Bielefeld – Wolfsburg 0:4 (kon.)
konec
DSC Arminia Bielefeld
0:4 (0:2)
VfL Wolfsburg
Středa 29.04.2015, 20:30 • SchücoArena (Bielefeld) • Německý pohár
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno! Do pohárového finále po jednoznačném průběhu postupuje VfL Wolfsburg, který svého soupeře deklasoval čtyřmi góly. Favorit se ujal vedení už v 8. minutě a krátce po půlhodině hry své vedení navýšil. Ve druhém dějství přidal Wolfsburg další dvě slepené branky a může se radovat z postupu do finále! (22:25:12)
     
    90+1
    Hlavní arbitr ve druhém poločase nenastavil ani minutu a ihned po rozehrání standardní situace ukončil zápas.
     
    90
    Naldo před pokutovým územím zastavil útočnou akci Arminie faulem, následná rána z přímého volného kopu však trefila pouze dobře postavenou zeď.
     
    89
    Domácím se ještě podařilo podniknout útočný výpad podél levé postranní čáry, ten ale defenziva Wolfsburgu dovoleným způsobem zastavila.
     
    88
    Čas semifinálového klání už se velice rychle krátí, nacházíme se v samotném závěru utkání. Míč je na kopačkách hráčů vedoucího týmu.
     
    86
    Míč se po odrazu jednoho z hráčů v modrém dresu dostal za postranní čáru a zpět do hry jej uvedou fotbalisté Wolfsburgu.
     
    85
    V této chvíli se hraje ve středu hracího pole, kde probíhají urputné souboje o míč, z nichž nakonec vycházejí jako vítězové fotbalisté bundesligového celku.
     
    83
    Dnešní semifinálový duel sleduje v Bielefeldu 26137 diváků.
     
    82
    Po jednom ze soubojů se na hrací ploše v nezáviděníhodné pozici ocitl Marcel Schäfer, který musí být ošetřen. Hra je proto okamžitě přerušena.
     
    81
    Příznivci Arminie Bielefeld si zbytek zápasu naplno užívají, stejně tak jako jejich hráči na hrací ploše.
     
    79
    Fotbalisté v modrých dresech přeci jen pronikli před pokutové území Wolfsburgu, odkud vypálil Christoph Hemlein. Hráč Arminie však mířil jen do středu brány, kde se nacházel připravený Benaglio.
     
    78
    Domácí fotbalisté kombinují v předbrankovém prostoru, vytrvale napadáni vysunutými hráči Wolfsburgu, kteří se svým soupeřům snaží za každou cenu rozehrávku znemožnit.
     
    76
    Střídání v týmu DSC Arminia Bielefeld: ze hřiště odchází Fabian Klos, přichází Koen van der Biezen.
     
    75
    Před námi je bez případného nastavení závěrečná čtvrthodina hry a hostující celek si jde v tomto utkání jednoznačně za vítězstvím.
     
    74
    Střídání v týmu VfL Wolfsburg: ze hřiště odchází Ricardo Rodriguez, přichází Marcel Schäfer.
     
    73
    Na hranici šestnáctky se ke střeleckému pokusu odhodlal Klos, ke kapitánovi domácího celku však přispěchal jeden z obránců, který jeho střelu zblokoval.
     
    72
    Útočnou akci fotbalistů Wolfsburgu zastavil zdviženým praporkem asistent rozhodčího, v ofsajdu byl přistižen Andre Schürrle.
     
    70
    Nyní se kupředu vydali fotbalisté v modrých dresech, výborným obranným zákrokem se však prezentoval Naldo, který dokázal přelstít jednoho z útočníků, jemuž odebral míč.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 8. Arnold, 32. Luiz Gustavo, 52. Perišić, 55. Arnold

    Karty:   27. Bruyne (WOF)


    DSC Arminia Bielefeld: Schwolow – Dick, Salger, Börner (46. Hornig), Schuppan – Junglas, Schütz – Hemlein, Müller (65. Ulm), Mast – Klos (76. van der Biezen)
    Náhradníci: Peters – Ulm, Lorenz, Brinkmann, Testroet, Hornig, van der Biezen

    VfL Wolfsburg: Benaglio – Vieirinha, Naldo, Klose, Rodriguez (74. Schäfer) – Luiz Gustavo, Arnold – Caligiuri, De Bruyne (54. Guilavogui), Perišić (69. Schürrle) – Dost
    Náhradníci: Grün – Bendtner, Knoche, Guilavogui, Schürrle, Träsch, Schäfer

    Rozhodčí: Welz – Foltyn, Thomsen

    Diváci: 26137
    bahis siteleri