Tisková konference Lukáše Konečného (kon.)
konec
Tisková konference Lukáše Konečného

Čtvrtek 17.04.2014, 19:00Tiskové konference
     
    20:18
    Vystoupením Hopkinse, který na závěr několikrát Šumenova urazil, tiskovka končí, já vám děkuji pro dnešek za pozornost a v noci ze soboty na neděli se budu těšit u on-line reportáže ze zápasu Konečný vs. Quillin. Startujeme ve 3:30 hodin ráno. Kompletní informace nejen o tomto zápase naleznete zde na webu Profiboxing.cz (20:20:08)
     
    20:16
    Hopkins připomněl svému soupeři věk a zkušenosti a že jej hodlá porazit (jak jinak) a pak všem připomněl, že se chystá na velký návrat, ovládnout opět polotěžkou váhu, sjednotit tituly a toto je první krok. A vzkázal všem – i těm, kteří box nesledují, nebo mu nefandí, aby se v sobotu večer pozorně dívali.
     
    20:13
    U pultu je Bernard Hopkins a začal jako vždy stylově – vzal si dva pásy mistra světa svého soupeře Bejbuta Šumenova – (organizací WBA a IBO) a přidal si je ke svému titulu IBF. Kazach vše sledoval s kamenným výrazem ve tváři.
     
    20:10
    U pultu je Nazeem Richardson, kouč Bernarda Hopkinse, který všem poděkoval a hlavně pak právě Frazierovi, jehož přítomnost jej očividně dojala. Mimo jiné zmínil, že příběh jeho otce je inspirací pro mnoho mladých boxerů...
     
    20:06
    Nyní přišla na pódium velká legenda – Marvis Frazier, syn legendárního Joea Frazier, který sám boxoval, mimo jiné prohrál s Mikem Tysonem. Důvod jeho vzácné návštěvy? Popřát hodně štěstí do souboje se Šumenovem právě Hopkinsi, který je mimo jiné jen o pět let mladší, než Marvis. Hopkins i oba Frazierové jsou totiž rodáci z Philadelphie, městě boxu zaslíbenému.
     
    20:04
    U pultu byl také Bejbut Šumenov, který si to rozdá s Bernardem Hopkinsem o tři tituly v polotěžké váze. Kazach poděkoval za tuto šanci a prohlásil, že si splnil sen, že se může utkat s takovou legendou a skvělým boxerem, jakým Hopkinse je. Ale že zároveň nehodlá ustoupit ze své cesty a chystá se Hopkinse porazit.
     
    20:00
    Nyní se u pultu vystřídali další soupeři – Paulie Malignaggi a Shaw Porter, kteří si to rozdají o titul mistra světa IBF ve velterové váze druhého jmenované.

    Prohlášení obou byla relativně slušné, celkem nezvykle především na velkohubého Malignaggiho. Porter se věnoval hlavně děkování si své rodině a kamarádům.
     
    19:55
    Peter Quillin: "Je pro mě ctí být na takovém galavečeru, děkuji všem, především svému trenérovi Brownovi. Tohle je pro mě důležitý zápas. Jsem hrdý na svůj titul a na to všechno, co jsem pro něj obětoval. Nevnímám to, co lidé říkají, snažím se soustředit jen na dění v ringu. Očekávání lidí jsou vyšší a vyšší a já nechci nikoho zklamat. Chci lidi inspirovat. Děkuji svým rodičům, že jsou tady. Maminka, když za mnou přišla do tělocvičny poprvé, tak řekla: 'Hele, to není místo pro holky.' Ale podporuje mne a já ji za to moc děkuji!"
     
    19:52
    Peter Quillin: "Děkuji všem, pořadatelům i boxerům tady, kteří tvrdě pracují. Děkuji svému soupeři, že mi dal tuto šanci. Očekávám čistý, férový zápas, kdyby to bylo na ulici, bude to jiné, ale to zde nehrozí. Je to zkušený boxer, má za sebou více jak padesát zápasů, ja polovinu."
     
    19:47
    A u pultu byl nyní také jeho soupeř Peter Quillin...
     
    19:44
    Tak Lukáš Konečný má své vystoupení před mikrofonem za sebou. Popřál sobě i soupeři dobrý zápas a zopakoval, že to bude střet dvou stylů.
     
    19:33
    Zatím probíhá klasické otvírání podobných akcí – jsou představování jednotliví sponzoři, i prezident DC Armory – haly, kde se bude boxovat – a samozřejmě má možnost říct pár slov.
     
    19:25
    Zástupce Bejbuta Šumenova, který se s Hopkinsem utká nejprve složil poklonu Bernardu Hopkinsi za jeho skvělou kariéru a dlouhověkost, nyní tak trochu představuje svého svěřence. Ten je původem z Kazachstánu a přestože se snaží rozjet velkou kariéru za oceánem, je prý stále hrdý na to, odkud pochází.
     
    19:22
    Bernard Hopkins dostal nyní památeční černobílou fotografii, coby boxer, který tak trochu přesluhuje. V 50 letech by již měl být dávno v Boxerské síni slávy, jenže tam se aktivní boxeři nepřijímají...
     
    19:20
    Začíná se klasickými frázemi, představením galavečera a cen lístek...
     
    19:11
    Šéf Golden Boy Promotions Richard Schäffer právě uvedl tiskovou konferenci, kde se ještě čekalo na Bernarda Hopkinse.
     
    19:11
    Novináři i doprovody boxerů si dávají do nosu u jídla, boxeři se ale stolům s jídly vyhýbají...
     
    19:07
    A právě dorazil se svým titulem mistra světa také Peter Quillin.
     
    19:05
    Nyní již přišel soupeř Bernarda Hopkinse – Bejbut Šumenov. V hotelovém salónku je i Shaw Porter, který si to rozdá s Pauliem Malignaggim.

    Antonín Vavrda

    bahis siteleri