Lovosice – Hranice 25:27 (kon.)
konec
HK FCC Město Lovosice
25:27 (13:8)
TJ Cement Hranice
Sobota 21.03.2015, 12:00 • SH Chemik • Český pohár mužů
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě pro dnešek z tohoto zápasu s konstatováním zisku Českého poháru pro Lovosice vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dnešního dne, například sledováním některého z textových online přenosů na portálu Onlajny.com. Těším se na Vás zase u nějakého dalšího (nejen házenkářského) Onlajnu, na počtenou! (17:32:17)
     
    Komentář Vladimíra Šumy, trenéra A.S.A. Město Lovosice: "Mám obrovskou radost a spokojenost z vítězství. Po utkání pocity trochu smíšené, protože jsme první poločas odehráli skvěle, ale ve druhém poločase jsme se topili v tom, v čem hranice v prvním poločase. Rozhodovali brankáři – v prvním poločase měl velkou procentuální úspěšnost domácí Adamík, ve druhém hostující Magrla. Historie se neptá na výsledek, máme během posledních tří čtyř let podruhé trofej Českého poháru, a to je přesně to, co se počítá."
     
    Komentář Libora Hrabala, trenéra Hranic: "Jsem maličko zklamaný, ale na druhou stranu jsme si prohráli zápas sami, kdy už jsme prohráli doma o tři branky. Naopak zase musím říci, že jsme první poločas trošičku zaspali a ve druhém jsme dokázali neuvěřitelně otočit vývoj zápasu. Dokonce jsme vedli o tři branky, ale cítím se hrozně uškodněn odpískanou sedmičkou v závěru zápasu, která dle mého neměla být nařízena. Zápas mohl být rozhodnut až na sedmičky, ale to už je nyní jedno."
     
    Uf, to bylo drama!! Lovosice si zajistily zisk Českého poháru v poslední sekundě zápasu, kdy sedmimetrový hod proměnil Pavel Chroustovský. nyní bude následovat několikaminutová oslava zisku této cenné trofeje, kterou Lovosice vyhrály po dlouhých čtyřech letech.
     
    60
    Konec zápasu. (25:27)
     
    60
    V samém závěru zápasu tak rozhodl o zisku poháru pro Lovosice Pavel Chroustovský, po jehož proměněném sedmimetrovém hodu vytryskla velikánská radost domácích fanoušků i hráčů. (25:27)
     
    60
    V hluku fanoušků obou celků nebyl vůbec slyšet hvizd rozhodčích, kteří nařídili sedmimetrový hod pro Lovosice. (24:27)
     
    60
    V poslední sekundě zápasu se k odraženému míči dostal Jakub Kolomazník a měl před sebou poloprázdnou bránu. Tu však trestuhodně minul o malý kousek. (24:27)
     
    60
    Marek Tůma (HRA) chtěl za každou cenu zastavit útok Lovosic a tak fauloval na půlící čáře tak agresivně, že za to obdržel červenou kartu. (24:27)
     
    60
    Samiec proměňuje svojí střeleckou šanci a v tuto chvíli by následovaly sedmimetrové hody. (24:27)
     
    60
    Hranice zkoušejí hru bez brankáře. (24:26)
     
    60
    Oddechový čas je u konce, hra pokračuje. U míče jsou hráči Hranic. (24:26)
     
    60
    Oddechový čas pro TJ Cement Hranice. (24:26)
     
    60
    Domácí v koncovce selhali. naopak Hranice si došli pro faul na hranici devíti metrů přibližně půl minuty před koncem druhého poločasu. (24:26)
     
    60
    Probíhá poslední minuta druhého poločasu. (24:26)
     
    59
    Přichází však nepřesná střela, která může stát Hranice zisk Českého poháru nebo aspoň šanci na sedmimetrové hody. (24:26)
     
    59
    Závěr zápasu bude velmi dramatický. Hraničtí mají míč ve své moci a snaží se dobýt branku Lovosic. (24:26)
     
    58
    Magrla je v euforii. nyní si pohlídal další střelu Lovosických, kteří si již tři minuty lámou hlavu s brankářem Hranic. Magrla po úspěšném zákroku ihned předvedl radostné gesto směrem k fanouškům Hranic. (24:26)
     
    58
    Úspěšným autorem branky ze sedmimetrového hodu se stal Martin Stržínek. (24:26)

    Josef Cestr

    HK FCC Město Lovosice: Adamík (Koňařík) – Landa, Sýkora, Motl, Jelínek, Chroustovský, Barth, Klimt, Hes, Berka, Semerád, Jonáš, Kolomazník, Miko, Malý
    Trenér: Vladimír Šuma

    TJ Cement Hranice: Magrla K. (Mikulenčák) – Magrla P., Stržínek, Rachač, Zemánek, Brož, Čadra, Kobliha, Hastík, Tůma, Mičkal, Samiec, Třeštík
    Trenér: Libor Hrabal

    Rozhodčí: Jiří Opava, Pavel Válek
    Delegát: Václav Formánek

    Diváci: 782
    bahis siteleri