Havlíčkův Brod – Žďár n/S 2:4 (kon.) | Chomutov – Ústí n/L 7:2 (kon.) | Slavia – Mladá Boleslav 2:0 (kon.)
Hr. Králové – Kometa Brno 5:4 (po pr.) | Olomouc – Vsetín 0:0 (odl.) | HC Litvínov – PZ Kladno 4:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:4 (0:1, 0:1, 2:2)
SKLH Žďár nad Sázavou
Neděle 15.12.2013, 11:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Zápas končí. Rebelové se sice tlačili do šancí, ale na Plameny neměli. Hosté si tak vezou z Havlíčkova Brodu cenné vítězství. Výborně zachytal Miroslav Hanák.

    Z Kotliny se s vámi loučí a za sledování onlajnu děkuje Richard Wagner. (13:03:07)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:38
    Vladimír Zahradník se dostal na pravém kruhu ke kotouči a svou střelou našel jen lapačku výborně roztaženého brankáře Miroslava Hanáka. Následně podržel kotouč a přerušil hru.
     
    58:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí celek se po skončení oslabení prosazuje a alespoň zmírňuje dnešní porážku. Rebelové předvedli parádní akci, po níž se prosazují. David Michálek ve středním pásmu našel Jiřího Benáka, který si z pozice beka sjel až na pravý kruh, kde si vytáhl Matěje Loubala ven z branky a křižným pasem našel volného DAVIDA MICHÁLKA, kterému stačilo jen trefit prázdnou klec! Asistence: Jiří Benák.
     
    57:41
    Matěj Štefka našel na levém kruhu volného Davida Jankovského, který to zkusil z první, ale trefil jen připravenou lapačku Miroslava Hanáka.
     
    56:58
    David Nový se dostal na levém kruhu ke střele, ale jeho rána skončila jen na hrudi maskovaného muže Havlíčkova Brodu.
     
    56:42
    Domácí tým vyvezl kotouč ze třetiny a Plameny se při pokusu o rychlý průnik dopustily zakázaného uvolnění.
     
    56:17
    Jiří Vlach (HBR) navíc dostává trest za hru vysokou holí. Rebelové se tak budou muset znovu bránit náporu svého soupeře.
     
    55:24
    Žďár právě vstřelil branku!
    Plameny vedou nad Rebely již o tři góly a veškeré naděje domácího celku na bodový zisk je ten tam. Ondřej Trejbal na modré čáře našel volného Martina Nečase, který poslal kotouč na branku, kde před Miroslavem Hanákem tečoval puk TOMÁŠ HAVRÁNEK, jenž poslal puk za bezmocného muže s maskou! Asistence: Martin Nečas a Ondřej Trejbal.
     
    54:57
    Martin Kaut i jeho jmenovec nečas zkoušeli své štěstí, ale pokaždé byl proti se skvělým zákrokem připravený brankář Miroslav Hanák, který drží naděje domácích vysoko nad vodou.
     
    54:25
    Jiří Kopic (HBR) se dopustil faulu, když zastavil pronikajícího protihráče. Rebelové už moc času na snížení nemají. Trestem mu je podražení.
     
    54:14
    Viktor Michalička se na druhé straně snažil procpat kotouč před kasu na volného spoluhráče, ale Matěj Loubal chytil kotouč do lapačky.
     
    54:00
    Vladimír Srnský to zkusil rychlou střelou, ale jeho zakončení ihned po buly skončilo jen na hrudi připraveného brankáře Havlíčkova Brodu.
     
    53:45
    Matěj Štefka se dostal na levém kruhu ke střele a jeho zakončení skončilo v lapačce pozorného Miroslava Hanáka, který háji branku domácích.
     
    52:48
    Vojta Macek se snažil vymotat na pravém kruhu, ale svým backhandem trefil jen obránce, který vyexpedoval kotouč ven z této třetiny.
     
    51:58
    Domácí celek se dopouští zakázaného uvolnění. Tempo hry trochu opadlo a Plameny v klidu jistí náskok.
     
    51:46
    Na levém kruhu se po souboji ocitl na ledě jeden z hostujících hráčů. Následně ještě pálil Martin Nečas, ale toho vychytal Hanák. Sudí přerušuje hru a jede se podívat na otřeseného.
     
    51:17
    Na druhé straně se píská přihrávka rukou, díky níž se Plameny dostaly až do útočné třetiny. Po buly pak projel do střely Martin Kaut, ale mířil nepřesně.
     
    50:45
    Havlíčkobrodští hráči se snažili něco vymyslet a dostat se znovu na dostřel, ale nakonec se před brankou Matěje Loubala k ničemu většímu nedostali.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 43. Březina (Veverka), 59. Michálek (Benák) – 5. Matys (Zahradník), 25. Nedvěd (Srnský, Macky), 50. Havránek (TS), 56. Havránek (Nečas, Trejbal)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Hanák – Vála, Benák, Němec, Kopic, Lachman, Hrabaň "A", Krtek – Pilný, Veverka, Petržílek, Březina, Vlach, Hendrych, Michalička, Michálek "C", Chymo, Kadleček, Donda, Holenda.
    Trenéři: Karel Dvořák a Pavel Zmrhal.

    SKLH Žďár nad Sázavou: Loubal (Neubauer) – Jančařík, Trejbal, Švanda, Jankovský – Nečas "A", Srnský, Macek, Štefka, Zahradník, Macky, Nedvěd "A", Kaut, Nový, Havránek "C", Matys, Geba.
    Trenér: Martin Sobotka st.

    Rozhodčí: Ondřej Polák – Arnošt Ryšavý, Martin Lukač
    bahis siteleri