Nový Jičín – Poruba 2011 5:2 (kon.) | SK Karviná – Frýdek-M. 0:7 (kon.) | Technika Brno – Kopřivnice 4:5 (po pr.)
Břeclav – Vsetín 1:11 (kon.) | SHK Hodonín – Val. Meziříčí 6:3 (kon.) | Opava – Mor. Budějovice 7:4 (kon.)
Pelhřimov – Trutnov 7:3 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
6:3 (1:1, 3:0, 2:2)
HC Bobři Valašské Meziříčí
Středa 11.11.2015, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • 2. liga skupina Východ • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojováno, dnes si všechny body nechávají na jihu Moravy hodonínští Drtiči. Těm se vydařila především druhá třetina, ve které si vypracovali tříbrankový náskok a ve zbytku zápasu průběh hry pouze kontrolovali. Mějte se kársně, přeji krásný zbytek středečního večera a dobrou noc! (20:14:27)
     
    Konec zápasu.
     
    59:34
    Jakub Sajdl se pokoušel prosadit střelou hned z vhazování, rána mu příliš nesedla, a tak se kotouč došoural až k Čápovi.
     
    58:29
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Bobři se loučí s tímto zápasem povedeným ťukesem na jeden dotek. Kotouč směřoval po ose Kývala – Podešva až k DAVIDU VARGOVI, který bez přípravy lehce přehodil Zavadilův beton klouzající k pravé tyči. Asistence: Jan Podešva, Martin Kývala.
     
    57:19
    Prudce rozehraný kotouč přeskočil hůl Jakuba Sajdla a doklouzal až za brankovou čáru, píská se zakázané uvolnění Hodonína.
     
    56:22
    Domácí v plném počtu.
     
    55:52
    O několik okamžiků později domácího beka napodobuje Matěj Charvát, Valaši se stále nemohou usadit v útočné zóně.
     
    55:02
    Začátek přesilovky Bobrům vůbec nevyšel, Škápik nikým neatakován ušetřil cenné vteřinky a následně vyhodil puk až k brankáři Čápovi.
     
    54:22
    Hru v oslabení si ve třetím dějství vyzkouší i Drtiči. Dvouminutovým trestem je suspendován Michal Kuba (HOD) za hrubost.
     
    53:20
    Petru Zavadilovi nepříjemně vypadlo z výstorje nahození od modré čáry, celou situaci musel hasit odpálením kotouče do bezpečí hodonínský obránce Jedlička.
     
    52:09
    Nová akvizice v bráně hostí se hned stačila aklimatizovat, jednalo se o zahřívací zákrok na lapačku, který Jan Čáp zvládl s bravurou.
     
    51:32
    Jenže po následné strkanici přes něj přepadl jeden z vlastních obránců, takže Lukáš Vydržel doslova odkulhává na střídačku. V brankovišti jej nahrazuje Jan Čáp.
     
    51:32
    Matěj Charvát vybruslil na osu hřiště a pokusil se překvapit Lukáše Vydržela, ten i přes větší množství těl před jeho brankovištěm dobře viděl na celou situaci.
     
    50:00
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Pravděpodobně je o rozdělení tří soutěžních bodů rozhodnuto. MICHAEL JANOTA pouze lehce nahodil kotouč na Vydržela, před ním ovšem šikovně hlídkoval jeden z členů první hodonínské formace, takže hostující brankář nemohl vůbec nic vidět. Asistence: Jakub Sajdl, Dominik Matula.
     
    49:22
    Sudí Marek vylučuje a opět si vybírá hostujícího hráče. Ondřej Černín (VAL) ve snaze ubránit brankáře před nátlakem hodonínských se po jednom ze soupeřů ohnal hokejkou a je vyloučen za sekání.
     
    48:53
    A opět to byl Václav Studený, který se dostal do nebezpečné situace před Zavadilem, tentokrát se neradoval z branky, ale pouze otřel kotouč o horní tyč z dorážky!
     
    47:57
    Hosté v plném počtu.
     
    47:02
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Místo toho, aby domácí definitivně o svém vítězství, je tu najednou možnost pro velké drama. VÁCLAV STUDENÝ to vzal na sebe, po pravém křídle přejel všechny čáry s pukem na holi a střelou přes obránce rozvlnil síť. Bez asistence.
     
    45:57
    I na straně Valašského Meziříčí se píská hra v šesti. Dvouminutový trest jde odpykat na trestnou lavici David Varga (VAL).

    Tomáš Chramosta

    Petr Svoboda

    Branky a nahrávky: 19. Škápik (Špok), 22. Jurásek (Peš), 26. Vrba (Jedlička, Charvát), 36. Peš (Jurásek), 43. Matula (Janota), 50. Janota (Sajdl, Matula) – 6. Pořický (Studený), 48. Studený, 59. Varga D. (Podešva, Kývala)


    SHK Drtiči Hodonín: Zavadil (Zollpriester) – Kolář, Škápik, Pokorný, Nedvěd, Janota, Jedlička, Polesný – Matula, Sajdl, Kuba – Peš, Jurásek, Špok – Kučera, Charvát, Vrba – Piskoř, Tomi, Černohous
    HC Bobři Valašské Meziříčí: Vydržel (52. Čáp) – Zbořil, Kovář, Černín, Franek, Hradil, Tomek, Valentík – Sprušil, Podešva, Varga D., Studený, Varga Mir., Pořický, Kuchta, Slovák, Kývala, Varga Mar., Baroš

    Rozhodčí: Marek – Kříž, Otáhal
    bahis siteleri