Vladimír Hadrava a dokonce i vypálil, leč Vít Kekula svými betony jeho ránu pokryl.
     
    48:47
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak a už je to o čtyři góly! Nicméně přesilová hra pěti proti třem pokračuje a bude trvat ještě bez pěti vteřin celou minutu. Ale zpět ke gólu. Po nahození od obránců před branku vznikla tlačenice jako na při frontě na lístky na Karla Gotta v dobách jeho největší slávy, z níž vyšel jako vítěz DANIEL KOLOUCH, jenž docpal puk až za záda gólmana Strakonic! Bez asistence.
     
    48:28
    Rebelové několikrát ohrozili Davida Řeřábka, ale ten chytá opravdu jistě. U bližší tyče teď svým bleskovým betonem vychytal Jakuba Kraučuka.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 2. Polák (Kolouch, Semrád), 13. Kraučuk (Abbrent), 28. Kraučuk, 32. Semrád, 34. Semrád (Kolouch, Vacek), 49. Kolouch, 51. Kraučuk (Abbrent, Bušek) – 20. Kollros (Klochko, Hadrava), 28. Dlouhý


    BK Havlíčkův Brod: Kekula (Adam) – Suchý, Lacina, Bušek, Klofáč, Mendl "C", Bancíř, Vacek, Gažák – Kraučuk, Abbrent, Křížek, Kolouch, Semrád, Cejpek, Polák.
    Trenér: Václav Adam.

    HC Strakonice: Řeřábek – Holman, Potužník, Lang, Klochko – J. Mikeš, Dlouhý "C", Hadrava, A. Mikeš "A", Vlček, Kollros, Hozman "A", Janoch, Menšík.
    Trenér: Libor Potužník.

    Rozhodčí: Marek Honza – Jan Jeletz, Gabriela Šťastná
    bahis siteleri