Havlíčkův Brod – Jindř. Hradec 12:0 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
12:0 (2:0, 6:0, 4:0)
KLH Vajgar Jindřichův Hradec
Neděle 21.09.2014, 11:00 • ZS Kotlina • Regionální liga mladšího dorostu
Partner:
     
    Je konec, Havlíčkův Brod suverénně přehrál Jindřichův Hradec a v Kotlině si otevřel střelnici, když svého soka z jihu Čech nelítostně rozstřílel 12:0. Ve třetí části se dvakrát trefil Michal Teplý a po jedné trefě přidali Lukáš Pokorný a Jakub Rubner. Utkání bylo hodně nervózní, rozhodčí museli rozhánět hned dvě hodně divoké bitky. Ode mě je to pro dnešek z Kotliny vše, předávám slovo svému kolegovi Milanovi Sochorovi, který pro vás bude od 14:00 komentovat utkání juniorky s Třebíčí. Na shledanou. (13:10:37)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že se do závěrečné sirény nic nestane, jenže pouhé tři sekundy před koncem práskl do puku po vyhraném vhazování na vrcholu levého kruhu JAKUB RUBNER a jeho dělovka zapadla přesně do horní rohu branky gólmana Lietavce, který nemohl vůbec nic vidět! Bez asistence.
     
    59:53
    Havlíčkův Brod si vyžádal oddechový čas.
     
    59:53
    Vojtěch Tržil (JHR) – 2 minuty -. sekání.
     
    59:21
    To je neuvěřitelné, třetí samostatný únik Luboše Schupplera a třetí neúspěch! Útočníkovi Vajgaru se o havlíčkobrodském gólmanu Arbelovském bude ještě dlouho zdát, zblízka vyprášil tvrdou střelou betony!
     
    58:56
    Rebelové teď vydatně ostřelovali jindřichohradeckou branku! Jakub Rubner vypálil z vrcholu kruhů, ale jeho projektil zasáhl jen spojnici tyče a břevna po levé ruce gólmana Lietavce!
     
    58:16
    Po přerušení hry v pásmu Jindřichova Hradce opět zapůsobil souboj u mantinelu jako jiskra nad benzínem a strhla se další opravdu hodně divoká mela. Šimon Kubíček (JHR) vyfasoval 2 plus 2 minuty za hrubost a Matěj Krejčí (HBR) 2 plus 2 minuty za hrubost.
     
    57:30
    Rebelové i nadále drží puk daleko od svého brankáře Arbelovského, zápas se však rozhodně jen nedohrává, na ledě panuje opravdu hodně vyostřená atmosféra.
     
    57:18
    Tohle bylo naprosto zbytečné, za tohoto stavu a času! Pavel Novák (JHR) byl u puku jednoznačně později než brankář Arbelovský, který vyjel z brankoviště pro nahozený puk, a maskovaného muže Rebelů nevybíravě poslal k ledu. Dostal 2 minuty za napadení. Jakub Petržílka (HBR) rovněž míří na lavici hanby, jeho prohřeškem je sekání.
     
    56:40
    Hra se nám vyrovnala, teď sledujeme kotouč střídavě u obou branek, ale brankáři mají minimum práce, jejich obrany si počínají dobře.
     
    56:11
    Obrovskou příležitost teď zahodil Luboš Schuppler, který ukázal záda havlíčkobrodským obráncům a uháněl sám na brankáře Arbelovského, kterého se snažil prostřelit nad beton, jenže strážce brodské svatyně předvedl skvělý zákrok betonem a zalehl puk před Vojtěchem Tržilem, který číhal na dorážku!
     
    55:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jihočeši dnes opravdu nemají svůj den a mladí Rebelové pokračují ve střeleckém galapředstavení! Sehraná dvojice Vojtěch Holenda – MICHAL TEPLÝ oprášila svou osvědčenou spolupráci, když prvně jmenovaný našel svého kolegu a ten nedal povedenou ranou brankáři Lietavcovi žádnou šanci! Asistence: Vojtěch Holenda.
     
    54:40
    Havlíčkův Brod stále nemá dost a snaží se svému soupeři nasázet co nejvíce branek. Jindřichův Hradec by rád vstřelil alespoň čestný zásah, jenže k brance soupeře se vůbec nemůže dostat.
     
    54:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak jako kdybych to přivolal, potupná desítka pro totálně zdecimovaný Vajgar je na světě! Při početné nevýhodě se po nahrávce Jakuba Petržílky chopil kusu černé gumy LUKÁŠ POKORNÝ, který ve velké rychlosti zblízka zakončil a z těžké pozice propasíroval puk do sítě mimo dosah gólmana Lietavce! Asistence: Jakub Petržílka, Jakub Rubner.
     
    53:37
    Kraučukova družina si počíná ve vlastním oslabení, v němž už dnes dokázala skórovat, naprosto znamenitě. Děj hry se odvíjí daleko od brankáře Arbelovského.
     
    53:30
    Havlíčkův Brod získal ve svém pásmu kotouč a nepovedenou kombinaci Vajgaru přerušil dlouhým vyhozením.
     
    53:05
    Domácí hokejisté i v oslabení zahrozili, když po levé straně zavezli puk do útočného pásma a z velkého úhlu prověřili, jak moc pozorný je gólman Lietavec.
     
    52:44
    Jihočeši okamžitě zaujali přesilovkové postavení a rozvinuli rozvážnou kombinaci. Na jejím konci stál mezi kruhy střílející Vojtěch Tržil, jemuž však puk sjel z hole a nepovedená rána skončila v Arbelovského náruči.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 2. Petržílka (Rubner), 3. Kohout, 22. Rubner (Přibyl, Pejchal), 24. Zvěřina (Holenda), 29. Petržílek (Holenda), 31. Tecl, 35. Holenda (Teplý), 39. Cachnín (Tecl, Kohout), 48. Teplý (Holenda), 55. Pokorný (Petržílka, Rubner), 56. Teplý (Holenda), 60. Rubner


    BK Havlíčkův Brod: Arbelovský (Francuch) – Lachman, Krejčí, Zvěřina, Rubner, Horák, Škareda, Hart – Petržílek, Holenda, Teplý – Pejchal, Přibyl, Cachnín – Pokorný, Tecl, Petržílka – Kohout.
    KLH Vajgar Jindřichův Hradec: Biernat (od 31. Lietavec) – Budín, J. Novák, Kubíček, Velíšek – Homolka, Stoiber, Tržil, Procházka, P. Novák, Houdek, Talíř, Schuppler.

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Tomáš Krejčí, Jaroslav Žák
    bahis siteleri