Břeclav – Přerov 1:2 (kon.) | Frýdek-M. – Opava 3:2 (1:0 po s.n.) | SHK Hodonín – Vsetín 3:4 (1:2 po s.n.)
Poruba 2011 – Technika Brno 2:3 (kon.) | Nový Jičín – SK Karviná 4:5 (0:1 po s.n.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
2:3 (2:1, 0:2, 0:0)
HC Technika Brno
Středa 05.11.2014, 18:00 • ZS SAREZA, Ostrava – Poruba. • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojováno. Hosté v závěru ještě dosáhli gólu, ale ten padl těsně po závěrečné siréně. To je však nemusí vůbec mrzet, Vysokoškoláci totiž smazali dvoubrankové manko a slepenými trefami v přesilovce dokonali parádní obrat a odvážejí si z Ostravy cenné tři body. RT TORAX padl podruhé v řadě. (20:21:17)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    58:44
    Porubský trenér Martin Smeták si vyžádal oddechový čas, radek Tihlář míří na střídačku, domácí to zkusí v šesti.
     
    48:22
    Hosté se musejí bránit dokonce ve třech. Hákování se dopustil Štindl (TBR). Poruba má velkou šanci srovnat pro ní nelichotivé skóre.
     
    46:54
    Porubští hokejisté si zahrají další přesilovou hru, na trestnou lavici usedá Benýšek (TBR). Dočká se RT TORAX vyrovnání?
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    31:59
    Radek Tihlář míří na střídačku, do porubské branky se staví Michal Gleich.
     
    31:59
    Technika právě vstřelila branku!
    Uběhlo pouhých osm sekund a Technika zcela otáčí vývoj utkání! Brankář Poruby byl tentokrát krátký na střelu ONDŘEJE LÁTALA od modré. Velká radost na straně hostujícího celku! Asistence: Petr Štindl, David Havíř.
     
    31:51
    Technika právě vstřelila branku!
    A hosté hloupý faul Jana Chaloupky trestají. Před brankou se zjevil MARTIN ZÁBRANSKÝ, na jehož dorážku Radek Tihlář nestačil. V Porubě tak máme srovnáno a začíná se v podstatě od začátku. Asistence: Oldřich Heža.
     
    29:33
    Odehnal se dost těžko zvedá z ledu. Věřme, že bude v pořádku.
     
    29:33
    Po ataku útočníka Jana Chaloupky (POR) na Lukáše Odehnala dostává domácí hráč 5 minut + osobní trest do konce utkání za úder do oblasti hlavy a krku. Hosté si zahrají dlouhou přesilovku!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    16:20
    Hosté se ubránili, dvaadvacetiletý Bustin je zpátky na ledě.
     
    14:20
    Peteru Bustinovi (TBR) se na trestné lavici v Porubě evidentně líbí, usedne tam už potřetí. Hlavní rozhodčí Šutara ukazuje 2 minuty za vysokou hůl. Třetí přesilovka pro RT TORAX.
     
    08:37
    Technika právě vstřelila branku!
    A vyplatilo se. Hostům stačilo pouhých 28 sekund k tomu, aby se z dvoubrankového manka oklepali. Poruba propadla v obranném pásmu a Pargáč přesnou přihrávkou našel před brankou PETRA JURČU. Ten už se střelou mezi betony nemýlil. Asistence: Jiří Pargáč.
     
    08:09
    Hostující trenér na to reaguje oddechovým časem.

    Branky a nahrávky: 2. Vrána (Červenka), 9. Ovšák (Pavlačka, Krayzel) – 9. Jurča (Pargáč), 32. Zábranský (Heža), 32. Látal (Štindl, Havíř)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Tihlář (Gleich) – Puškár, Vajda, Šindelář, Slavík, Javín, Peslar, Ovšák, Kilnar – Červenka, Buček, Chaloupka, Hulva, Zachar, Sedlář, Vrána, Krayzel, Pavlačka, Vaněk.
    HC Technika Brno: Novák (Chvátal) – Zábranský, Vrba, Klimeš, Štindl, Maršálek, Havíř, Odehnal, Pargáč, Jurča, Heža, Čtvrtníček, Brzobohatý, Benýšek, Látal, Bustin.

    Rozhodčí: Šutara – Moravec, Rožánek
    bahis siteleri