Havlíčkův Brod – Kolín 3:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:1 (1:0, 0:0, 2:1)
SC Marimex Kolín
Pátek 20.02.2015, 18:30 • ZS Kotlina • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    Závěrečné dějství bylo gólově nejbohatší. Na 1:1 vyrovnal kolínský obránce Jakub Kuběna, ale domácí si tři body utéct nenechali, když se trefili Jan Jelínek a Dominik Suchý. Havlíčkův Brod tak nad Kozly vítězí v důležitém utkání 3:1 a navyšuje svůj náskok na čele tabulky už na 9 bodů! Ode mě je to pro dnešek vše, dovoluji si vás ještě pozvat na zítřejší utkání brodského A-týmu proti Šumperku, které se hraje v Kotlině od 17:00. Děkuji vám za pozornost a přeji vám příjemný víkend. (20:25:46)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Tohle už je pro domácí soubor dobré, i nadále drží puk v rohu soupeřova pásma a zápas končí.
     
    59:30
    A ještě jedna střela z mezikruží, jež se však mezi tři červené tyče gólmana Martínka nevešla. Rebelové pokračují v ofenzivním snažení.
     
    59:07
    A tohle Rebelům vyhovuje v současné chvíli ze všeho nejvíc. Sami ostřelují gólmana Martínka a drží puk daleko od své brány.
     
    58:40
    Kolín teď drží puk častěji ve své moci, ale to je tak vše. Brankáře Kekulu už s emu hodně dlouho nepodařilo díky brodské obraně, jež pracuje dobře, ohrozit.
     
    58:07
    A znovu si pomohli nahozením do soupeřova území tak, aby se nemohl pískat icing. Dokonale toho využili a pustili na led čerstvé síly.
     
    57:50
    Rebelové nahazují puky do útočného pásma, nikam už se za dvougólového vedení těsně před koncem neženou.
     
    57:29
    A přes modrou čáru soupeře se neprohnali píská se jejich postavení mimo hru.
     
    57:10
    Kolín bojuje příkladně a Rebelům nedá nic zadarmo až do závěrečné sirény. Kozlové operují s pukem v blízkosti středového kruhu.
     
    56:45
    Havlíčkův Brod pokračuje v takticky dobrém výkonu. Zbytek zápasu se snaží dohrát v klidu, bez zbytečně inkasovaného gólu.
     
    56:20
    Kolínu se nepovedl ani další útok, nyní už třímají znovu touš na holích havlíčkobrodští Rebelové. V útočném pásmu se sice nemohou probít do koncovky, ale to jim za současného stavu moc nevadí.
     
    56:09
    Hosté ještě neskládají zbraně a snaží se ze všech sil snížit na nejtěsnější rozdíl. Rebelové ale vůbec nikoho nepouští ke svému brankáři Kekulovi.
     
    55:36
    A nic se už nezměnilo, zbytek oslabení dohráli domácí v útočném pásmu. Hraje se 5 na 5.
     
    55:08
    A teď se hosté provinili zakázaným uvolněním. Z jejich přesilovky už moc nezbývá, troufám si říct, že pro své svěřence budou mít brodští trenéři na střídačce slova chvály.
     
    54:40
    Až teď se Kozlové dostali do útočného pásma, kde rozvinuli rychlou kombinaci. Znovu však byli odzbrojeni dříve, než stihli zakončit.
     
    54:17
    Na hostech je hodně vidět, že s nimi dvě branky, které následovaly rychle po sobě, pořádně zamávaly. I v přesilovce se hodně trápí.
     
    54:00
    Kozlové se v pásmu dlouho neohřáli, Rebelové je obrali o kus černé gumy a osvobodili se vyhozením.
     
    53:36
    David Michálek (HBR) se nevyvaroval faulu a usedl na trestnou lavici za držení protihráče.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 5. Abbrent, 49. J. Jelínek (Křížek), 51. Suchý – 44. Kuběna (Kadlec)


    BK Havlíčkův Brod: Kekula (Hanák) – Suchý "C", Vacek, Lacina, Benák, Bancíř, Hrabaň, Kopic – Abbrent, J. Jelínek "A", Kraučuk, Michálek, Vlach, Hendrych, Veverka, Králíček, Křížek.
    SC Marimex Kolín: Martínek (Březina) – Málek "C", Sladký, Pokorný, Kuběna – Labuta, Hyšpler "A", R. Jelínek, Netušil, Pilný, Čureja, Kadlec, Čtvrtečka, Pešek.

    Rozhodčí: Svatopluk Kopeček – Tomáš Krejčí, Jaroslav Kuřítko
    bahis siteleri