Přerov – SK Karviná 7:2 (kon.) | Nový Jičín – Technika Brno 2:1 (kon.) | Poruba 2011 – Vsetín 4:1 (kon.)
SHK Hodonín – Val. Meziříčí 6:2 (kon.) | Frýdek-M. – Břeclav 1:2 (kon.) | Sokolov – Klášterec nO 4:2 (kon.)
Jindř. Hradec – Žďár n/S 4:3 (2:1 po s.n.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
6:2 (1:0, 2:0, 3:2)
HC Bobři Valašské Meziříčí
Středa 10.12.2014, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojováno, domácí hokejisté poráží svého soupeře rozdílem třídy v poměru 6:2 a tři body tak zůstávají na jihu Moravy. S tímto konstatováním se s Vámi loučím a přeji hezký zbytek středečního večera! (20:04:03)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:28
    Zdeněk Jurásek protáhl Vydržela štiplavou ranou na lapačku, ten sice chtěl okamžitě rozehrát, ale zabránila mu v tom píšťalka hlavního sudího.
     
    58:01
    Hosté v plném počtu.
     
    57:34
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Hosté se nacházeli celou minutu a půl pod tlakem v obranném pásmu, až se ke slovu dostal JIŘÍ SLOVÁK, který ujel se svými dvěma kolegy do přečíslení tři na jednoho. Slovák řešil tuto situaci naznačením přihrávky a následnou razantní střelou na bližší tyč. Bez asistence.
     
    56:01
    Hostující celek hrál v šesti, takže přichází na řadu dvouminutový trest za příliš mnoho hráčů na ledě, který odpyká David Varga (VAL).
     
    54:37
    Po přišlápnutí kotouče v obranném pásmu Jihomoravanů se vhazuje po pravici Zdenka Kotvana.
     
    53:11
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Demolice bobří hráze pokračuje další pohlednou kombinací hodonínských hokejistů! Jakub Sajdl nejprve čistým zákrokem tělem odzbrojil rozehrávajícího obránce hostí, následně se ujal kotouče a připravil gólovou situaci pro MARTINA ŠPOKA, na níž muž s číslem patnáct na zádech kývnul a nedal z mezikruží Vydrželovi pražádnou šanci. Asistence: Jakub Sajdl.
     
    52:06
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Až nyní se přerušuje, hodonínští hokejisté si ponechali výhodu v držení kotouče a přetavili ji v pátou branku do Vydrželovy sítě! O ni se postaral z bezprostřední blízkosti PETR PEŠ, jemuž situaci připravil kvalitním pasem jeho parťák z útoku Michal Kuba. Signalizovaný trest se pochopitelně neukládá. Asistence: Michal Kuba, Jan Milfait.
     
    51:54
    Hlavní rozhodčí signalizuje početní výhodu pro domácí a hra stále pokračuje.
     
    50:11
    Lukáš Vydržel v poklidu vyráží Zapletalovo přízemní nahození od modré čáry a do útoku tak mohou hosté v tmavě modrých dresech.
     
    49:20
    Domácí v plném počtu.
     
    48:09
    Jakub Sajdl pouze lehounce přistrčil kotouč do obranného pásma Bobrů a následně odchází střídat, Drtiči se zatím brání znamenitě.
     
    47:20
    Valaši budou mít šanci zdramatizovat tohle utkání, Vít Mika (HOD) zasáhl protihráče holí do obličeje a odchází pykat na trestnou lavici.
     
    47:15
    Obránce Peter Vanek pálil z prostoru od levého mantinelu z přihrávky Víta Miky, hostující gólman si však počínal sebejistě.
     
    46:21
    Michal Kuba se snažil tečovat Škápikovo nahození do předbrankového prostoru, jeho teč ovšem zcela minula Vydrželovu brankovou konstrukci.
     
    44:35
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Krásnou individuální akci předvedl hodonínskému publiku ONDŘEJ MARTINÍK a otevírá tak gólový účet svého týmu. Hostující útočník se perfektně natlačil před Kotvanovo brankoviště a bekhendovým manévrem poslal kotouč přímo pod horní tyč. Zdenko Kotvan zde byl naprosto bez šance. Bez asistence.
     
    43:55
    Domácí se provinili postavením mimo hru, vhazovat se tak bude ve středním pásmu.
     
    42:39
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Jihomoravané přidávají čtvrtou branku a pravděpodobně již definitivně zlomili odpor Bobrů. Jan Milfait přehrál obránce na modré čáře a našel Zdeňka Kučeru sjíždějícího z druhé vlny. Ten sice již mohl pálit, ale všiml si výborného postavení MARTINA ŠPOKA na hranici brankoviště, který už jen zametl puk za záda Lukáše Vydržela. Hokejová nádhera v podání hodonínských Drtičů. Asistence: Zdeněk Kučera, Jan Milfait.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 10. Milfait (Špok), 28. Kuba (Peš, Jurásek), 30. Sajdl (Špok), 43. Špok (Kučera, Milfait), 53. Peš (Kuba, Milfait), 54. Špok (Sajdl) – 45. Martiník, 58. Slovák


    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (Rozum) – Dufek, Kulyk, Pokorný, Škápik, Zapletal, Vanek, Polesný – Špok, Zezula, Kučera, Tomi, Smetana, Peš, Milfait, Kuba, Sajdl, Jurásek, Vrba, Charvát, Mika
    HC Bobři Valašské Meziříčí: Vydržel (Smolka) – Fišera, Šimek, Matušenko, Valentík – Škumát, Varga D., Varga M., Baroš, Kuchta, Kundrátek, Sprušil, Martiník, Slovák

    Rozhodčí: Held – Měkýš, Otáhal
    bahis siteleri