SK Karviná – Val. Meziříčí 6:2 (kon.) | SHK Hodonín – Frýdek-M. 2:5 (kon.) | Poruba 2011 – Břeclav 4:3 (2:1 po s.n.)
Nový Jičín – Opava 2:3 (kon.) | Technika Brno – Vsetín 0:2 (kon.) | Klášterec nO – Řisuty 5:2 (kon.)
Mor. Budějovice – Vrchlabí 2:3 (kon.) | Klatovy – Bílina 4:3 (kon.) | Sokolov – Nymburk 4:2 (kon.)
Pelhřimov – Tábor 5:3 (kon.) | Děčín – Žďár n/S 1:2 (1:2 po s.n.) | Jindř. Hradec – Kobra 2:3 (kon.)
Jablonec n/N – Trutnov 3:0 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
2:5 (0:1, 2:3, 0:1)
HC Frýdek-Místek
Sobota 29.11.2014, 17:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání skončilo sice možná překvapivou, ale rozhodně zaslouženou výhrou Frýdku-Místku v poměru 5:2. Hosté na jihu Moravy předvedli soudržný, kolektivní výkon zejména ve třetí periodě a po zásluze vyhrává tohle utkání. Já se s Vámi pro dnešek loučím a přeji hezký zbytek sobotního večera. (19:07:30)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:43
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto! Po Teperově pobídce se do opuštěné klece Hodonína trefil PAVEL ZEDNÍK a definitivně tak rozhodl o tom, že tři body do tabulky si připíše jeho celek! Asistence: Jakub Teper.
     
    59:31
    Necelou půl minutku do konce základní hrací doby se tento scénář opakuje, vhazování před očima Reného Svobody, hodonínští to zkoušejí bez brankáře.
     
    59:02
    Petru Pešovi střela z mezikruží vůbec nesedla, takže s ní René Svoboda neměl mnoho práce. O několik okamžiků později se píská zakázané uvolnění Frýdku-Místku.
     
    58:10
    Hosté v plném počtu.
     
    57:02
    Jenže domácí se zatím nedokázali ani usadit v pásmu soupeře, natož tak vstřelit gól naděje. Seveřané se velice důsledně, ale především obětavě brání.
     
    56:10
    Odpověď na tuto otázku by mohla pomoci rozkrýt následující přesilová hra Hodonína, Vojtěch Černin (FRM) je vyloučen za hákování.
     
    55:34
    Není sporu o tom, kdo má nyní na ledové ploše větší převahu, jenže dokáží hodonínští Drtiči s výsledkem dnešního utkání ještě něco udělat?
     
    54:54
    Nepřehlednou situaci v brankovišti Reného Svobody vyřešil až hlavní rozhodčí, který fouknul do píšťalky a nařídil vhazování v útočném pásmu Jihomoravanů.
     
    53:35
    Jakub Mach se náramně uvolnil v situaci jeden na jednoho a natlačil se do bekhendového zakončení, které si naštěstí pro domácí lavičku Zdenko Kotvan pohlídal.
     
    52:39
    Hodonínský brankář raději podržel skákavé nahození z hole Samiece ve své rukavici, takže se bude vhazovat po jeho pravici.
     
    51:28
    V podobném duchu se nesl i zbytek domácí přesilové hry, takže Frýdek-Místek přežil tohle oslabení bez jakékoliv úhony.
     
    50:36
    Hosté se poprvé v tomto oslabení osvobozují zásluhou Michala Krutila, který ometl kotouč o hrazení a dostal jej tak až za Kotvanovu bránu.
     
    49:28
    Vyloučen Petr Heider (FRM) za nedovolené bránění, Hodonín tak dostává ideální možnost ke vstřelení kontaktní branky.
     
    48:40
    Drtiči teď sice dokázali obsadit útočné pásmo, jenže stále nemohou najít recept na výborného Svobodu ve frýdeckém brankovišti.
     
    47:53
    Seveřané v této fázi hry předvádí jednoznačně defenzivní taktiku a hrají to, co potřebují. Výborně střeží neutrální zónu a prakticky tak znemožňují rozehrávku domácího mužstva.
     
    46:40
    Domácí v plném počtu.
     
    45:48
    Jakub Mach se opřel do křižného pasu od svých spoluhráčů bez přípravy a pořádně vylekal Kotvana v hodonínské bráně. Ten se však stačil hbitě přesunout a zneškodnit tento pokus.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 25. Tomi (Piskoř), 26. Jurásek (Peš) – 4. Stránský (Černin), 29. Stránský (Krutil), 31. Sluštík (Mamula), 39. Samiec (Lipina, Teper), 60. Zedník (Teper)


    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (Rozum) – Dufek, Pokorný, Škápik, Zapletal, Nedvěd, Polesný – Zezula, Špok, Kučera, Tomi, Smetana, Peš, Kuba, Piskoř, Sajdl, Jurásek, Vrba, Mika
    HC Frýdek-Místek: Svoboda (Horváth) – Samiec, Teper, Jindřich, Krutil, Černin, Podešva – Lipina, Zedník, Stránský, Mach, Mamula, Prokop, Slovák, Sluštík, Gogolka, Heider, Jonáš, Mišenko

    Rozhodčí: Fiedler – Blaha, Švarc
    bahis siteleri