Tisková konference FC Fastav Zlín (kon.)
konec
Tisková konference FC Fastav Zlín

Středa 04.03.2015, 13:00 • Letná • Tiskové konference
     
    Tisková konference na zlínském stadionu Letná je u konce. Děkuji za pozornost. Na shledanou. (13:42:15)
     
    Milan Plesar (generální ředitel a předseda představenstva): "Příchody se děly v podzimní části. Zůstává Kraut, Chmelo a smlouvu podepsal Živulič."

    "Náš stadion splňuje většinu parametrů FAČR pro nejvyšší soutěž, ale ne všechy. Největším nedostatkem je kamerový systém, který postrádáme."

    "Představenstvo schválilo prémiový řád. Hráči i realizační tým mají cílovou prémii za postup. Je to novinkou v klubu."
     
    Bohumil Páník (hl. trenér a sportovní manažer): "Nedohodli jsme se s Petrem Chýlou a jeho manažerem. Přišel jsem jako sportovní manažer a ten kádr jsem považoval za dostatečný a souhlasím s tím i jako trenér. Máme dvacet hráčů do pole a dva brankáře."
     
    Zdeněk Dvořák (PR manažer): "Nastavili jsme heslo: Ševci míří výš!" "Budeme promovat na webu, sociálních sítí a taky v trolejbusech, zastávkách. Chystáme taky i spoty do rádií."

    "Situace je daleko příznivější než před rokem a chtěli bychom na stadion přivést více fanoušků. Permanentku lze pořídit již od 350 Kč a taky budeme mít tribunu pro rodiče s dětmi."
     
    David Hubáček (hráč): "Já za kabinu můžu říct, že se těšíme na ty mistrovské utkání, protože zimní příprava byla dlouhá. Jsme připraveni dobře a jde jen o to, abychom to zúročili v mistrovké sezóně."
     
    Bohumil Páník (hl. trenér a sportovní manažer): "Příprava se vydařila. Zápasů bylo docela dost, ale kádr jsme rozšířili o hráče z juniorky a sestavu jsme dělili na dvě poloviny, abychom rozvrhli zátěž. Není nikdo zraněný, takže kompletní tým je připraven k utkání na Žižkově."

    "David Hubáček je klíčový hráč a jsem rád, že ho mám v týmu. Byli jsme v přípravě efektivní a kluci se rozstříleli, což je velmi dobře."
     
    Zdeněk Grygera (manažer pro mez. vztahy a rozvoj klubu): "Všichni se těšíme na neděli, kdy odstartuje jarní část. Chod klubu je na dobré cestě, což jsem již stihl poznat. Práce je ještě hodně, ale jde to správným směrem."
     
    Tiskové konference se zúčastní:
    David Hubáček (hráč)
    Bohumil Páník (hl. trenér a sportovní manažer)
    Milan Plesar (generální ředitel a předseda představenstva)
    Zdeněk Grygera (manažer pro mez. vztahy a rozvoj klubu)
    Zdeněk Dvořák (PR manažer)
    Robert Štach (sekretář)
     
    FC Fastav Zlín vstupuje do jarní části s novým trenérem Bohumilem Páníkem, který nahradil odvolaného kouče Martina Pulpita. V klubu se taky měnil management, když nově v klubu figuruje Zdeněk Grygera, který se bude starat o mezinárodní vztahy a rozvoj klubu.

    Na podzim ševci získali celkem 24 bodů a stojí si zatím na 8. příčce. Na druhý Varnsdorf ztrácí šest bodů.

    Pod novým koučem se týmu vyvedla i zimní příprava. Zlín porazil Skalicu, Podbrezovou, Dubnicu, HFK Olomouc, Myjavu a Kroměříž. Jedinou prohrou Zlínští utrpěli na hřišti Slovanu Bratislava.
     
    Vítejte u sledování online přenosu z tiskové konference FC Fastav Zlín před startem jarní části Fotbalové národní ligy.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 13:00.

    David Šimon

    Statistiky
    Účastníci TK:
    David Hubáček (hráč)
    Bohumil Páník (hl. trenér a sportovní manažer)
    Milan Plesar (generální ředitel a předseda představenstva)
    Zdeněk Grygera (manažer pro mez. vztahy a rozvoj klubu)
    Zdeněk Dvořák (PR manažer)
    Robert Štach (sekretář)
    bahis siteleri