Dortmund – Frankfurt 2:0 (kon.) | Hannover – Hoffenheim 1:2 (kon.) | Stuttgart – Freiburg 2:2 (kon.)
Hamburg – Augsburg 3:2 (kon.) | Kolín nad Rýnem – Leverkusen 1:1 (kon.) | Bayern – Hertha 1:0 (kon.)
konec
Hannover 96
1:2 (1:1)
TSG 1899 Hoffenheim
Sobota 25.04.2015, 15:30 • HDI-Arena, Hannover • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! Hannover 96 prohloubil svou krizi a na domácím hřišti podlehl TSG 1899 Hoffenheim 1:2!

    První poločas nabídl velmi zajímavou podívanou. Už v první minutě se mohli radovat hosté. Firnimovi se na hranici vápna nepovedla střela a míč se dostal k Anthonymu Modestemu, který doklepnul míč do sítě. Domácí byli chvilku zaskočeni, nicméně se dokázali oklepat. Ve 23. minutě byl ve vápně faulován Schmiedebach a kopala se penalta. Domácí kapitán Lars Stindl ji proměnil a srovnal na 1:1. Ve 33. minutě měli hosté ještě jednu velkou šanci. Hlavička Bičakčice ale skončila pouze na tyči!

    Druhý poločas toho tolik zajímavého bohužel nenabídl. V 64. minutě měl velkou příležitosti domácí Stindl, který pálil těsně mimo. V 83. minutě Hoffenheim zaskočil snad každého v HDI-Arena. Firnimo vysunul Szalaie, který našel ve vápně střídajícího Svena Schipplocka, který dostal míč do branky a Hoffenheim už výhru nepustil!

    Hannover tak nadále zůstává v ohrožení sestupu! Po dnešní porážce je na patnácté pozici, nicméně Stuttgart získal bod a Hamburk dokonce vyhrál. Bodový rozestup mezi posledním Paderbornem a Hannoverem činí pouhé dva body! Hoffenheim se dnešní výhrou posunul na sedmou pozici a nadále může snít o účasti v pohárové Evropě.

    To je z mé strany vše a u dalšího (nejen) fotbalového onlajnu se těším brzy nashledanou! (17:30:17)
    Hannover dnes zaznamenal další ztrátu, když podlehl na vlastním hřišti Hoffenheimu 1:2!
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Poslední střídání v týmu Hoffenheimu. Ze hřiště jde Maďar Szalai, na posledních pár sekund míří na hřiště Zuber.
     
    90+3
    Hostující celek zvládá závěr zápasu velmi dobře takticky. Dokáže držet míč na svých kopačkách a v bezpečné vzdálenosti od Baumanna.
     
    90+2
    Ve vápně si míč zpracoval Schlaudraff, před něj se však dostal Szalai, který byl možná faulován. Jeho pád na to jistě vypadal. Rozhodčí ale odpískal faul domácího hráče, tudíž bude rozehrávat Baumann.
     
    90+1
    Za zákrok na Toljana u postranní čáry uviděl žlutou kartu domácí kapitán Stindl. Hannoveru se tak krátí čas na vyrovnání!
     
    90+1
    Naposledy střídá i Hannover. Ze hřiště odchází obránce Schmiedebach, kterého nahrazuje Felipe.
     
    90
    Nastavují se čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    Podrué střídá i Hoffenheim! Ze hřiště odchází Roberto Firnimo, který podal opět výborný výkon. Na posledních pár minutek se na trávník podívá Salihovic.
     
    89
    Míč se ale dostal na pravou stranu k Rudymu, který postupoval vpřed. Domácí Joselu mu podrazil nohy, což rozhodčí postřehl a uděluje španělskému útočníkovi žlutou kartu!
     
    88
    Právě Schwegler rozehrál rohový kop, ten však rozehrál nakrátko s Firnimem a Hoffenheim šetří čas.
     
    87
    Hostující fotbalisté se momentálně drží u míče. Na pravé straně anvíc Schwegler vybojoval rohový kop.
     
    86
    Teď se domácí fandové opět velmi hlasitě zlobili! Hostující Strobl hodně nešikovně poslal míč do rukavic Baumann a celá situace zaváněla "malou domů". Rozhodčí však situaci pustil!
     
    85
    Do útoku se opět dostal Hoffenheim. Firnimo vymýšlel další přihrávku na Szalaie. Tentokrát k maďarskému útočníkovi ale míč nedoputoval.
     
    84
    Domácí fandové jsou hodně zaskončení z průběžného stavu, nicméně stále ještě nepřestali svůj tým podporovat.
    Sven SCHIPPLOCK - 1:2
     
    83
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    No a hosté se dostávají necelých deset minut před koncem utkání do vedení! Robert Firnimo vymyslel výbornou přihrávku na Szalaie, který se vyhnul Marcelovi a postupoval do vápna. Nadýchaným centrem našel střídajícího SVENA SCHIPPLOCKA, který míč poslal k tyči! Hodně nepříjemná zpráva pro domácí fanoušky!

    Jan Havlovic

    Branky: 24. Stindl (pen.) – 1. Modeste (Firmino), 83. Schipplock (Szalai)

    Karty:   41. Sané (HAN), 64. Schmiedebach (HAN), 70. Zieler (HAN), 89. Joselu (HAN), 90+1. Stindl (HAN) – 23. Strobl (HOF), 41. Bičakčić (HOF)


    Hannover 96: Zieler – Albornoz, Schulz, Marcelo, Schmiedebach (90+1. Felipe) – Sané (72. Karaman), Andreasen – Prib, Stindl (C), Ya Konan (79. Schlaudraff) – Joselu.
    Náhradníci: Almer – Briand, Felipe, Kijotake, Karaman, Schlaudraff, João Pereira.

    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Abraham, Bičakčić, Strobl, Toljan – Polanski (C), Schwegler, Rudy – Firmino (90. Salihović) – Szalai (90+4. Zuber), Modeste (73. Schipplock).
    Náhradníci: Grahl – Schipplock, Kim Džin-Su, Amiri, Zuber, Salihović, Prömel.

    Rozhodčí: Perl – Stein, Emmer (vš. GER)
    bahis siteleri