Dukla Praha – Bohemians 1905 0:1 (kon.) | Slavia – Mladá Boleslav 2:0 (kon.) | Ostrava – Sparta 2:1 (kon.)
Třinec – Plzeň 2:1 (kon.) | Teplice – Č. Budějovice 5:0 (kon.)
konec
FK Třinec
2:1 (2:1)
FC Viktoria Plzeň
Neděle 06.09.2015, 11:00 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2000 míst) • Juniorská liga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek všechno. Děkuji vám za pozornost a doufám, že jste byli s přenosem spokojeni. Pokud obědváte, přeji dobrou chuť, a jinak příjemný zbytek neděle! Já se budu u dalších přenosů těšit, na počtenou! (12:56:56)
     
    Líbil se vám online přenos? V tom případě bych byl potěšen, kdybyste mě začali sledovat na Twitteru. Děkuji za přízeň.
     
    Třinečtí v tabulce poskočili na sedmou příčku, na šestou Plzeň ztrácí už pouze jediný bod. V příštím kole se Třinec představí v neděli 13. září od 16:00 na půdě Znojma. Plzeň bude ve stejný den v 11:00 hostit Jablonec.
     
    Třinečtí doma vítězí i potřetí v řadě, po Brnu a Mladé Boleslavi padla pod Javorovým také Plzeň. Do druhé půle nastupovali Slezané s hubeným náskokem, který se jim dařilo bez potíží držet. Příliš zajímavých situací hrstka diváků neviděla. Třinec bezpečně držel náskok, v křeči hrající Plzeň se nemohla dostat k ohrožení Brycha. Největší šanci měl půlhodiny před koncem domácí Černý, ale po pasu Kučery na Luhového nevyzrál. V závěru nevyužil možnost nadějného přímého kopu Provod, a tak odjede Plzeň s prázdnou. Třinec se v tabulce posune výše.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Střídání Slezanů je hned dvojnásobné. Jakuba Kalfase vystřídá na závěrečné chvilky Michal Lanc, Pavola Zimku nahradí Lukáš Kantor.
     
    90
    Provod nevybojoval roh a pořádně se vzteká. Rozehrávat bude od své vlastní branky Brych. Třinec bude střídat.
     
    89
    Pustka se zleva hnal do zajímavé šance, zkoušel vystřelit na zadní tyč, ale narazil na plzeňského beka. Třinec mezitím chystá třetí střídání.
     
    88
    Provod překopl třineckou zeď, ale jeho střele scházela razance a stala se lahůdkou pro Brycha. Ten v klidu vykopává, do konce schází už jen pár minut.
     
    87
    Jakub Kalfas (TRI) obdržel první žlutou kartu za faul na Provoda. To je dobrá šance pro Plzeň, která bude rozehrávat nebezpečný přímý kop.
     
    86
    Zimka odkopl balon až k Luhovému, plzeňské obránce nahání při rozehrávce Pustka. Západočeši ale nadále zůstávají u míče a kombinují.
     
    85
    Plzeň je zatím ve druhém poločase bezzubá, v posledních minutách se však zřejmě dočkáme jejího tlaku. Petrův centr sebral ze vzduchu Brych.
     
    84
    Martynkovi se centr tentokrát příliš nepodařil, pro svíci z kopačky Kalfase si došel Luhový. V souboji u rohového praporku na druhé straně uspěli domácí, rozehrává Brych.
     
    83
    Nutno podotknout, že fotbal ve druhé půli mnoho krásy nepobral. A tak musíme být rádi za každý roh. Nyní bude rozehrávat Martynek.
     
    82
    Ani další Bočkova přihrávka ze středu hřiště nebyla úspěšná. Zimka se vracet nemusel, Ruml stál totiž v době přihrávky Bočka v ofsajdu.
     
    81
    Ruml nestihl na hřišti přihrávku Svobody, Třinec vhazování bleskově rozehrál a nakopl dopředu. Před Pustkou odkopával Luhový jen do zámezí.
     
    80
    Mlynařík si neporozuměl s Bočkem a vůbec nezareagoval na jeho přihrávku do běhu. Kalfasovi tak stačilo pustit míč do autu, rozehrává Brych.
     
    79
    Výkop Brycha zamířil na pravou stranu na Zimku. Slovenský útočník si pokryl balon v souboji s Petrem, ale odcentroval jen do sítě za Luhového bránou.
     
    78
    Plzni se krátí čas na vyrovnání skóre a v posledních minutách se před Brycha vůbec nemůže dostat, ať to zkouší zprava nebo zleva.

    Ondřej Zoubek

    Branky: 22. Samiec, 35. Martynek – 17. Bong

    Karty:   87. Kalfas (TRI)


    FK Třinec: Brych – Šenk, Minařík, Kučera (C), Kalfas (90+1. Lanc) – Foitzik – Zimka (90+1. Kantor), Bedecs, Martynek – Samiec (76. Pustka), Černý (67. Latocha). Trenér: Lubomír Vašek.
    Náhradníci: Orawski – Puczok, Pustka, Lanc, Kantor, Latocha.

    FC Viktoria Plzeň: Luhový – Glazer (77. Petr), Čihák (C) (40. Novák), Brožík, Mlynařík – Ruml, Doležal, Boček, Provod – Stratil (69. Pinc), Bong (41. Svoboda). Trenér: Jiří Kohout.
    Náhradníci: Šampalík – Petr, Svoboda, Pinc, Novák.

    Rozhodčí: Radim Dresler – Petr Caletka, Petr Antoníček

    Diváci: 35
    bahis siteleri