Carolina – Anaheim 1:2 (kon.) | NY Islanders – Toronto 3:2 (kon.) | Montreal – Edmonton 3:4 (po pr.)
Ottawa – Pittsburgh 4:5 (0:1 po s.n.) | Tampa – St. Louis 3:6 (kon.) | Nashville – Winnipeg 3:1 (kon.)
Minnesota – Florida 2:1 (kon.) | Colorado – NY Rangers 3:6 (kon.) | Los Angeles – Calgary 5:3 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
3:6 (0:1, 1:2, 2:3)
New York Rangers
Pátek 13.02.2015, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání

    1. Kevin Hayes (NYR) (1 + 2)
    2. Rick Nash (NYR) (1 + 1)
    3. Jarome Iginla (COL) (1 + 1) (05:46:48)
     
    Československá stopa v utkání

    Jan Hejda (COL) (1 + 0, čas na ledě 20:21, 1 střela)
     
    Fanoušci v Denveru se dnes rozhodně nudit nemohli, celkem devět branek nabídl zápas mezi domácími Colorado Avalanche a hostujícími New York Rangers. Laviny po celou dobu utkání dotahovaly, přestože se jim povedlo v průběhu závěrečné části skóre dorovnat, Jezdci odpověděli dalšími góly. Celkem šest puků hokejisté z Východní konference dopravili do sítě Semjona Varlamova, i když poslední zásah už byl do odkrytého zařízení. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezký pátek.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:37
    Zápas už se jen dohrává, v posledních vteřinách utkání se hra přesunula ještě před Cama Talbota, ale víc už se toho nestane.
     
    58:59
    Rangers právě vstřelili branku!
    Pravděpodobně poslední gól zápasu. Branka Colorada zůstala nadále prázdná a střídačka Lavin riskovala, teď už se ale Rangers do prázdné klece prosazují. Zakončujícím mužem byl RYAN MCDONAGH, který s klidem na duši uklidil kotouč do klece. O výsledku je tak nejspíše úplně rozhodnuto. Bez asistence.
     
    58:52
    Střela z pravého kruhu sražena Varlamovem do rohu, následně Laviny vyhazují přes celé kluziště až k brance Cama Talbota.
     
    58:23
    Hostující tým už se usadil v útočné třetině, Derick Brassard prověřil tvrdou ránou lapačku Semjona Varlamova. Právě před domácím gólmanem se bude vhazovat. Avalanche si vybírají oddechový čas.
     
    57:40
    Tohle už bude problém pro mužstvo z Denveru. Alex Tanguay (COL) dostává trest za podražení a musí na trestnou lavici. Přesilovka pro New York Rangers.
     
    57:20
    Domácí klec opět prázdná, teď ji hosté minuli a ještě stále dávají Avalanche naději. Obrana Rangers ale v závěru utkání velice pozorná.
     
    56:52
    Teď je Semjon Varlamov zase zpátky v brance. Ale dá se čekat, že za několik okmažiků opět zamíří na střídačku.
     
    56:48
    Komerční přestávka, ještě předtím už domácí odvolali brankáře a zkoušejí hru v šesti mužích.
    Rick NASH - 3:5
     
    55:42
    Rangers právě vstřelili branku!
    Už se zase skoro zdálo, že Newyorčané budou pouze vyčkávat na závěrečnou sirénu, teď ale přidávají hodně důležitou pátou branku do dnešní sbírky. Jezdci pohledně obkroužili svatyni Varlamova a činitelem celé akce se stal hbitý forvard Jezdců, na místě z otočky zakončil připravený střelec od přírody RICK NASH. Gólman Colorada už se neměl za žádnou cenu šanci stihnout přesunout. Avalanche opět ztrácejí dva góly. Asistence: J. T. Miller.
     
    55:23
    Tvrdý souboj o kotouč u mantinelu, ale v závěru základní hrací doby jsou Rangers důslední a nenechají domácí střílet.
     
    54:42
    Střela hostujícího útočníka z levé strany, Semjon Varlamov připraven tasit svůj pravý beton. Vhazování právě před jeho zraky.
     
    54:23
    Domácí tým toužil přejít do útočného pásma, ale nyní byl zastaven pravidly. Čárový rozhodčí přerušuje kvůli postavení mimo hru.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 33. Landeskog (Mitchell, MacKinnon), 47. Iginla (Talbot), 51. Hejda (Iginla, Duchene) – 17. Boyle (Hayes, McDonagh), 22. Hayes, 37. Zuccarello (Nash, Brassard), 53. Hagelin (Hayes, Klein), 56. Nash (Miller), 59. McDonagh


    Colorado Avalanche: Varlamov (Berra) – Barrie, Guenin, Redmond, Hejda, Holden, Stuart – MacKinnon, O'Reilly, Landeskog – Iginla, Duchene, Tanguay – Everberg, Mitchell, McLeod – Briere, Cliche, Talbot
    New York Rangers: Talbot (Skapski) – Girardi, McDonagh, Klein, Staal, Boyle, J. Moore – Zuccarello, Brassard, Nash – St. Louis, Stepan, Kreider – Miller, Hayes, Hagelin – Stempniak, D. Moore, Glass

    Rozhodčí: Skilliter, St. Laurent – Cameron, Knorr

    Diváci: 17 378
    bahis siteleri