KAIS Mora UIF – Rönnby IBK 5:3 (kon.) | Linköping – Falun 4:6 (kon.)
konec
KAIS Mora UIF
5:3 (2:2, 1:0, 2:1)
Rönnby IBK
Sobota 18.04.2015, 12:15 • Globen , Stockholm • Švédská Superligan
     
    60:00
    Konec zápasu. (14:56:54)
     
    54:59
    KAIS Mora UIF právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je MALIN ANDRÉASONOVÁ. Asistence: Moa Tschöpová.
     
    46:04
    Rönnby právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je MIRA WICKMANOVÁ. Asistence: Helena Lundqvistová Cabrerová.
     
    45:45
    KAIS Mora UIF právě vstřelilo branku!

    Hráčky KAIS Mora UIF jsou nyní titulu ještě blíže! THERÉSE KARLSSONOVÁ totiž zaznamenává druhou branku v tomto zápase a posílá své spoluhráčky do vedení o dvě branky. Asistence: Ellinor Berlingová.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na bránu ve druhé třetině: 9:7.
     
    Je zde konec druhé třetiny tohoto utkání, ve kterém diváci viděli pouze jedinou branku, kterou z přesilové hry zaznamenaly hráčky KAIS Mora UIF! Ty tak budou v závěrečné třetiny útočit na zisk titulu!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    30:20
    KAIS Mora UIF právě vstřelilo branku!

    Přesilovka je využita! Hráčky KAIS Mora UIF se opět dostávají do vedení díky AMANDĚ LARSSONOVÉ! Asistence: Therése Karlssonová.
     
    28:38
    Máme zde první vyloučení v zápase. Na tresnou lavici usedne Cabreraová z Rönnby IBK.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na bránu v první třetině: 6:9.
     
    Skončila nám úvodní třetina Superfinále ženské Superligan. Ve Stockholmu byly zatím k vidění čtyři branky, dvě padly na obou stranách a současný vývoj zápasů nám tak slibuje velmi dramatickou podívanou. Druhá třetina začne přibližně ve 13:05.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    17:51
    Rönnby IBK právě vstřelilo branku!

    Do konce 1. třetiny máme opět vyrovnaný stav a je jasné, že toto bude velmi vyrovnané a dramatické utkání až do samého konce! Přesnou střelou do soupeřovi svatyně se prezentuje LINNÉA NILSSONOVÁ. Druhý bod v zápase si za asistenci připisuje Mira Wickmanová.
     
    14:43
    KAIS Mora UIF právě vstřelilo branku!

    Je tu další změna stavu a opět se do vedení dostávají hráčky KAIS Mora UIF! Tentokrát se prosazuje MOA TSCHOPÖVÁ. Asistence: Amanda Larssonová.
     
    03:35
    Rönnby IBK právě vstřelilo branku!

    Avšak od první branky neuplynulo ani 40 sekund a máme zde opět vyrovnaný stav! A prosazuje se kdo jiný, než duo nejlépe bodujících hráček v barvách Rönnby IBK. Mezi střelce se zapisuje MIRA WICKMANOVÁ. U branky ji asistovala Madelene Backlundová.
     
    02:58
    KAIS Mora UIF právě vstřelilo branku!

    Tak to byl velmi rychlý start do zápasu od hráček KAIS Mora UIF a ty se tak po třech minutách hry dostávají v superfinále do vedení. První brankou v zápase se prezentovala THERÉSE KARLSSONOVÁ. Asistence: Tone Einstulenová.

    Dominik Špringer

    Branky a nahrávky: 3. Karlssonová (Eistulenová), 15. Tschöpová (Larssonová), 31. Larssonová (Karlssonová), 46. Karlssonová (Berlingová), 55. Andréasonová (Tschöpová) – 4. Wickmanová (Backlundová), 18. Nilssonová (Wickmanová), 47. Wickmanová (Cabrerová)


    KAIS Mora UIF: Mäkeläová, Visnevsková – Wallová, Löfová, Karlssonová, Wijková (C), Holbombová, Berlingová, Garmanová, Hultgrenová, Tschöpová, Sundbyová, Erikssonová, Larssonová, Hanssonová, Nötzliová, Eistulenová, Reinestranová, Andréasonová, Hanssonová
    Rönnby IBK: Loisaová, Frisková – Scheerová (C), Tjusbergová, Cabreraová, Segerholmová, Byová, Wikströmová, Backlundová, Högbergová, Schilströmová, Andgrimová, Linhartová, Erikssonová, Nilssonová, Riuttaová, Wickmanová, Augustssonová, Rösnäsová, Johanssonová

    Rozhodčí: Therese Edinová – Frida Nilssonová
    bahis siteleri