Havlíčkův Brod – Písek 5:4 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
5:4 (2:0, 1:2, 2:2)
IHC Králové Písek
Čtvrtek 13.02.2014, 18:30 • ZS Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    Překrásná hokejová bitva je u konce a radují se po ní domácí Rebelové, kteří po těsném a nesmírně vydřeném vítězství 5:4 uhájili domácí prostředí. Všechny body tak zůstaly v Kotlině, ale obrovskou pochvalu si za svůj výkon zaslouží i hosté, kteří hráli opravdu výtečně. Nyní ještě přihlížíme havlíčkobrodskému oslavnému rituálu ve středovém kruhu. Děkuji vám za pozornost, z Kotliny je to pro dnešek vše, ale už zítra zde od 17:30 hostí A.-mužstvo Rebelů v rámci 1. ligy lídra z Mladé Boleslavi, takže si tento duel nenechte ujít. Přeji vám hezký zbytek dne. Na shledanou. (20:38:48)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:58
    A ještě jedna rána Písku, ale ta rozechvěla jen boční síťku!
     
    59:54
    Obrovské příležitosti Písku v posledních sekundách základní hrací doby! Libor Jirků napřáhl na vrcholu kruhů, ale mířil nad bránu. Vzápětí nenašel skulinku u přední tyčky Jakub Suchan!
     
    59:30
    Hosté drží pásmo.
     
    59:23
    A je tomu tak, Písek hraje power-play!
     
    59:23
    Havlíčkobrodská střídačka na to reaguje vyžádáním oddechového času. Dá se očekávat, že hosté vsadí vše na jednu kartu a odhodlají se ke hře bez brankáře a s šesti hráči v poli.
     
    59:23
    Neuvěřitelné, rozhodčí opravdu nemá s hráči slitování a je teď počastován vulgárními slovy. Za hákování se postaral svému týmu o těžký závěr Vít Křesťan (HBR), který je vyloučen za hákování.
     
    59:08
    Bude se hrát 4 na 4, vyloučení na obou stranách. Martin Flegl (PIS) obdržel 2 minuty za hrubost a Martin Hynek (HBR) dostal menší trest za podražení.
     
    59:00
    Hosté drží svého soupeře u mantinelů, potřebovali by získat puk a vrhnout všechny své síly do útoku, čas na vyrovnání se jim už neúprosně krátí.
     
    58:50
    Puk už se drží v píseckém pásmu.
     
    58:30
    Rebelům začala zkrácená přesilovka, útočnou akci rozjíždějí až od své brány.
     
    58:00
    Domácí vyvezli puk do útočného pásma, za těsného vedení se proti silnému soupeři už asi nikam příliš nepohrnou a budou hlavně zodpovědně bránit, přičemž využijí příležitostí k protiútokům.
     
    57:10
    Fantastický Čeněk Novák v bráně Rebelů! Z bezprostřední blízkosti pálil po nahrávce spoluhráče Martin Flegl, ale minul brodskou bránu! Pro puk si dojel, vybruslil si s ním před bránu a z otočky zaduněl na betony maskovaného fantoma Rebelů!
     
    56:57
    Patrik Březina (PIS) – 2 minuty – faul kolenem.
     
    56:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To je neuvěřitelné, bojovníci z Kotliny dělají čest svému bojovnému jménu a při vlastním oslabení, když měli ponechanou výhodu, opět odskočil svému soupeři na nejtěsnější rozdíl! Překrásné sólo předvedl neúnavný TOMÁŠ CHLUBNA, kterému předal puk gólman Čeněk Novák, talentovaný útočník si sjel po ose útočného pásma až před branku a umístěnou ranou poslal už pátý puk za záda smutného gólmana Havelky! Asistence: Čeněk Novák.
     
    56:25
    Jakub Suchan v obrovské šanci, z mírného úhlu na pravé straně sám před brankou minul Novákovu horní tyčku! Hosté stále drží pásmo.
     
    56:17
    Neuvěřitelné, další vyloučení na havlíčkobrodské straně. Michal Semrád (HBR) podobně jako před pár chvílemi Vít Křesťan zabránil v rozletu protihráči a obdržel 2 minuty za nedovolené bránění. Na střídačce vztekl sekl holí do země.
     
    55:53
    Aby toho nebylo málo, poměr sil na ledové ploše se vyrovná. Hosté špatně střídali a jsou potrestáni za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpykává Josef Vlk (PIS).

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 15. Hlídek (Hynek), 17. Křesťan, 33. Hlídek (Hynek), 45. Hynek, 57. Chlubna (Novák) – 23. Hanus (Suchan, Banci), 30. Suchan (Jirků), 44. Koupal (Suchan), 47. Suchan (Koupal)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Kekula) – Křesťan, Ludvík, Kříž, Skotar – Mozr, Chlubna, Hlídek, Semrád, Krajhanzl, Motl, Kittler, Hynek (C).
    IHC Králové Písek: Havelka (Sedlák) – Jirků, Hřebíček, Švanda, Horák, Kajtman, Banci – Březina, Suchan, Koupal, Horažďovský (C), Vlk, Paukner, Hanus, Flegl.

    Rozhodčí: Josef Barek – Jan Čížek, Jakub Plch
    bahis siteleri