Poruba – Šaľa 31:23 (kon.)
konec
DHC Sokol Poruba
31:23 (14:12)
HK Slovan Duslo Šaľa
Středa 04.03.2015, 18:00Interliga ženy
Předzápasové kurzy
     
    Pozápasové ohlasy trenérů:

    Mgr. Petrikovič Rudolf, trenér HK Slovan Duslo Šaľa: „Já bych chtěl pogratulovat našemu soupeři k hladkému vítězství. Myslím si, že nás soupeř předčil v útočné i obranné činnosti. Škoda prvního poločasu, kde jsme špatně bránili a dostávali jsme zbytečné branky. Ve druhém poločase jsme znova zahodili vše, co se dalo. Neodkázali jsme ubránit a využít šance."

    Jan Beňadík, trenér DHC Sokol Poruba: „Já jsem samozřejmě rád za výkon, který jsme v dnešním utkání podali. Měli jsme výborný úvod. O průběhu poločasu jsme mohli rozhodnout skóre. Ale to co nepřišlo v prvním poločase, přišlo v poločase druhém. Myslím si, že je to výborná příprava před sobotou." (20:07:53)
     
    60
    Konec zápasu. (31:23)
     
    Dnešní utkání nám končí zaslouženým vítězstvím domácích Porubanek, které převálcovaly slovenskou Šaľu konečným stavem 31:23. (31:23)
     
    Ještě jednou se všem příznivcům házené omlouváme za technické potíže, kvůli kterým Vám momentálně nejsme schopni zprostředkovat podrobný popis branek. Technické potíže se stále snažíme odstranit. Stav utkání je v 17. minutě druhého poločasu 29:17. (29:17)
     
    32
    Vážení čtenáři, bohužel nás doprovázejí od začátku dnešního utkání technické problémy. Přijměte proto prosím naši omluvu za sníženou kvalitu on-line přenosu. Technické problémy se snažíme s vypětím všech sil odstranit. (16:13)
     
    31
    Začal druhý poločas. (14:12)
     
    Vážení čtenáři, bohužel nás doprovázejí od začátku dnešního utkání technické problémy. Přijměte proto prosím naši omluvu za sníženou kvalitu on-line přenosu.
     
    30
    První poločas skončil. (14:12)
     
    29
    Domácí obrana nedokázala na křídle uhlídat Bizikovou, která v poslední minutě prvního poločasu bezpečně brankářku z náskoku překonala. Jenže hned na to byla střelecky při chuti zkušená Petra Adámková, jejíž přesná střela doputovala až za brankovou čáru. (14:12)
     
    28
    Nepřesná rozehrávka domácích házenkářek posílá do postupného útoku házenkářky Šaľy. (13:11)
     
    27
    Porubanky okamžitě početní výhodu na palubovce využívají a upravují stav utkání na 13:11. (13:11)
     
    27
    Domácí hráčky si zahrají přesilovou hru. (12:11)
     
    26
    Porubanky však opět utíkají do jednobrankového vedení. (12:11)
     
    24
    Nezastavitelné Kertészové se podařil excelentní průnik brankovištěm, který zakončila srovnávací brankou! (11:11)
     
    22
    Hostující hráčky opět dýchají domácím Sokolkám na záda! Znovu se totiž přiblížily na nejtěsnější rozdíl jediné branky! (11:10)
     
    21
    Hostující hráčky se přiblížily na nejtěsnější rozdíl jediné branky! Slovenské házenkářky adresovaly míč do rukou Pócsíkové, která ve svém letu z křídla domácí strážkyni brány překonala. Po výborně sehrané akci si ale domácí Sokolky berou zpět dvoubrankové vedení! (11:9)
     
    20
    Hostujícím hráčkám přálo v útoku velké štěstí a z postu spojek snižují na rozdíl dvou branek! (10:8)
     
    19
    Šaľa snižuje na rozdíl tří branek. (10:7)
     
    19
    Za bránění v brankovišti měly domácí házenkářky k dispozici sedmimetrový hod, který s přehledem využila Tomašechová. (10:6)

    Martin Petřek


    Hledáme zpravodaje pro tým HK Slovan Duslo Šaľa. Více informací zde.

    DHC Sokol Poruba: Roháčková Lenka, Doláková Markéta, Varmužová Nikola, Mýlková Barbora, Lešková Alena, Šviráková Leona, Tomašechová Diana, Adámková Petra, Rechtorisová Alžběta, Chovancová Tereza, Bártová Sabina, Minarčíková Eva, Marčíková Šárka, Bělohoubková Adéla, Revajová Mária, Kostelná Alica
    HK Slovan Duslo Šaľa: Bujnochová Karin, Trochtová Ivana, Rácková Nikola, Klučková Livie, Biziková Réka, Kodajová Dominika, Kertészová Andrea, Pócsíková Katarina, Haládiková Zuzana, Demajová Sofia, Tulipánová Sofia. Tulipánová Martina, Biziková Boglárka, Bléhová Martina, Veselková Eva, Kvasnicová Anna, Ladsicová Martina

    Rozhodčí: Hanák Michal, Pavlíček Luboš, delegát ČSH Jaromír Petřek
    bahis siteleri