Hr. Králové – Přerov 5:4 (3:2 po s.n.) | Ústí n/L – Litoměřice 5:6 (1:2 po s.n.) | Havlíčkův Brod – Třebíč 4:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
4:2 (2:1, 1:0, 1:1)
SK Horácká Slavia Třebíč
Neděle 16.02.2014, 16:45Liga juniorů
Partner:
     
    Z Kotliny je to pro dnešek všechno, těším se s Vámi na další online přenos. Hezký zbytek neděle! (18:46:48)
     
    Máme tu konec juniorského derby, které lépe zvládli domácí Rebelové. Třebíči se během poslední třetiny podařilo vstřelit kontakní gól, závěr zápasu tak ještě vypadal na pořádné drama. Hostující střídačka nakonec odvolala brankáře Čápa, ovšem ani to jí nepomohlo. Ba naopak. Odkrytou klec Třebíče přesně trefil Tomáš Chlubna, který definitivně rozhodl o výsledku zápasu.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí tým se znovu prosazuje a navíc power play. Martin Hynek se dobře zorientoval u mantinelu ve středním pásmu a přihrál puk na osu kluziště, odkud se do opuštěné branky hostí trefil TOMÁŠ CHLUBNA. Asistence: Martin Hynek
     
    58:25
    Marcel Juráň se natáhl na pravý kruh a z úhlu vytsřelil k bližší tyči. Novák zasáh lapačkou.
     
    57:50
    Teď měli domácí veliké štěstí, Nikola Marek se nebezpečně promenádoval před Novákem. Vzápětí k němu z rohu přišla přesná nahrávka. Nebýt nekompromisní obranné hry domácího beka, Marek by se zcela jistě trefil přesně mezi betony.
     
    57:09
    Michal Vlašín střílel z pravého kruhu. Kotouč byl tečován shaftem obráncovy hole do ochranné sítě.
     
    56:31
    Čeněk Novák zatáhl za záchrannou brzdu vyhozením na icing. Dostal se k němu vyhozený kotouč, který však dobruslovali soupeři Gólman neměl jistotu v rozehrávce, proto zvolil vysoko letící vyhození.
     
    55:30
    Desetiminutový osobní trest dostal Jaroslav Tůma (TRE), a to za nesportovní chování.
     
    54:19
    Michal Vlašín zpracoval v mezikruží přihrávku, jenže trochu zaváhal se střelou, když mu jeho pokus vypíchl bek Dominik Skotar.
     
    52:10
    Marcel Juráň dost překvapivě vystřelil hned po buly z úhlu. Přízemní rána mířcí k tyči se Novákovi podařila zkrotit, avšak s trochou nejistoty.
     
    50:35
    Kříž je na ledě, Rebelové jsou v pěti.
     
    50:23
    Teď hostující obrana zaváhala a kupředu se hnal úplně osamocený Tomáš Chlubna, který z pravého kruhu trefil Čápův beton.
     
    49:55
    Horácká Slavia se snaží něco vymyslet, cítí totiž šanci v početní výhodě. Rebelům se ale daří dobře bránit.
     
    48:35
    Martin Kříž (HBR) jde pykat za podražení.
     
    47:01
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    To byla bleskovka! Marcel Juráň si ze středního pásma vyšlápl až před hostující branku. Ve chvíli kdy se k němu nahrnul jeden z domácích beků, přihrál backhandem na levou stranu brankoviště. Tam si najížděl atakovaný BEDŘICH ŠČERBAN, který z první doklepl kotouč mezi Novákovy betony. Asistence: Marcel Juráň
     
    45:51
    Rebelové jsou v plném počtu. Třebíč žádný recept na překonání obrany Rebelů v přesilovce nenašla.
     
    43:59
    Třebíčští kombinovali kolem útočné třetiny. Ke střele se dobře uvolnil Libor Tvarůžek, který od modré zamířil přesně do Novákovy nastražené lapačky.
     
    42:51
    Vyloučen Michal Semrád (HBR) za podražení.

    Luboš Vácha

    Branky a nahrávky: 4. Kittler (Hynek, Krajhanzl), 11. Mozr (Ludvík), 38. Chlubna (Hlídek, Ludvík), 60. Chlubna (Hynek) – 14. Hotař (Abrahám), 48. Ščerban (Juráň)


    BK Havlíčkův Brod: Novák – Kříž, Křesťan, Skotar, Semrád – Hlídek, Ludvík "A", Mozr, Hynek "C", Krajhanzl, Motl, Kittler, Chlubna
    SK Horácká Slavia Třebíč: Máj (od 33. Čáp) – Ščerban, Pelikán, Kučera, Tvarůžek, Fortelný, Pavlas – Roupec, Tůma, Juráň, Vlašín, Marek, Hotař, Abrahám

    Rozhodčí: Jaromír Vampola – Jan Jeletz, Jaroslav Kuřítko
    bahis siteleri