Nashville – NY Rangers 3:2 (kon.) | Tampa – Los Angeles 2:4 (kon.) | Boston – NY Islanders 2:1 (kon.)
Buffalo – Dallas 3:2 (kon.) | Toronto – Edmonton 5:1 (kon.) | Ottawa – Columbus 1:4 (kon.)
Montreal – New Jersey 6:2 (kon.) | Minnesota – Colorado 1:0 (kon.) | Arizona – Detroit 1:3 (kon.)
Vancouver – Pittsburgh 5:0 (kon.) | San Jose – Carolina 4:5 (kon.) | St. Louis – Chicago 2:4 (kon.)
Washington – Philadelphia 1:3 (kon.) | Florida – Nashville 2:3 (2:3 po s.n.) | Buffalo – NY Islanders 2:3 (kon.)
Tampa – Anaheim 5:3 (kon.) | NY Rangers – Dallas 2:3 (po pr.)
konec
San Jose Sharks
4:5 (0:1, 1:2, 3:2)
Carolina Hurricanes
Neděle 08.02.2015, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání

    1. Justin Faulk (CAR) (0 + 3)
    2. Tomáš Hertl (SJS) (2 + 1)
    3. Elias Lindholm (CAR) (1 + 1) (07:10:00)
     
    Československá stopa v utkání

    Tomáš Hertl (SJS) (2 + 1, čas na ledě 14:31, 3 střely)
    Andrej Nestrašil (CAR) (1 + 0, čas na ledě 12:19, 1 střela)
    Jiří Tlustý (CAR) (0 + 1, čas na ledě 17:59, 3 střely)
    Andrej Sekera (CAR) (1 + 1, čas na ledě 22:49, 1 střela)
     
    San Jose ještě stihlo přidat čtvrtý gól do sítě Warda, ale na vyrovnání už domácí nestačili. Boj do poslední vteřiny se každopádně musel líbit všem, nejen přítomným divákům přímo v aréně. Hned několik kanadských bodů posbírali zástupci z českých a slovenských řad, nejvíce si liboval Tomáš Hertl. Ten přidal ke dvěma gólům také přihrávku. Navzdory tomu, že jeho tým neuspěl, si bude do dalších mačů určitě více věřit. Carolina uspěla na venkovním ledě a má dva body do tabulky k dobru. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezkou neděli.
     
    60:00
    Konec zápasu.
    Patrick MARLEAU - 4:5
     
    59:06
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tak pozor, rozhodnuto ještě být nemusí! Zbývá necelá minuta do konce základní hrací doby a máme sníženo opět na rozdíl jediného zásahu. Zásluhu na snižovací brance má především její autor PATRICK MARLEAU, ale také Tomáš Hertl, jenž celou akci původně vyburcoval a získal druhou asistenci u gólu. Marleau poté kostrbatě, ale přeci jen překonal gólmana Cama Warda. Asistence: Joe Thornton, Tomáš Hertl.
     
    58:58
    Zakázané uvolnění Caroliny, hra se přesunu před Cama Warda, tedy do útočného pásma San Jose.
    Victor RASK - 3:5
     
    58:50
    Carolina právě vstřelila branku!
    Naděje San Jose Sharks na body z tohoto utkání pravděpodobně právě pominuly, risk v šesti hráčích dnes kalifornskému klubu nevyšel. Domácí sice vyhráli buly ve střední třetině, ale pak si puk velice dobře pohlídal na hokejce VICTOR RASK, aby jej s klidem poslal do okrytého zařízení. Asistence: Elia Lindholm, Justin Faulk.
     
    58:39
    Oddechový čas pro domácí.
     
    58:39
    San Jose Sharks již odvolávají brankáře a zkoušejí hru v šesti mužích, Hurricanes dokonce trefili tyčku prázdné klece.
     
    58:13
    Na druhé straně barikády Jiří Tlustý a jeho spolupráce s Andrejem Sekerou, jenže teď ani českým a slovenským fanouškům dobře známá dvojice neuspěla.
     
    57:38
    Joe Thornton kolem soupeřovy klece léta jako jeden z mladík v sestavě San Jose, ale na vyrovnání to zatím nestačí. Když se totiž dostane k puku Carolina, snaží se touš propracovat co nejdále od Warda.
     
    56:49
    Irwinova střela od modré čáry branku netrefila, rozezvučela pouze zadní mantinel, následně Carolina v klidu vyhazuje a sostředí se nadále na obranné povinnosti.
     
    56:32
    Pořádná motanice kolem klece Carolina Hurricanes, Cam Ward jen těžko mohl přes klubko hráčů kolem sebe něco vidět. Ale puk zastavil. Navíc mu pomohla i práce obránců na brankovišti.
     
    55:52
    Andrej Sekera ztratil puk za brankou Cama Warda a málem z toho byly komplikace pro Carolinu. Hosté vše ale nakonec zvládli a nahazují do středního pásma.
     
    55:29
    Sotva se puk vhodil na led, už hlavní rozhodčí zápasu zase přerušuje. Buly by ale také nyní mělo proběhnout ve střední třetině.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 29. Hertl (Tierney, Desjardins), 43. Hertl (Hannan, Tierney), 44. Couture (Tennyson, Marleau), 60. Marleau (Thornton, Hertl) – 20. E. Staal (Tlustý, J. Staal), 26. Nestrašil (Sjomin, Sekera), 31. Lindholm (Faulk), 56. Sekera (McClement, Faulk), 59. Rask (Lindholm, Faulk)


    San Jose Sharks: Niemi (Stalock) – Burns, Vlasic, Tennyson, Dillon, Mueller, Irwin – Pavelski, Thornton, Karlsson – Nieto, Couture, Marleau – Goodrow, Sheppard, Hertl – Tarasov, Tierney, Desjardins
    Carolina Hurricanes: Ward (Chudobin) – Faulk, Sekera, Liles, Gleason, Bellemore, Hainsey – Tlustý, J. Staal, E. Staal – Lindholm, Rask, Skinner – Sjomin, Nestrašil, Gerbe – Dwyer, McClement, Malone

    Rozhodčí: Leggo, St. Pierre – Sharrers, Heyer

    Diváci: 17 139
    bahis siteleri