Senica – Trenčín 1:1 (kon.)
konec
FK Senica
1:1 (0:0)
AS Trenčín
sk Pátek 22.08.2014, 18:30 • FK Senica • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    V samom závere mala ešte Senica veľkú šancu na návrat do vedenia, no domáci ju napokon nevyužili a tímy si body podelia. Videli sme skutočne zaujímavé stretnutie, v ktorom sme na presné zásahy čakali až do druhej polovice duelu, no dočkali sme sa a stálo to za to.

    S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme vám nádherný zvyšok piatku. (20:20:50)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Začala sa nám posledná minúta tohto zápasu a obaja brankári sa snažia držať loptu čo najďalej od svojich svätýň. Všetko nasvedčuje tomu, že gól už neuvidíme.
     
    90+1
    Nadstavovať sa budú dve minúty. Na trávniku sa lieta zo strany na stranu a o ničom ešte rozhodnuté nie je.
     
    90
    Senica mohla získať tri body! Po rohu letela lopta priamo na hlavu Majtána, ktorý v rýchlosti zakončoval pod brvno, kde sa objavili ruky Volešáka. Trenčín mal teraz kusisko šťastia.
     
    89
    Záver duelu je ešte skutočne veľmi zaujímavý. Senica sa dostáva opäť do tempa a vybojovala dokonca aj rohový kop.
     
    88
    Pozor si ale musia dávať aj hostia! po rýchlom útoku jedného z domácich futbalistov musel Volešák opustiť bránku a loptu vykopnúť, inak by išla Senica opäť do vedenia.
     
    87
    Trenčania sa stále držia pri lopte a so ziskom troch bodov to myslia skutočne vážne. Senica si musí dávať veľký pozor.
     
    86
    Trenčín mohol ísť dokonca do vedenia! Vo vápne dostal loptu Mondek, no bol zle otočený a svoju pozíciu už vylepšiť nedokázal.
     
    85
    Trenčania sú po vyrovnaní veľmi aktívni. Loptu už poslali smerom na bránku prudkým centrom, no ten napokon skončil iba tesne vedľa priestoru troch žrdí.
     
    84
    Trenčín dal gól!

    Hostia vybojovali rohový kop, po ktorom Kalabiška neustrážil zakončujúceho hráča a RAMON RODRIGUEZ DA SILVA hlavou vyrovnáva!
     
    83
    Piroskov center nenašiel v nebezpečnej pozícii nikoho v červenom drese a do útoku môže zamieriť Trenčín. Ten má možno jednu z posledných šancí.
     
    82
    Senický kapitán skončil po súboji so súperom na zemi a s postavením sa a zahratím štandardky sa príliš ponáhľať nemusí. Čas pre hostí sa kráti.
     
    81
    Trenčín sa napokon dostal až do vápna, no nič v ňom nevymyslel. Holúbek mal loptu na kopačke a posielal ju priamo do nebezpečného priestoru pred bránku, kde ale Senica všetko odvrátila.
     
    80
    Pred nami je posledná desaťmintovka, ale v Senici to na žiadnu drámu nevyzerá. Domáci hráči hrajú veľmi pozorne zo zabezpečenej defenzívy a súperovi nič nedovoľujú.
     
    79
    Trenčín sa stále snaží, ale príliš sa mu nedarí. Čögley to skúsil prízemným centrom, ale ten našiel adresáta iba v drese domáceho tímu.
     
    78
    Dnešné stretnutie sleduje 2458 divákov.
     
    77
    Trenčín získal po menšom faule na pravej strane útočnej polovice výhodu štandardky. Tú síce hostia zahrali do vápna, ale v ňom príliš nepochodili a Pavlík loptu odpratal.
     
    76
    Striedanie bolo napokon nevyhnutné. Hlohovský za pomoci lekárov odkráčal mimo hracej plochy a nám neostáva nič iné, než veriť, že bude v poriadku.
     
    75
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Filip Hlohovský, prichádza Jakub Kosorin.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 59. Kalabiška (Majtán) – 84. Rodriguez da Silva

    Karty:   9. Mazáň (SEN) – 22. Hajradinovič (TRE), 62. Edmond (TRE)


    FK Senica: Šulla – Pavlík, Pillár, Mazáň, Chvátal (50. Filípek) – Komara (70. Kóňa), Hlohovský (75. Kosorin), Ventúra, Majtán – Kalabiška, Piroska (C).
    Náhradníci: Junas – Filípek, Kóňa, Malý, Královič, Kosorin, Gombala.

    AS Trenčín: Volešák (C) – Čögley, Lawrence, Kleščík, Rodriguez da Silva – Kubík, Holúbek, Hajradinovič (40. Mišák), Simon – Edmond (69. Mondek), Lobotka.
    Náhradníci: Šemrinec – Skovajsa, Rundič, Bariš, Mišák, Mondek, Opatovský.

    Rozhodčí: Vnuk – Chládek, Bóllo

    Diváci: 2458
    bahis siteleri