Ústí n. L. – Frýdek-Místek 2:3 (kon.) | Třinec – Sokolov 0:2 (kon.) | Vlašim – Žižkov 2:1 (kon.)
Olomouc – Pardubice 1:0 (kon.) | Táborsko – Kolín 3:0 (kon.) | Opava – Zlín 3:1 (kon.)
konec
FK Třinec
0:2 (0:1)
FK Baník Sokolov
Sobota 01.11.2014, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2200 míst) • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Předzápasové kurzy
     
    Třinec tedy nebodoval a i po třináctém kole zůstane na třinácté pozici. Sokolov se díky vítězství posunul na čtvrtou příčku, ale tam po dohrání všech zápasů kola zůstat nemusí. V příštím kole zavítá Třinec v sobotu 8. listopadu na hřiště Pardubic, kde bude hrát od 10:15. Přesně v tu stejnou dobu bude v Sokolově rozehráno utkání mezi Baníkem a Ústím nad Labem.

    Pro dnešek je to z třineckého stadionu vše a já se s vámi loučím. Děkuji za pozornost, přeji dobrou chuť k obědu a příjemný víkend. Na počtenou! (12:10:34)
     
    Utkání je u konce a Třinec opět nedokázal zvítězit, ba ani bodovat. Do druhého poločasu vstoupil aktivněji, ale do šancí se dlouho nemohl dostat. Západočeši bránili svědomitě a sami se do útočení příliš nepouštěli. Největší příležitost na vyrovnání měli Třinečtí ve dvaašedesáté minutě, kdy balon po rohu Cepláka poskakoval před brankovou čarou, ale hosté jej dokázali odklidit. Čtvrthodiny před koncem pak Sokolov definitivně rozhodl, Blažek sklepl balon Dvořákovi II. a ten ve vyložené šanci prostřelil Rohela. V závěrečných minutách sledovali diváci marné pokusy Třince o vstřelení branky, Sokolov se druhé vítězství v řadě s přehledem pohlídal. Slezané nevyhráli v lize poosmé za sebou.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Běží poslední minuta zápasu a je zcela jasné, že dnes v Třinci zvítězí Sokolov. Třinecké fotbalisty dnes přišlo podpořit 393 diváků.
     
    90+1
    Nad rámec základního hracího času byly nastaveny dvě minuty. Smetana si v útočném snažení před brankou pomohl faulem.
     
    90
    Třinecká snaha je marná. Velner se štěstím uvolnil před šestnáctkou Málka, ale třinecký záložník střílel pouze do náručí připraveného Belaně.
     
    89
    Další centr do pokutového území si pohlídal Belaň a vyboxoval míč do bezpečné zóny. Hraje se na polovině hřiště, probíhají poslední minuty zápasu.
     
    88
    Slezané se pokouší o vstřelení kontaktního gólu a nakopávají míče před Belaně. Po nákopu Vomáčky si ale s Dedičem poradil bránící Vondráček.
     
    87
    Západočeši střídají podruhé a třetí výměnu mají ještě v záloze. Ze hry je stažen Rostislav Šamánek, o něhož se už pokoušely křeče, novým mužem na trávníku je Panajotis Kucalas.
     
    86
    Z rychlého brejku mohli Sokolovští vstřelit třetí branku. Šamánek zleva odcentroval na Dvořáka II., který na přední tyči zakončoval těsně vedle.
     
    85
    Hofmann trochu zariskoval, i když byl napadán Dedičem, Třinec míč získal, ale okamžitě o něj vinou nepřesné přihrávky Čelůstky na Lukáše přišel.
     
    84
    Slezané pokračují v útočení, jejich další centr Sokolov nejprve odvrátil, ve druhém případě se zakončení hlavou v těžké pozici nepodařilo Dedičovi.
     
    83
    Přivolávané střídání je tady, a to hned dvojité. Potřetí střídali domácí a Martina Motyčku nahradil Jaroslav Málek. To Západočeši posílili zadní řady, po odchodu Lukáše Poučka na hrací plochu vplul zkušený František Dřížďal.
     
    82
    Hra je kouskována fauly a dalšími přerušeními. Zdá se, že Baník kráčí zcela jistě za dalším vítězstvím. Navíc může družina kouče Šmejkala ještě třikrát střídat.
     
    81
    Třinečtí možná trochu zbrkle zaútočili a neměli podporu všech svých hráčů. Malířův pas na Smetanu nebyl přesný a balonu se zmocnili hosté.
     
    80
    Ondřej Smetana (TRI) je dalším hráčem, potrestaným žlutou kartou. Tu uviděl po zákroku na Vondráčka. Na druhé straně se po střetu Vomáčky se Šamánkem penalta nepískala.
     
    79
    V devětasedmdesáté minutě tady máme druhé střídání domácích. Utkání nedohraje slovenský záložník Miroslav Ceplák, kterého na závěr zápasu vystřídá Jan Lukáš.
     
    78
    Kubáň nalezl svým centrem Dediče, který sklepl míč na Smetanu, ale ten ještě nechtěl střílet a o míč ho připravili sokolovští obránci. Třinec útočí, spěchá a snaží se co nejrychleji snížit.
     
    77
    Teď už to s nadějemi Třince na body vypadá velmi bledě. Slezané jsou ve druhém poločase aktivnější, ale do velkých příležitostí se nedostávají, navíc už prohrávají o dvě branky.

    Ondřej Zoubek

    Branky: 32. Šamánek, 76. Dvořák II.

    Karty:   40. Malíř (TRI), 51. Motyčka (TRI), 80. Smetana (TRI) – 68. Pouček (SOK)


    FK Třinec: Rohel – Velner, Vomáčka (C), Čelůstka, Kubáň – Malíř, Motyčka (83. Málek), Hupka, Ceplák (79. Lukáš) – Smetana, Joukl (69. Dedič). Trenér: Marek Kalivoda.
    Náhradníci: Bruk – Matoušek, Lukáš, Kundrátek, Málek, Zawada, Dedič.

    FK Baník Sokolov: Belaň – Blažek, Vondráček, Hofmann, Hrubý – Čada (C), Machek – Vaněček, Dvořák II., Pouček (83. Dřížďal) – Šamánek (87. Kucalas). Trenér: Daniel Šmejkal.
    Náhradníci: Dvořák I. – Kobylík, Kucalas, Benda, Kravár, Dřížďal.

    Rozhodčí: Jana Adámková – Ivo Nádvorník, Pavel Peřina

    Diváci: 393
    bahis siteleri