Empoli – AS Řím 0:1 (kon.) | Juventus – Udinese 2:0 (kon.)
konec
Empoli FC
0:1 (0:1)
AS Řím
Sobota 13.09.2014, 18:00 • Stadio Carlo Castellani (kapacita: 19 847), Empoli • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že si AS Řím odváží všechny tři body z Empoli se s Vámi loučím. Děkuji za pozornost a příjemný zbytek večera. (19:58:19)
     
    Je dobojováno! Vyrovnaný duel nakonec rozhodla jediná branka, o kterou se postaral v závěru prvního poločasu Nainggolan. Nutno podotknout, že se jednalo o šťastnou trefu, neboť se Nainggolanova přízemní střela odrazila od tyče do brankářových zad a následně rozvlnila síť. Nicméně hosté si v zápase vypracovali více brankových příležitostí. Hned ve dvou se objevil Maicon, který nejprve trefil z bezprostřední blízkosti tyč a poté si vylámal zuby na výtečném Sepem. Empoli hrozilo především ze střední vzdálenosti, ale nějakou vyloženou příležitost si nevypracovalo.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Hraje se na polovině Empoli a hosté směřují k nejtěsnější možné výhře.
     
    90+3
    Destro mohl vyrazit do nadějné příležitosti, ale v té jej zastavil zdvižený praporek singalizující ofsajd. Ačkoliv si může mladý útočník hlavu ukroutit, s výrokem sudího nic neudělá.
     
    90+1
    Domácí fotbalisté to zkoušejí dlouhými nákopy, ale ve vdušném prostoru zatím kralují hostující stopeři.
     
    90
    Už se nám naplnila řádná hrací doba. Rezervní sudí nyní seznamuje aktéry zápasu a přítomné fanoušky s tím, že jeho kolega Gervasoni nastaví 4 minuty! To je ještě dostatek času.
     
    88
    Tavano burcuje své spoluhráče k větší aktivitě. Ti toho mají viditelně plné zuby, neboť do zápasu dali vše. Najdou v sobě ještě zbytky sil?
     
    86
    Valdifiori se obtočil kolem Maicona, ale svého spoluhráče stihl zastoupit Nainggolan, který následně domácího špílmachra obral o kulatý nesmysl.
     
    84
    Hosté kombinují na jistotu a snaží se co nejdéle udržet míč.
     
    82
    Empoli se snaží, ale dostává se pouze ke střelám ze střední vzdálenosti, jenž nedělají De Sanctisovy příliš velké problémy.
     
    80
    Domácí tým je za podpory svých fanoušků nastěhovaný na útočné polovině. Určitě nás čeká strhující závěr utkání!
     
    78
    Croce natáhl ke střele z hranice pokutového území a své dovednosti musel v plné kráse ukázat De Sanctis, který jeho pokus směřující do levé šibenice nadvakrát zkrotil.
     
    76
    Keita obral ve středu hřiště o míč Mora, ale jeho následná přihrávka na Ljajiće byla až příliš dlouhá, než aby jí rychlý křídelník zachytil.
     
    74
    Empoli se snaží o vyrovnání, ale jeho finální fáze postrádá na přesnosti.
     
    72
    Domácí lodivod Sarri protestoval po neodpískání penalty tak vehementně až byl vykázán na tribunu.
     
    71
    Manolas zastavil v pokutovém území velmi důrazně Mchedlidze! Domácí tribuny si žádají odpískání penalty, ale sudí Gervasoni zůstává ledově klidný.

    Petr Král

    Branky: 45+1. Nainggolan

    Karty:   66. De Rossi (ASR)


    Empoli FC: Sepe – Hysaj, Rugani, Laurini, Tonelli – Croce, Verdi (62. Pucciarelli), Valdifiori – Vecino (63. Moro) – Mchedlidze, Tavano.
    Náhradníci: Bassi – Bianchetti, Barba, Rui, Laxalt, Guarente, Rovini, Pucciarelli, Moro.

    AS Řím: De Sanctis – Cole, Castán (46. Astori), Manolas, Maicon – Nainggolan, De Rossi (C), Pjanić (68. S. Keita) – Florenzi, Destro, Ljajić.
    Náhradníci: Lobont, Skorupski – Holebas, Yanga-Mbiwa, Astori, Torosidis, Iturbe, S. Keita, Paredes, Emanuelson, Borriello, Totti.

    Rozhodčí: Gervasoni – Passeri, Preti
    bahis siteleri