Orange 20 – Piešťany 2:4 (kon.)
konec
HK Orange 20
2:4 (0:1, 0:3, 2:0)
ŠHK 37 Piešťany
sk Středa 26.11.2014, 17:30Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Jozef Krišák, ŠHK 37 Piešťany: Prišli sme sem s tým, že musíme bodovať. Úvod bol trochu pribrzdený zranením súpera. O výsledku rozhodla druhá tretina, kde sme využili presilovky. V tretej tretine sme chceli hru kontrolovať, no mali sme v nohách ťažký včerajší zápas, tak to bolo pre nás náročné.

    Ernest Bokroš, HK Orange 20: Rozprávali sme s chlapcami o tom, že je to posledný domáci zápas, chceli sme teda bodovať. Snažili sme sa napádať súpera a dostávať ho pod tlak. Zabrzdili nás však oslabenia, v ktorých sme inkasovali. Chceli sme dať kontaktný gól a preto sme často prepadávali. V závere sa nám výsledok ešte podarilo upraviť, ale náš výkon nebol hodný posledného domáceho zápasu. (19:58:26)
     
    Piešťany nakoniec víťazia v tomto stretnutí 4:2. Dvadsiatka v záverečnej tretine dokázala znížiť na rozdiel dvoch gólov. Svoju šancu na zázrak však mladíci stratili po vylúčení Skalického, ktoré prišlo vo veľmi nevhodnom čase.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:37
    Na štadióne sa poriadne iskrí. Hamrákovi sa zákrok Vargu veľmi nepozdával. Útočník Piešťan to vo vysvetľovaní s vulgarizmami trochu prehnal a dostáva osobný trest za nešportové správanie. Varga dostáva menší trest za sekanie.
     
    59:25
    Dvadsiatka hrá v štvorici.
     
    58:45
    Škadrovu strelu vyrazil Okoličány do vzduchu. Puk následne dopravil do brány Pašek. Podľa rozhodcu však útočník hostí zasiahol puk vysokou hokejkou. Gól teda neplatí.
     
    57:36
    Začína sa hrať dosť špinavo. Prenikajúceho súpera teraz Tábi rukami stiahol na zem a dostáva menší trest za hákovanie. Je z toho presilovka 5 na 3.
     
    57:35
    Týmto sa končí šanca dvadsiatky na zázrak v tomto stretnutí. Hra Skalického s vysokou hokejkou bola ocenená dvoma minútami. Útočníkovi dvadsiatky sa to nepáči a dostáva od rozhodcu osobný trest. Dve minúty si za neho ide odsedieť Galis.
     
    56:55
    Jendroľovu delovku chytá Šúrek.
     
    55:55
    Kutálek si z dnešného zápasu robí one-man show. Jeho zakončenie po tom, ako dvakrát obišiel bránu súpera ale nebolo veľmi vydarené.
     
    55:21
    Skalický prenikol po ľavom krídle až pred bránu, Šúreka v bráne hostí však neprekonal. Následne vznikla ešte menšia šarvátka a na trestnú lavicu putujú za hrubosť Petráš a Mišura. Bude sa hrať 4 na 4.
     
    54:45
    HK Orange 20 dalo gól!
    Dvadsiatka znižuje na rozdiel dvoch gólov. Hrušík stojaci za bránou našiel pred Šúrekom PETRA GALISA, ktorý dáva druhý gól modro-oranžových v tomto zápase. Asistencie: Hrušík, Halama.
     
    54:31
    Po vhadzovaní končí puk z hokejky Halamu opäť v lapačke Šúreka.
     
    54:27
    Šúrek prikrýva puk pred Galisom.
     
    53:45
    Petráš našiel pri opačne žŕdke voľného Giľáka, ktorý ale z blízka neprekonal Šúreka.
     
    53:05
    Kutálek bol v dobrej pozícii na zakončenie, netrafil však puk.
     
    52:15
    Pašek skúšal strieľať spoza Bačika, Okoličány bol však na jeho strelu pripravený.
     
    50:53
    Škadra posielal prihrávku na Klempu. Útočník hostí však už bol v útočnom pásme. Keďže Škadrova prihrávka smerovala z obranného pásma, hra sa sťahuje pred Šúreka.
     
    50:45
    Hrušík zakončil svoj prienik strelou švihom. Tá bezpečne končí vo výstroji brankára Šúreka.
     
    49:50
    Románek posielal vzduchom prihrávku na Peška. Letiacemu puku však skrížila dráhu hokejka brankára Okoličányho.

    Lukáš Karas

    Branky a nahrávky: 43. Koyš (Giľák, Sukeľ), 55. Galis (Hrušík, Halama) – 13. Bučka (Románek, Pašek), 24. Brňák (Škadra, Románek), 30. Toman (Brňák, Kutálek), 38. Mišura (Holovič, Klempa)


    HK Orange 20: Godla (24. Okoličány) – Bačik (A), Hochel, Jendroľ, Pavúk, F.Fekiač, Mendrej, T.Gula, J.Varga – Skalický (A), Kabáč, Petráš – Koyš (C), Horvát, Sukeľ – Hrušík, Halama, Briestenský – Tábi, Giľák, Galis
    ŠHK 37 Piešťany: Šúrek – Šedivý, Kotaška, Brňák (C), Škadra, Bučka, Hluch, F.Hudec – Holovič (A), Mišura, Klempa – Konečný, Pašek, Kutálek – Románek (A), Peško, Haring – Hamrák, Toman,Vaculín

    Rozhodčí: Štefik – Kacej, Orolin
    bahis siteleri