Karlovy Vary – HC Sparta Praha Sledge 2:0 (kon.) | SHK Mustangové – Zlín sledge 3:4 (kon.) | SOHO Olomouc – Studénka Sledge 8:0 (kon.)
konec
SOHO Olomoučtí Kohouti
8:0 (3:0, 2:0, 3:0)
HC Sledge Studénka
Sobota 04.01.2014, 19:25 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • Česká para hokejová liga
Partner:
     
    Utkání mezi Olomoucí a Studénkou končí jednoznačným vítězstvím domácích, kteří soupeře přestříleli 8:0. Hanáci si tak tímto vítězstvím zajistili místo v semifinále play-off, ve kterém se střetnou s prvním Zlínem.

    Poslední zápasy základní části jsou na programu v neděli, Kohouti budou hrát opět doma, a to od 17:00 právě se Zlínem. (21:05:36)
     
    45:00
    Konec zápasu.
     
    44:10
    Domácí se již nikam neženou a poslední vteřiny zápasu stráví nejspíše s kotoučem na své polovině.
     
    43:05
    Probíhají poslední dvě minuty střetnutí a Kudela raději při každé příležitosti přerušuje hru.
     
    42:32
    Hosté si vzali oddechový čas.
     
    42:32
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Podobná akce jako před chvílí, jen vedená z levé strany. Stodola nalezl před brankou soupeře BERNHARDA HERINGA, který napoprvé mířil jen do gólmana, na druhý pokus už ale puk za brankovou čáru dostal. Asistence: Jan Stodola.
     
    41:54
    Olomouc právě vstřelila branku!
    V době, kdy do konce zápasu zbývá něco málo přes tři minuty, střílí domácí sedmou branku a zvyšují své vedení. Hering parádní přihrávkou vybídl ke skórování PETRA BEJVLA, který se nemýlil. Asistence: Bernhard Hering.
     
    41:23
    Hering poslal kotouč do brankoviště. Dlouho se poté nevědělo, kde vlastně puk skončil, rozhodčí tak byli nuceni přerušit hru. Kudela jej měl ve výstroji.
     
    39:21
    Hra se převážně na polovině Studénky, která se z vypětím všech sil brání, aby již více neinkasovala. Kohouti hrají svým tempem.
     
    37:45
    Gesto fair-play, které bych rád ocenil, nyní předvedl hostující Kudrna. Hostující hráč i přesto, že se domácí hnali do útočné akce, poslal spadenou hokejku jednomu ze svých protivníků, a to i za cenu, že se nestihl vrátit.
     
    36:32
    Jednu z mála střel večera musel likvidovat Hulín, proti kterému zkusil štěstí Kudrna. Střelu po ledě gólman Kohoutů zablokoval holí.
     
    35:04
    Staněk se hnal, co mu síly stačily, za dalekým pasem do vnitra domácí třetiny. Bohužel pro něj jej ani přes heroický výkon nedostihl včas.
     
    35:01
    Olomoučtí opět dělají svému soupeři velké problémy. Kudela tak raději přerušuje hru.
     
    34:12
    Stodola přečkal celé dvě minuty na trestné lavici a nyní se již připojil ke svému mužstvu.
     
    33:06
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci ve vlastním oslabení dostali svého soupeře pod tlak. Proti ráně Bejvla zakročil sice Kudela pohledný zákrokem, na dorážku z hole MARTINA BRIXE, už ale nestačil. Kotouč mu projel pod tělem. Asistence: Petr Bejvl.
     
    32:54
    Kapitán hostujícího celku se vrátil do hry, začíná zkrácená početní výhoda hostů.
     
    32:12
    Bude se hrát ve čtyřech na obou stranách. Ve středním pásmu se "téčkem" provinil Stodola (OLO).
     
    31:22
    Hering nejprve nikým nehlídaný tečoval letící puk, mezi tři tyče jej ale neusměrnil. O pár vteřin později mohl své zaváhání napravit, trefil ale jen boční síťku.
     
    30:54
    Vůbec první vyloučení večera. Dvě minuty za hrubost odpyká Staněk (STU).

    Miroslav Fantal

    Branky a nahrávky: 2. Hering (J. Veselý), 3. J. Veselý (Bejvl), 10. Stodola (Hering), 17. Hering (J. Veselý), 17. Hering (Bejvl), 34. Brix (Bejvl), 42. Bejvl (Hering), 43. Hering (Stodola)


    SOHO Olomoučtí Kohouti: Hulín – Gergely, Bejvl, J. Veselý, Mi. Černoch, Novák (C), Rozkopal, Hering, Brix, Prášil, Stodola.
    HC Sledge Studénka: M. Kudela – Kudrna, Mlčák, Staněk (C), Keller, Filipovský, Chodurek, V. Kudela.

    Rozhodčí: Cik, Novotná
    bahis siteleri