Druhý den - 4. ročník (kon.)
konec
Druhý den - 4. ročník

Sobota 23.08.2014, 08:00 • Zimní stadion Na Lapači (kapacita: 5400 míst), Vsetín. • Wallachian Puck
     
    To je pro dnešek vše. Zápasy o medaile a umístění nás čekají zítra, kdy turnaj vrcholí. Přeji hezký zbytek soboty. (17:58:25)
     
    10.záp
    Dinamo nakonec ještě přidalo jednu branku zásluhou druhé trefy Gavarse. Lotyšský celek tedy zaslouženě vítězí poměrem 4:0.

    Branky a nahrávky: 9. Livišics, 17. Gavars (Karkls), 19. Ramanis (Livišics), 24. Gavars (Turiščevs).
     
    10.záp
    Dinamo po začátku druhé polovinu navyšuje svůj náskok již na 3:0. Stalo se tak po trefách Gavarse a Ramanise. Nyní běží dvacátá minuta.
     
    10.záp
    Riga se dostává do vedení zásluhou samostatného úniku svého nejlepšího střelce na turnaji Davidse Livišicse.
     
    10.záp
    Sedmnáctá hodina nabídne poslední utkání sobotního hracího dne. Představí se v něm Dinamo Riga a Frýdek-Místek.
     
    9.záp
    Zrodila se nám první bezbranková remíza. Zaplať pán Bůh pro Opavu. To, co předvedl proti střelcům Brumova-Bylnice Vincenc Drabčík, zaslouží velkou pochvalu. Pro svůj tým doslova a do písmene vychytal zlatý bod z tohoto střetnutí.

    Bez branek.
     
    9.záp
    Vincenc Drabčík předvádí v brance Opavy neuvěřitelné zákroky a přivádí forvardy Brumova k zoufalství. I přes drtivý tlak červeno-žlutých ve druhé půli je stav stále bezbrankový.
     
    9.záp
    Urputná bitva Slezanu a Brumova zatím branku nepřinesla. Více ze hry měl tým z česko-slovenského pohraničí. Gól ale ne a ne přijít.
     
    9.záp
    Na programu je předposlední utkání sobotního dne. HC Slezan Opava – HC Brumov-Bylnice.
     
    8.záp
    Poprad nakonec vítězí i tohle utkání ve velkém stylu. Skóre 11:2 mluví za vše. Přerovští hráči mohou litovat hlavně zahozených šancí v první půli.

    Branky a nahrávky: 2. Mešar, 8. Petrovský (Mešar), 13. Petrovský (Mešar), 23. Mešar (Petrovský), 23. Petrovský (Pitka), 26. Nahálka (Petrovský), 26. Šotek, 28. Petrovský (Mešar), 28. Mešar, 29. Petras, 30. Gríger (Šotek), 30. Gríger (Šotek) – 24. Koblížek, 29. Koblížek.
     
    8.záp
    Poprad vede po první půli díky své dvojici Petrovský, Mešar poměrem 3:0. Hanáci však své šance mají, hlavně jejich nejlepší hráč Matěj Přibyl. Přerovský šikula se šestnáctkou na zádech již dvakrát trefil tyčku.
     
    8.záp
    Filip Mešar sice vstřelil úvodní branku utkání, leč Zubr nyní drží krok s favoritem. David Němec v brance předvádí jeden skvělý zákrok za druhým.
     
    8.záp
    Následuje zápas mezi týmem z podhůří Tater, tedy Popradem, a přerovskými Zubry.
     
    7.záp
    Skončilo nám sedmé utkání sobotního programu, ve kterém Vsetín přejel Frýdek-Místek poměrem 6:1 a udrželi se tak ve hře o medaile. Hattrickem a jednou asistencí se blýskl Adam Turek.

    Branky a nahrávky: 1. Turek (Krajčík, Antolák), 4. Krajčík (Turek), 15. Turek, 17. Dědek (Kovář), 24. Turek (Krajčík), 24. Stodůlka (Kovář) – 30. Fabík.
     
    7.záp
    Valaši prozatím kontrolují hru. Na 2:0 zvýšil Filip Krajčík a žlutí i nadále pokračují v tlaku před Horákem.
     
    7.záp
    Vsetín otevírá skóre. Zásluhou Adama Turka, který byl důsledný na brankovišti. Doklepl kotouč za záda bezmocného Horáka.
     
    7.záp
    Na led se nyní chystá domácí VHK Vsetín, především odčinit debakl od Popradu, a Frýdek-Místek, který ráno podlehl Porubě 1:3.
     
    6.záp
    Hráči ve žluto-červeném zuby nehty udrželi závěrečný tlak Poruby na uzdě a radují se z vydřeného vítězství 1:0. Svým počinem tak ještě více zamotali tabulkou turnaje.

    Branka a nahrávky: 10. Vaněk (Urban, Gubisch).
     
    6.záp
    Schyluje se nám k velkému překvapení. Probíhá 27. minuta a Brumov-Bylnice stále drží nejtěsnější možný rozdílem.

    Dominik Tobola

    bahis siteleri