Kladno – Rádio Krokodýl Brno 8:1 (kon.) | Interobal Plzeň – Benago Praha 1:4 (kon.) | Helas Brno – Chrudim 2:5 (kon.)
Hradec Králové – Tango Brno 2:6 (kon.) | Slavia – Balticflora Teplice 3:6 (kon.) | Sparta – Vysoké Mýto 4:2 (kon.)
konec
Helas Brno
2:5 (0:2)
FK Chrudim
Pátek 14.03.2014, 20:00 • MSH Brno, Vodova • 1. Futsal liga
     
    Ode mne je pro dnešek vše, děkuji Vám za pozornost a budu se na Vás těšit příští týden u brněnského derby mezi Tangem a Helasem. Kromě toho samozřejmě také u dalších sportů z Brna. Mějte pěkný večer, hezky víkend. (21:30:09)
     
    Je dobojováno. Žádný překvapivý výsledek se v Brně neurodil. Helas bez největších opor ale určitě nezarmoutil a občas se dostal do dobrých šancí. Na mistra, jakým je Chrudim, to však rozhodně nestačilo. Ta si klidným a jistým výkonem došla pro pohodlné vítězství a další tři body do tabulky. Není to však obyčejné vítězství pro Východočechy, protože díky této výhře se stávají vítězi základní části a potvrzují svoji nadvládu.
     
    Konec zápasu.
     
    40
    Na úplném konci ještě mohl skórovat Koudelka, ale Šimon si střelu z velkého úhlu pohlídal a další míč za svá záda nepustil.
     
    39
    Chrudim právě vstřelila branku!
    V závěru skóre ještě kosmeticky upravuje MICHAL MAREŠ II, jenž se z velké dálky rozhlédl, a když neviděl žádného vhodného adresáta jeho míče, tak tvrdě vystřelil. Střela skončila až v brance, čemuž se diví také Šimon. Bez asistence.
     
    38
    Velice pěknou kombinací se nyní prezentovali dva cizinci ve službách Era-Packu, nicméně Douglas Felipeho asistenci nedokázal proměnit v branku.
     
    36
    Zdařilou kombinaci hostí zakončuje Felipe. Naštěstí pro Šimona netrefuje bránu, těžce by se po této střele natahoval.
     
    35
    Brnu to však dopředu příliš nejde a musí se znovu bránit.
     
    35
    Chmelík míří vysoko. Možnost zakombinovat dostává Brno.
     
    34
    Co se nedaří Brnu, to se daří Chrudimi. Jednoduchá rozehrávka a rychlá střela. Tentokrát zakončení obstaral Felipe a Šimon měl spoustu práce.
     
    33
    Ovčačík velice hezky prošel kolem dvou soupeřů, ale Klimešovi už se pak vedlo o poznání méně a brněnská rozehrávka končí opět na chrudimských kopačkách.
     
    32
    Brňanům se nedaří rychlý přechod z obrany do útoku a využívají toho hosté, kteří si berou zpět ztracený balón.
     
    31
    U míče je opět Era-Pack, nicméně nic nebezpečného z toho pro domácí zatím neplyne.
     
    30
    Začíná se také faulovat, momentální stav je 3:2 v neprospěch Helasu. Je pro představu, první poločas skončil na fauly 1:1.
     
    29
    Chrudimští mají míč ve své moci, ale brněnská obrana nyní působí kompaktně a k ničemu je nepouští.
     
    28
    Nyní se hraje opět ve velkém tempu, nahoru dolů a diváky, kteří si dnes našli cestu do brněnské haly, to začíná bavit.
     
    27
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    Až neuvěřitelně rychle se z toho gólu dokázali domácí otřepat. Šplíchal roztáhl hru do koutu, odkud našel před bránou volného JANA OVČAČÍKA, který už měl snadnou úlohu. Tu zvládl, a to znamená, že je to znovu o dvě branky. Asistence: Martin Šplíchal.
     
    27
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš. To zná snad každý. Brno svou další šanci nevyužilo, zato hosté se radují. Max rozehrával přímák a míč posunul pouze na DOUGLASE, který dělovkou bodlem balón narval mezi Šimona a jeho tyč, na které byl přilepený. Touto brankou tak cizinec v dresu Chrudimi kompletuje hattrick. Asistence: Max.
     
    26
    A Brnu to nestačí, zase se tlačí do útoku a zjišťuje, že i Chrudimi se dá vstřelit branka a hrát s ní chvíli vyrovnaný duel.

    Adam Havel

    Branky: 25. Havlík (Lacko), 27. Ovčačík (Šplíchal) – 3. Rešetár (Dentinho), 14. Douglas (Rešetár), 24. Douglas (Slováček), 27. Douglas (Max), 39. M. Mareš II


    Helas Brno: Šimon (Tuháček, Večeřa) – Presl (C), Havlík, Chalupský, Ovčačík, Juříček, V. Cupák, Klimeš, Hanuš, Lacko, Šplíchal, Veleba.
    Trenér: Jan Loup

    FK Chrudim: Žďánský (Olinha) – R. Mareš, Popelka, Max, Dentinho, Douglas, Rešetár (C), Felipe, M. Mareš II, Koudelka, Chmelík, Slováček, M. Mareš.
    Trenér: C. I. Daniel

    Rozhodčí: Ladislav Sebök, Jan Bělovský, D: Vladislav Starý
    bahis siteleri