Přerov – Opava 3:2 (kon.) | Břeclav – Val. Meziříčí 4:3 (po pr.) | Frýdek-M. – Vsetín 4:5 (kon.)
SHK Hodonín – SK Karviná 5:3 (kon.) | Poruba 2011 – Nový Jičín 0:1 (kon.) | Jablonec n/N – Sokolov 3:2 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
5:3 (3:1, 2:1, 0:1)
SK Karviná
Středa 12.11.2014, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojováno, hodonínští Drtiči si po ubojovaném vítězství připisují do tabulky tři body, SK Karviná odjíždí na chladný sever s prázdnou. S tímto konstatováním se s Vámi loučím a přeji hezký zbytek středečního večera. (20:16:49)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:26
    Po vyhrocené situaci na hodonínském brankovišti se dokonce shazovali rukavice, pustili se do sebe hodonínský Martin Dufek a David Hoďa. Tato rozmíška však byla velice rychle uklidněna a oba hráči vzhledem ke zbývajícímu času odchází do kabin.
     
    58:12
    Nyní si time-out vybírá pro změnu hostující trenér Roman Sedlák, který stahuje Adama Vrbu ze hry a jeho celek bude hrát v šesti!
     
    57:13
    Karviná vstřelila branku!
    A máme zaděláno na drama! Zdeněk Deutsch dostal ideálně nabito na modrou čáru a využil této nabídky k přízemní střele příklepem. Tu tečoval do vrchních pater branky DAVID HOĎA a vykřesal tak pro Karvinou jiskřičku naděje! Asistence: Zdeněk Deutsch.
     
    57:00
    O několik málo okamžiků nato si hodonínská lavička žádá oddechový čas, zbývají přesně tři minuty do konce základní hrací doby.
     
    57:00
    Drtiči půjdou po šestatřiceti sekundách hry v oslabení do tří! Jakub Sajdl (HOD) se prezentoval zbytečným podražením soupeře ve středním pásmu a odhází za svůj čin pykat na lavici hříšníků.
     
    56:24
    David Polesný (HOD) v závěru střetnutí komplikuje situaci svému celku, když se nechává vyloučit za nedovolené bránění.
     
    55:55
    Lukáš Vrba se pokoušel připravit střeleckou pozici zpoza brány pro sjíždějícího Zezulu, hostující obrana však byla připravena.
     
    54:54
    Zdeněk Kučera se proháčkoval do vynikající střelecké pozice na levém kruhu, jenže Adam Vrba si pohlídal vzdálenější tyčku perfektně.
     
    53:27
    Zdeněk Deutsch se z pozice pravého obránce vydal na zajímavý útočný výlet, který přibrzdil až hodonínský Škápik ve spolupráci s Kotvanem.
     
    52:18
    Hodonínští hokejisté se dopouštějí dalšího zakázaného uvolnění, vhazuje se po levici Zdenka Kotvana.
     
    51:29
    Lukáš Vrba se šikovně pokoušel obtočit kolem karvinské klece a zakončit bekhendem, jeho nepovedený pokus proklouzal kolem pravé tyče.
     
    50:47
    Domácí v plném počtu.
     
    49:23
    Zdeněk Kučera se mohl dostat do zajímavého úniku, jenže k nevoli hodonínských příznivců se píská postavení mimo hru.
     
    48:47
    Vyloučen hodonínský Jiří Zapletal (HOD) za hákování, karvinští mají k dispozici další přesilovou hru.
     
    48:16
    Zdeněk Deutsch se při jednom ze svých manévrů málem zranil, naštěstí se po chvilce zvedl z ledové plochy a odbelhal se na svou hráčskou lavici.
     
    47:13
    Michalu Zezulovi se povedl vskutku vyjímečný kousek, od červené čáry dokázal napálit kotouč až do ochranné sítě. Vhazovat se bude ve středovém kruhu.
     
    46:13
    Po Kubově ráně z velice nepříznivého úhlu se dostal k několika dorážkám Zdeněk Jurásek, jenže brankář Vrba stačil včas utěsnit svou přední tyč.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 9. Charvát (Zezula, Vrba), 13. Kuba (Peš, Jurásek), 14. Piskoř (Pokorný), 25. L. Vrba (Charvát), 29. Peš (Jurásek, Nedvěd) – 15. Čintala, 35. Jaroš (Vyčesaný, Foltýn), 58. Hoďa (Deutsch)


    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (Rozum) – Pokorný, Dufek, Škápik, Nedvěd, Polesný, Zapletal, Vanek, Prčík ml. – Kučera, Sajdl, Piskoř – Peš, Jurásek, Kuba – Vrba L., Charvát, Zezula – Tomi, Smetana
    SK Karviná: Vrba A. (Tomšů) – Opravil, Foltýn, Szajter, Mládenka, Hoďa, Zamecznik, Vydra, Jaroch, Křibik, Vyčesaný, Čintala, Deutsch, Jaroš, Malík, Kasperlík, Barnošák, Zakuťanský, Juhász, Luka, Pořízek

    Rozhodčí: Dědek – Kříž, Maťašovský
    bahis siteleri