Wolfsburg – Mohuč 3:0 (kon.) | Mönchengladbach – Bayern 0:0 (kon.)
konec
VfL Wolfsburg
3:0 (1:0)
1. FSV Mohuč 05
Neděle 26.10.2014, 15:30 • Volkswagen Arena, Wolfsburg • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno. Druhá půla přinesla jasnou převahu Wolfsburgu. Domácí byli všude o krok dříve, díky čemuž přidali další dva přesné zásahy, trefili se Perišič a Caligiuri. Hosté mohou být rádi, že si neodváží mnohem horší debakl, neboť byli fotbalisté v zeleném naprosto dominantí. Wolfsburg tak zaslouženě zdolal Mainz 3:0Střely na branku: 12:10 (17:26:36)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Domácí nadále velmi aktivně kombinují v těsné blízkosti půlící čáry. Utkání se pomalu, ale jistě blíží ke svému závěru.
     
    88
    Wolfsburg využívá i poslední možnost střídání. Místo agilního De Bruyneho nastoupí na závěrečné minuty utkání Jung.
    Daniel CALIGIURI - 3:0
     
    87
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Definitivní pojistka domácí vítězství. Malanda velmi dobře zapracoval na pravé straně pokutového území, odkud přihrál nabíhajícímu DANIELU CALIGIURIMU, který se do zcela odkryté brány nemohl mýlit.
     
    86
    Domácí směřovali ostrý centr na Gustava, který se však k míči ve velkém vápně nedostal. Mainz poté odkopl míč do zámezí. Wolfsburg bude vhazovat.
     
    85
    Hostující borci zřejmě neunáší porážku. Po zcela zbytečném zákroku nyní dostává žlutou kartu Malli (MAI).
     
    84
    Domácí posílají na trávník čerstvé síly. Místo Guilavoguiho naskočí na trávník Malanda.
     
    84
    De Bruyne je dnes neskutečně aktivní, domácí záložník je prostě všude. Nyní si seběhl do velkého vápna, kde byl ale nakonec zastaven. To však nemusí Wolfsburg vůbec mrzet.
     
    83
    Domácí nyní přece jenom poněkud zklidnili své herní pojetí. Na vlastní polovině vyčkávají na napadání soupeře, který se zatím k žádné velké aktivitě nemá.
     
    81
    Wolfsburg je opět v ofenzivní činnosti, momentálně kombinuje na útočné polovině. Mainz již evidentně vůbec nestíhá. Fotbalisté v černém mohou být rádi, že prohrávají pouze o dvě branky.
     
    80
    Be Bruyne nasměroval míč do velkého vápna, kde Ivica Olić po velké zmatku trefil břevno hostující svatyně! Mainz může opět hovořit o poměrně velkém štěstí.
     
    79
    Na malý moment se hosté probraly, když se vydal kupředu Allagui. Z těsné blízkosti se ale k zakončení nedostal, Benaglio jej včas zastavil.
     
    78
    Opět De Bruyne. Tentokráte si seběhl do velkého vápna, odkud ale trefil pouze pravou tyč. V ochozech to jen zahučelo. Wolfsburg soupeře doslova drtí.
     
    76
    Gustavo zkusil vypálit z poměrně velké vzdálenosti, ovšem balon minul branku. Následovat bude další odkop od branky Mainzu. Hosté jsou momentálně pod velkým tlakem.
     
    75
    Geiss se postavil k volnému kopu a pokusil se vypálit. Ránu ale vytěsnil velmi pohotově Benaglio, který je dnes pro Wolfsburg velkou jistotou.
     
    73
    Hostujícímu celku se zatím nedaří vůbec nic. Pokus o další centr z levé strany končí v Benagliově náručí. Domácí brankář poté ihned rozehrává.
     
    72
    Domácí zkusili projít podél pravé postranní lajny. Narazili však na připravené hosty. Budou mít k dispozici alespoň autové vhazování na útočné polovině.

    Libor Kucza

    Branky: 15. Naldo (Schäfer), 59. Perišič (Schäfer), 87. Caligiuri (Malanda)

    Karty:   63. Guilavogui (WOF) – 26. Soto (MAI), 49. Geis (MAI), 85. Malli (MAI)


    VfL Wolfsburg: Benaglio (C) – Schäfer, Naldo, Knoche, Vieirinha – Gustavo, Guilavogui (84. Malanda) – Caligiuri, de Bruyne (88. Jung), Perišič (69. Arnold) – Olić.
    Náhradníci: Grün – Klose, Jung, Hunt, Malanda, Arnold, Dost.

    1. FSV Mohuč 05: Karius – Jara, Bell, Díaz, Brosinski (62. Malli) – Bungert – Geis, Soto (62. Jairo), Đuričić (62. Ku), Allagui – Okazaki.
    Náhradníci: Kapino – Wollscheid, Malli, Ku, Baumgartlinger, De Blasis, Jairo.

    Rozhodčí: Winkmann – Bandurski, Blos

    Diváci: 26238
    bahis siteleri