Minnesota – Anaheim 3:0 (kon.) | Montreal – Toronto 5:3 (kon.) | Ottawa – Arizona 1:4 (kon.)
Philadelphia – NY Rangers 3:2 (2:1 po s.n.) | Buffalo – New Jersey 3:4 (kon.) | St. Louis – NY Islanders 2:3 (po pr.)
Nashville – Pittsburgh 1:2 (po pr.) | Dallas – Florida 2:6 (kon.) | Colorado – Columbus 3:4 (kon.)
Chicago – Tampa 1:0 (po pr.) | Vancouver – Detroit 2:3 (po pr.) | San Jose – Carolina 5:2 (kon.)
Winnipeg – Minnesota 5:4 (kon.)
konec
San Jose Sharks
5:2 (2:0, 2:2, 1:0)
Carolina Hurricanes
Neděle 25.10.2015, 03:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání

    Joel Ward (SJS) (3 + 0)
    Paul Martin (SJS) (0 + 1)
    Brent Burns (SJS) (0 + 2) (06:10:43)
     
    Československá stopa v utkání

    Tomáš Hertl (SJS) (0 + 1, 1 střela, čas na ledě 15:46)
     
    Střely na branku v zápase

    San Jose Sharks: 21

    Carolina Hurricanes: 34
     
    Vítěz zápasu mezi Žraloky a Hurikány je znám, San Jose Sharks drželi utkání od prvních minut pevně pod kontrolou a postupně přidávali další branky navrch. Velikou zásluhu na dnešním vítězství kalifornského klubu 5:2 má samozřejmě nováček v dresu Sharks Joel Ward, jenž se trefil třikrát a oslavil hattrick. Carolina se sice ještě ve druhé třetině snížením na 4:2 nadechla, jenže na více už nestačila. Sharks přerušili sérii tří porážek a přilepší si v tabulce Pacifické divize. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezkou neděli.
     
    Konec zápasu.
     
    59:25
    Ještě jedna možnost, kterou měl Patrick Marleau, ale už se jednalo spíše o nahození na branku. Pak následoval na druhé straně zákrok Jonese.
    Joel WARD - 5:2
     
    59:04
    San Jose právě vstřelilo branku!
    O vítězi dnešního utkání je s největší pravděpodobností rozhodnuto, na další pokus už se San Jose Sharks daří trefit prázdnou branku, kde si obránci Caroliny dlouho počínali velice zdařile. Jenže pak se dostal ke kotouči v útočném pásmu JOEL WARD, poslal touš s úsměvem na rtech do sítě a zařídil tak svůj hattrick v dnešním utkání. Na led létají čepice a je jasné, že na tohle Ward čekal. Sharks mohou zápas dohrát v klidu. Asistence: Brent Burns, Patrick Marleau.
     
    58:08
    Hanifin to jen tak tak stihl, aby Marleau nedával do prázdné branky, hosté se ale znovu potřebují co nejrychleji usadit v pásmu Sharks.
     
    58:00
    Carolina Hurricanes už hrají s prázdnou brankou a Martin Jones má okamžitě spoustu práce, když hosté vyvíjejí tlak na branku.
     
    57:36
    Terry zkusil překvapit Martina Jonese zakončením z otočky, ale gólman San Jose nechal správně přiložený beton u tyčky.
     
    56:53
    Hned ve třech se snažili hráči v bílých trikotech přejít přes modrou útočnou čáru, nakonec to zvládl Justin Faulk. Ale puk končí v ochranné síti.
     
    56:18
    Goodrow tečoval střelu hostujícího obránce do rohu, takže gólman domácích neměl žádnou práci. Právě obranná hra Sharks ve třetí třetině vypadá velice dobře.
     
    55:27
    Murphy to zkusil úplně sám po pravé straně útočného pásma, ale nikdo z jeho spoluhráčů nevystihl podobný nápad a nespolupracoval s ním. Pak už zákrok Jonese po střele z dálky.
     
    54:39
    Carolina v útočném pásmu dlouho nevydržela, jen nahodil kotouč o zadní mantinel a zase o šanci přišla. Sharks bude takový styl hry na konci zápasu vyhovovat.
     
    54:13
    Ještě jedna komerční přestávka, poté budeme pokračovat v konci třetí třetiny.
     
    53:40
    Obrana Caroliny ve třetí části je pořádně děravá, teď zase přečíslení San Jose Sharks dva na jednoho a pálil Wingels. Situaci opět zachraňoval až Ward.
     
    53:05
    Patrick Marleau má ve třetí třetině spoustu možností, teď znovu skoro sám unikal na Warda, ale stačil zakončit pouze bekhendovou stranou hokejky, takže to měl složitější.
     
    52:50
    Následuje malá komerční pauza, za několik okamžiků budeme samozřejmě pokračovat.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 2. Ward (Marleau, Hertl), 9. Ward (Burns), 27. Pavelski (Vlasic, Thornton), 30. Wingels (Tierney, Martin), 60. Ward (Burns, Marleau) – 24. Faulk (Gerbe, Rask), 31. Nash (Hanifin, Versteeg)


    San Jose Sharks: Jones (Stalock) – Braun, Vlasic, Burns, Martin, Tennyson, Dillon – Pavelski, Thornton, Nieto – Ward, Hertl, Marleau – Wingels, Tierney, Goodrow – Brown, Lerg, McCarthy
    Carolina Hurricanes: Lack (30. Ward) – Faulk, Hainsey, Pesce, Liles, Murphy, Hanifin – Versteeg, E. Staal, McGinn – Nash, J. Staal, Gerbe – Lindholm, Rask, Skinner – Terry, McClement, Malone

    Rozhodčí: Leggo, Skilliter – Gibbs, Henderson

    Diváci: 15 814
    bahis siteleri