Slovensko – Švédsko 3:4 (kon.)
konec
Slovensko
3:4 (2:0, 1:2, 0:2)
Švédsko
sk Čtvrtek 02.04.2015, 16:30 • ZŠ Pavla Demitru, Trenčín • Reprezentace
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Slovenský tím počas väčšiny zápasu viedol, ale záver nezvládol takticky, švédsky gól trinásť sekúnd pred koncom tak priniesol víťazstvo pre tím trénera Martsa. Napriek prehre zaplnený trenčiansky štadión tlieska slovenskému mužstvu a odprevádza ho do šatne potleskom. (18:38:38)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:58
    Záverečný pokus slovenského tímu ešte priniesol možnosť na vyrovnanie, medzi kruhmi sa dostal k odrazenému puku Dej, no bekhendom netrafil bránu.
    KRONWALL - 3:4
     
    59:47
    Švédsko dalo gól!
    Nezvládnutý záver stretnutia v podaní slovenského tímu. Netakticky sa domáci vysunuli dopredu a potom nestíhali rozobrať Švédov pri protiúoku. Wallmark našiel napravo STAFFANA KRONWALLA a švédsky kapitán obstrelil brankára Laca.
    Asistencie: Wallmark, Pettersson
     
    59:10
    V závere tlak Švédov, od modrej napriahol Viksten, vyrazený puk nedorazil do brány tiesnený Ridderwall.
     
    57:53
    Wallmark pri napádaní trafil Nagya vysokou hokejkou, no nepískalo sa a hosťujúci hráč mohol ťahať protiútok, puk však poslal príliš dopredu a likvidoval ho až brankár Laco.
     
    57:42
    Sloboda to skúšal z pravého krídla, hoci to nebol nebezpečný pokus, švédsky brankár radšej prerušil hru, aby sa jeho tím skonsolidoval.
     
    57:35
    Kozák bol prvý pri odrazenom puku, ktorý poslal od modrej Čerešňák, no brankár Lassinantti sa stihol presunúť k žrdi, kde sa slovenský obranca pokúsil umiestniť puk.
     
    56:11
    Bully vyhrali v obrannom pásme Švédi a okamžite zamierili dopredu. Motin z ľavej strany posielal do ohňa, kde len kúsok chýbal Vikstenovi, aby puk dorážal do odkrytej brány.
     
    55:58
    Keď nevieš čo s pukom, vystreľ. Podľa toho sa zariadil Podhradský, poslal puk na bránu až od vlastnej modrej a vybojoval bully v útočnom pásme.
     
    54:44
    Wallmark len nahodil žabku zo stredného pásma, točiaci sa puk od ľadu nebezpečne pred Lacom skočil, ten ho vytesnil vyrážačkou mimo.
    RIDDERWALL - 3:3
     
    52:09
    Švédsko dalo gól!
    Až v samom závere presilovky sa Švédi usadili v pásme, obrancovia si rozohrali puk, Andersson nabilKronwallovi, ktorého prudký príklep ešte pred bránou tečoval za bezmocného Laca CALLE RIDERWALL.
    Asistencie: Kronwall, C.Andersson.
     
    51:29
    Početná výhoda Trom korunkám moc nevychádza, dvakrát sa Slováci oslobodili odpálením puku.
     
    50:40
    Podhraský, Slovensko, 2 min – vrazenie na mantinel
     
    50:15
    Po skrumáži pred bránou pálil z otočky Viedenský, no jeho rana mierila len do betónov brankára.
     
    49:45
    Švarného bombu z prvej vytesnil brankár hostí nad plexisklo.
     
    49:45
    Švédi sa snažia každú možnosť využiť na brejk, aktívny je Sorensen, ale ďaľšiu akciu ťahal len do plných.
     
    49:00
    Veľká možnosť pre Miklíka, ktorému posunul puk medzi kruhy Dej. Michel Miklík však strelou zápästím neobstrelil Lassinanttiho.
    Marken.cz

    Marián Vychovalý

    Branky a nahrávky: 12. Lušňák (Dej, Haščák), 16. Nagy (Hudáček), 33. Hudáček (Nagy) – 24. Andersén (Bengtsson), 29. A.Pettersson (Aslund), 53. Ridderwall (Kronwall, C.Andersson), 60. Kronwall (Wallmark, Pettersson)


    Slovensko: Konrád (Laco) – K.Sloboda, Švarný, Podhradský, Baranka, Jurčina, Graňák, P.Čerešňák – L.Hudáček, T.Marcinko, L.Nagy – J.Sýkora, Viedenský, Tybor – Miklík, Bližňák, Bartovič – Marcel Haščák, Lušňák, Dej – Gríger
    Švédsko: Lassinantti (Pettersson-Wentzel) – C.Andersson, Kronwall, Motin, Ekbom, Gunnarsson, Andersén – Zaar, Wallmark, A.Pettersson – Viksten, Ridderwall, M.Johansson – Nygard, P.Carlsson, Aslund – Sandberg, Bengtsson, Sorensen – Thuresson

    Rozhodčí: Baluška, Mullner – Šefčík, Výleta

    Diváci: 5680
    bahis siteleri