Třinec – Liberec 3:1 (kon.) | Slovácko – Mladá Boleslav 2:2 (kon.)
konec
FK Třinec
3:1 (1:0)
FC Slovan Liberec
Středa 01.04.2015, 15:30 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2000 míst) • Pohár FAČR
Předzápasové kurzy
     
    Odveta se bude hrát v úterý 14. dubna od 17:30 v Liberci. Pozice ligového favorita není dobrá, ale přeci jen stačí Liberci k postupu výhra 2:0. Každopádně Třinec rozehrál dvojutkání nad očekávání dobře a dostal své fanoušky do euforie. Slezané stojí před zajímavou šancí v podobě postupu do semifinále! Třinec – Liberec, první utkání 3:1.

    Já už se pro tuto chvíli budu loučit a děkuji vám za pozornost. Přeji vám příjemný zbytek středy a hezké Velikonoce. Někdy příště se těším, na počtenou! (17:28:00)
     
    Líbil se vám online přenos? V tom případě bych byl potěšen, kdybyste mě začali sledovat na Twitteru. Děkuji za vaši přízeň.
     
    Je konec a utkání končí překvapivým vítězstvím domácího Třince. Na začátku druhé půle chytil Paleček Šuralovu hlavičku, o pár minut později byl však krátký na perfektní nůžky Delarge. Konžský útočník se pověsil do vzduchu a trefil se přesně pod břevno. Hra byla nadále vyrovnaná a vypadalo to, že Slovan je s remízou docela spokojený. V šestašedesáté minutě zakončoval v dobré pozici před bránou Smetana, jenže střela mu nesedla a Hroššo bez problémů zasáhl. A v poslední desetiminutovce se děly věci.

    Deset minut před koncem nalezl Matouškův centr na zadní tyči volného Dediče a ten se trefil přesně. Liberec v následujících minutách přidal, ale k výraznějšímu ohrožení Palečka se nemohl dostat. Naopak tři minuty před koncem nedokázali Severočeši pořádně odkopnout, Malcharek viděl neobsazeného Motyčku a ten neměl potíže se zakončením za bezmocného Hrošša. V závěru už se Slovanu snížit nepodařilo a ve velmi silné sestavě odjede z Třince s porážkou 1:3.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Rozhodčí nastavil jedinou minutu. Šuralův přízemní centr odvrátil Hloch do zámezí. Slovan ještě nejspíš stihne jedno vhazování.
     
    90
    Rozběhla se poslední minuta základní hrací doby a Brabec rozehrál přímý kop po faulu Dediče. Šural dostal míč do šestnáctky, ale Motyčka odkopl.
     
    89
    Na tribuně třineckého stadionu vládne skvělá nálada, Liberec útočí do plných a má vzadu okénka. Motyčka teď vedl slibné přečíslení, jenže místo přihrávky volil střelu nad branku.
     
    88
    Dedič odvrátil nebezpečí od třinecké šestnáctky a následně domácí v pohodě rozehrávají. Paleček nakonec zvolil jistotu dalekého odkopu.
     
    87
    Třinec právě vstřelil branku!
    Liberec však nedokázal balon odkopnout a Třinec zvyšuje těsně před koncem svůj náskok! K balonu se napravo probojoval Malcharek, nalezl na úrovni penaltového puntíku neobsazeného MARTINA MOTYČKU a ten takovou šancí pohrdnout nemohl – 3:1!
     
    86
    Sackey fauloval na půlícím kruhu Motyčku a Třinec rozehrává standardní situaci. K míči se postavil Vomáčka, Hroššo jeho nákop vyboxoval.
     
    85
    Mudra svádí zatím úspěšný souboj s třineckými obránci u postranní čáry. Joukl následně nastřelil Delarge a odražený míč sebral Paleček.
     
    84
    Susův rohový kop propadl třinecké obraně až na zadní tyč, kde dostal docela dost prostoru Šural. Nejlepší ligový střelec Slovanu zakončoval vedle.
     
    83
    Bakoš sklepl dlouhý Brabcův nákop patou na Suse, jehož centr odvrátil bez větších potíží Tomeček. Třinec přesto zůstává pod menším tlakem Severočechů.
     
    82
    Slovan se ihned po inkasované brance natlačil na útočnou polovinu. Po nepovedeném odkopu Palečka vhazuje Sus.
     
    81
    Liberec reaguje na gól Třince střídáním. Ze hry je stažen Martin Frýdek, hodně aktivní především v první půli, a vystřídal ho Ghaňan Isaac Sackey.
     
    80
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec jde znovu do vedení deset minut před koncem! Mudra zůstal po souboji s Matouškem ležet a Třinečtí přešli do protiútoku! Právě Matoušek poslal po přihrávce Hupky centr na zadní tyč, odkud uklidil balon za Hrošša RENÉ DEDIČ – 2:1!
     
    79
    Joukla poslal k zemi Obročník, ale byl to zákrok čistý. Třinec vhazuje na půlící čáře. V posledních minutách se bojuje hlavně mezi polovinou a třineckou šestnáctkou.
     
    78
    Bakoš zatím není ve hře příliš vidět. Poprvé se výrazněji ukázal až nyní, kdy u postranní čáry přistrčil k zemi Hlocha a byl mu odpískán faul.

    Ondřej Zoubek

    Branky: 4. Smetana, 80. Dedič, 87. Motyčka – 56. Delarge

    Karty:   65. Kubáň (TRI) – 20. Frýdek (LIB), 39. Pokorný (LIB), 69. Breznaník (LIB)


    FK Třinec: Paleček – Matoušek, Vomáčka (C), Hloch, Kubáň – Malíř (76. Joukl), Motyčka, Hupka, Ceplák (61. Tomeček) – Malcharek, Smetana (68. Dedič). Trenér: Marek Kalivoda.
    Náhradníci: Bruk – Joukl, Tomeček, Čelůstka, Gajdošík, Dedič, Kučera.

    FC Slovan Liberec: Hroššo – Sus, Brabec (C), Pokorný, Fleišman (46. Mudra) – Frýdek (81. Sackey), Obročník, Breznaník – Delarge, Ndiaye (66. Bakoš), Šural. Trenér: David Vavruška.
    Náhradníci: Lukáč – Sackey, Hadaščok, Mudra, Pimpara, Ďubek, Bakoš.

    Rozhodčí: Jiří Jech – Antonín Kordula, Stanislav Pochylý

    Diváci: 514
    Úterý 14.04.2015
    Liberec - Třinec 2:0

    Branky: 66. Breznaník, 88. Pavelka

    Karty:   15. Kubáň (LIB), 27. Soungole (LIB), 65. Breznaník (LIB), 88. Pavelka (LIB) – 64. Tomeček (TRI), 82. Matoušek (TRI), 85. Malchárek (TRI)   89. Matoušek (TRI), 90+1. Kubáň (TRI)

    bahis siteleri