Havlíčkův Brod – Příbram 9:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
9:2 (1:2, 3:0, 5:0)
HC Baník Příbram
Pátek 21.11.2014, 18:35 • ZS Kotlina • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    Rebelové vítězí nakonec 9:2, ale jejich triumf se rodil v pořádných bolestech, když si domácí dlouho nevěděli rady s velmi dobře chytajícím gólmanem Supem. Havlíčkův Brod ovládl základní část skupiny Střed a do nadstavby vstoupí s vítězstvím. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám příjemný zbytek dne. (20:38:59)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A to nebylo ještě poslední slovo Adamovy družiny, stav je už 9:2! Jakub Kraučuk naservíroval jako na podnose hezký pas mezi kruhy na LUKÁŠE KŘÍŽKA, který se trefil přesně k tyčce! Asistence: Jakub Kraučuk.
     
    58:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To je až příliš krutý závěr pro hosty z Příbrami, kteří už inkasují osmou branku! Po ose hřiště se probil až před brankoviště JAKUB KRAUČUK mířil přesně mimo dosah gólmana Supa! Bez asistence.
     
    58:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Autorem branky je PILNÝ. Asistence: Králíček a Veverka.
     
    58:18
    Rebelové se zabydleli na dostřel brankáře Supa. Zatím si však jen vyměňují puk, strážce příbramské svatyně zasahovat nemusel.
     
    58:00
    Ihned po vhazování udeřil do puku v pravém kruhu Dominik Mašek a jeho jedovka po ledě doklouzala k bližší tyčce do Hanákových betonů.
     
    57:36
    Vylouženou šanci si vytvořili hosté! Sám na bránu se řítil stíhán obránci Štěpán Pinkas, který po ledě hledal mezírku mezi Hanákovými betony, ale neúspěšně!
     
    57:07
    Rebelové měli pořádné problémy s rozehrávkou u své brány, ale hosty k puku nakonec nepustili. Tereza Vanišová ukázala, že jí nedělá problémy ani hra tělem. V rohu pásma od sebe silně odstrčila Marka Bancíře.
     
    56:40
    Havlíčkův Brod se usadil v útočném pásmu a poškádlil soupeřovu defenzivu. Nakonec však ze svého tlaku nevytěžil nic, hosté se ubránili.
     
    56:06
    Příbram sympaticky bojuje a i když prohrává výrazným rozdílem, bojuje s vypětím všech sil. Dnes v kotlině předvádí opravdu skvělý výkon, a to je v tabulce předposlední.
     
    55:38
    Teď pro změnu zůstal ležet u příbramské brány jeden z Rebelů, ale vypadá to, že nepůjde o nic vážnějšího. Ještě že tak. Buly ve středním pásmu.
     
    55:01
    Mladí Rebelové pokračují v útočné aktivitě a Příbram se horko těžko probíjí u své brány ke kotouči. Brankář Sup si dává dobrý pozor na soupeřovy střelce.
     
    54:35
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hezkou individuální akci předvedl JAKUB KRAUČUK, který se v rohu pásma chopil kotouče, prokličkoval se až mezi kruhy a vyprodukoval krásnou střelu, za níž se gólman Sup jen bezmocně ohlédl! Bez asistence.
     
    53:58
    Někdo z hostujícího tábora zůstal ležet otřesený na ledě v blízkosti trestných lavic a na brusle mu musel pomáhat až rozhodčí. Snad bude v pořádku.
     
    53:17
    Hra se nám vyrovnala, kotouč se rychle stěhuje po ledové ploše sem a tam, ale na ledě dominují obě pozorné obrany. Šancí se rodí hodně poskrovnu.
     
    52:48
    Rebelům se v těchto chvílích nedaří získat puk do své moci, Středočeši i nadále pokračují v aktivním hokeji.
     
    52:04
    Středočeský tým se teď prezentuje velmi sympaticky. Hraje často s pukem na holi a Rebelové se rázem musí soustředit mnohem více na hlídání zadních vrátek.
     
    51:25
    V samostatném úniku se objevil Jakub Kraučuk, který si sjel až před brankoviště a zblízka vypálil, ale neměl přesnou mušku a gólman Sup vyhrál vzájemný souboj!

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 18. Pilný (Křížek), 32. Michálek (Cejpek, Beran), 38. Cejpek (Kraučuk, Hanák), 40. Cejpek (Michálek, Kopic), 42. Michálek (Cejpek, Beran), 55. Kraučuk, 59. Pilný (Králíček, Veverka), 59. Kraučuk, 60. Křížek (Kraučuk) – 18. Beneš (Kozelka), 19. Vonková (Kala, Švancar)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kekula (od 21. Hanák) – Suchý "A", Vacek, Lacina, Bancíř, Hrabaň, Benák, Kopic, M. Němec – Veverka, Jelínek "A", Kraučuk – Michálek, Cejpek "C", Beran, Hendrych, Králíček, Křížek, Pilný.
    HC Baník Příbram: Sup – Vacek, Novotný, Kozelka, Kálal, Pokorný, Beneš "A", Pinkas "A", Rezek, Švancar, Uhlík, Kala "C", Panajotis, Vonková, Vanišová, Erben, Kolda, Mašek.

    Rozhodčí: Svatopluk Kopeček – Ondřej Polák, Lukáš Rampír.
    thejrc.org