Havířov – Krkonoše 3:2 (3:1 po s.n.) | Havlíčkův Brod – Strakonice 9:1 (kon.) | SHK Hodonín – Hr. Králové 2:1 (kon.)
Litoměřice – Tábor 7:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
9:1 (3:0, 3:1, 3:0)
HC Strakonice
Čtvrtek 12.12.2013, 18:00 • Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    Utkání je u konce. Havlíčkův Brod vyhrál nad Strakonicemi 9:1, když své přesné zásahy rovnoměrně rozdělil do všech tří třetin, ale na vytouženou desítku už nedosáhl. Strakonice byly nebezpečné především v úvodu utkání, kdy si vytvořily několik slibných šancí. To je ode mě pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a budu se na vás znovu těšit u mládežnického hokeje, který je v Kotlině na programu už v neděli. Na shledanou. (20:01:18)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:35
    David Škoda si dělal kolem sebe místo rychlými kličkami, ale přes Martina Jelínka k brankáři Adamovi neprošel. Utkání už se opravdu jen dohrává.
     
    59:11
    Štěpán Mozr (HBR) – 2 minuty – hákování.
     
    59:00
    Brankář dam si připsal dva úspěšné zákroky proti střelám ze strany, které dobře viděl a zlikvidoval je u bližší tyčky. V prvním případě střílel Ladislav Gross.
     
    58:01
    Pavel Srb (STR) – 2 minuty – hákování.
     
    57:50
    Tomáš Ludvík, který dnes hraje opravdu velmi dobře a je hodně vidět, mohl vstřelit svůj čtvrtý gól, ale zblízka nevyzrál na fantastického Davida Havelce!
     
    57:45
    Tohle vypadalo hodně nebezpečně! Adam Papež trefil před brankou nastavenou hůl Michala Rajtmajera, ale puk se odrazil kousek od levé Adamovi tyčky. Dominik Skotar (HBR) vyfasoval dvouminutový trest za faul loktem.
     
    56:50
    Marek Kordík vypálil z mohutného nápřahu v prostoru pravého kruhu, ale u přední tyčky zachytil kotouč do své náruče pozorný gólman Adam. Strakonický obránce potom předvedl velmi sportovní gesto, když po přerušení hry brankáře Rebelů přátelsky plácl hokejkou přes beton.
     
    56:30
    Havlíčkobrodští útočníci zkusili skórovat z předbrankového prostoru, kde vyhráli dlouhou přetlačovanou o puk, ale gólman Havelec kotouč za svá záda nepustil.
     
    55:50
    Rebelové cítí ve vzduchu lákavou desítku a nepolevují v útočné aktivitě. Strakonická defenziva se musí mít neustále na pozoru, ale v posledních minutách se jí daří hlídat ošemetný předbrankový prostor.
     
    55:13
    Mladí bojovníci z Kotliny jsou už kompletní. Oslabení se hráli na jedničku podtrženou, když nejenže soupeře z jihu Čech k ničemu nepustili, ale sami dokázali být i přes početní nevýhodu nebezpeční.
     
    54:40
    Havlíčkův Brod i při vlastním oslabení kontroluje hru. Kotouč drží paradoxně častěji na holích a dostává se i do blízkosti gólmana Havelce.
     
    54:10
    Nyní odvedla čtveřice oslabených Rebelů skvělou práci, když podržela hru v útočném pásmu, kde ukrojila cenné vteřinky z trestu Víta Křesťana.
     
    53:54
    A znovu brodští mladíci odrazili strakonický útok a odpálili kotouč až do Havelcova hájemství.
     
    53:30
    Marek Kordík hned dvakrát zahrozil od modré čáry. Poprvé trefil masku dobře postaveného Jiřího Adama, podruhé jeho ránu zblokovali brodští obránci do rohu pásma. Havlíkův Brod vyhodil.
     
    53:12
    Brankář Adam se vyznamenal, když na něj střílel z několika kroků osamocený Adam Papež, který však nenašel skulinku mezi betony mladého gólmana Rebelů. Vít Křesťan (HBR) znovu míří na lavici hanby, tentokrát za sekání.
     
    52:10
    Rebelové i ve vlastním oslabení zahrozili. Tomáš Chlubna se ujal kotouče ve středním pásmu a ukázal, proč je členem kádru prvoligového A-týmu, když obešel tři protihráče a přiťukl puk na levé křídlo Štěpánu Mozrovi, jenž střílel do mrštné Havelcovy lapačky!
     
    51:44
    Dominik Kittler (HBR) – 2 minuty – hákování.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 12. Chlubna, 15. Pecen (Hynek, Hlídek), 20. Hynek (Jelínek, Pecen), 30. Ludvík (Hlídek, Brebera), 30. Ludvík (Brebera), 40. Brebera (Ludvík), 48. Krajhanzl (Brebera), 49. Ludvík (Brebera, Krajhanzl), 52. Křesťan (Brebera) – 31. Vavřík (Bazgier, Fedor)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Novák (od 41. Adam) – Křesťan, Gažák, Ludvík, Skotar, Pecen – Mozr, Hlídek, Jelínek, Krajhanzl, Motl, Kittler, Hynek (C), Chlubna, Brebera.
    HC Strakonice: Havelec (Řeřábek) – Srb, Hrubý, Gross (C), Kordík – Mikeš, Škoda, Kursch, Křenek, Vavřík, Fedor, Papež, Rajtmajer, Bazgier.

    Rozhodčí: Úlehla – Kis, Svoboda.
    bahis siteleri