Ne – Bohemians - NE 7:6 (kon.) | Vítkovice – Chodov 5:6 (po pr.)
konec
Ne
7:6 (2:1, 2:3, 3:2)
FbŠ pipni.cz Bohemians
Neděle 29.03.2015, 16:00 • SH Jižní Město • Play-off Extraligy žen
     
    To je pro dnešek vše. Jsem rád, že jste sledovali dnešní online přenos a budu se těšit někdy příště u onlajnů. Na shledanou a pěkný zbytek víkendu! (18:02:08)
     
    Nesmírně napínavý duel je u konce. Zelenobílé tvrdě bojovaly a mnoho jim k vyrovnání nechybělo, ale ve finální fázi Herbadent udržel nejtěsnější rozdíl a může být rád, že po prvním semifinálovém víkendu vede sérii 2:0.
     
    STŘELY – 3. TŘETINA (CELKEM)

    Herbadent: 7 (32)
    Bohemians: 6 (20)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:17
    Oddechový čas pro FbŠ Bohemians.
     
    57:06
    Pilíková se prezentovala obětavým zblokováním a vystavila stopku zajímavě mířené dělovce z dílny Bohemians.
     
    55:00
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Hbité uvedení míčku do hry při standardní situaci, LUCIE VESELÁ se zmocnila útočného žezla a z nadějného postoje vytěžila tvrdý trest v podobě kontaktního zářezu! Asistence: Adéla Bočanová.
     
    53:11
    Útočnice v černém vůbec netrefila kýžené místečko. Zelená pouze sleduje, jak protivnice střílí vysoko nad břevno.
     
    51:47
    Domácí parta v pohodě hlídá kulatý předmět a nepouští Bohemians do žádných vážnějších akcí. Hra FbŠ postrádá důraznější napadání.
     
    49:47
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Hostující zkoušely hrát v šesti a vznikl z toho gól. KATARZYNA CHELSTOWSKÁ dostala nabito od Adély Bočanové. Míček se zatřepotal mezi tyčemi a závěr ještě bude mít náboj. Asistence: Adéla Bočanová.
     
    48:58
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Domácí dávají hlasitě najevo, kdo vynakládá větší snahu k dosažení vítězství. Nahrávku ukořistila LUCIA KOŠTURIAKOVÁ, zametla děrovaný předmět do nepokrytých míst a gólmanka toho moc navíc provést nemohla. Asistence: Eliška Krupnová.
     
    47:13
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Situace se jevila tak, že Zelená ochrání kasu před ohrožením, avšak vše dopadá úplně jinak. Důležité šťouchnutí MONIKY SLAVÍKOVÉ mělo za následek zajištění průchodu přes čáru. Asistence: Denisa Billá.
     
    46:32
    Defenzivní seskupení černých odráží úsilí hostujících. Po řadě přihrávek obsazují činitelky Herbadentu ofenzivní část.
     
    45:33
    Herbadent kontroluje situaci a aktivně útočí, jenže vysoká míra sebeobětování Bohemians zmařila střeleckou pozici.
     
    44:47
    Kuchyňková pohotovým vykopnutím ochránila brankový prostor a odradila nenechavé útočnice Bohemians. Celá akce je pozastavena.
     
    44:03
    Hráčka hostů Iveta Hyršlová po boji ležela na palubovce. Nakonec se zdá, že florbalistka bude v pořádku.
     
    43:24
    Osobní souboj ovládly zelenobílé a po zásluze vyhodily daleko od svojí branky. K žádné konstruktivní situaci ovšem nedochází.
     
    41:00
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Obrana hostujících žen nebyla s to zastavit útok MARTINY ČAPKOVÉ. Střílející ukázala tolik potřebnou houževnatost a procpala míček za záda bezbranné Zelené. Těsné vedení bere Herbadent. Asistence: Monika Slavíková.
     
    40:11
    S pomocí mantinelu dokráčely domácí až k brankovišti, maskovaná strážící hráčka skryla v dlaních skákavý předmět.

    Tadeáš Mima


    Hledáme zpravodaje pro tým Ne. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 13. Hubáčková (Krupnová), 17. Košturiaková (Nordinová), 28. Kubišová (Kleinová), 35. Hubáčková (Nordinová), 41. Čapková (Slavíková), 48. Slavíková (Billá), 49. Košturiaková (Krupnová) – 12. Poláková, 34. Bočanová (Veselá), 35. Šmídová (Reischlová), 37. Bočanová (Veselá), 50. Chełstowská (Bočanová), 55. Veselá (Bočanová)


    Ne: Kuchyňková (Červová) – Hubáčková, Pilíková, Krupnová, Nordinová, Sádková, Ziminaová, Steinbachová, Billá, Slavíková, Kubišová, Košturiaková, Čapková, Šteglová, Stará, Polívková, Ferencová, Kleinová, Polívková
    FbŠ pipni.cz Bohemians: Zelená (Kolaříková) – Chełstowská, Hyršlová, Loudová, Nguyenová, Šindelářová, Poláková, Šmídová, Reischlová, Divišová, Benešová, Ludvíková, Veselá, Dobisiková, Jarešová, Burdová, Hnátová, Bočanová

    Rozhodčí: Zdeněk Cholek, Jana Matulíková
    bahis siteleri