Hradec Králové – Sparta 7:4 (kon.) | Česká Lípa – Rádio Krokodýl Brno 4:4 (kon.) | Kladno – Helas Brno 1:3 (kon.)
konec
FC Démoni Česká Lípa
4:4 (2:1)
FC Rádio Krokodýl Brno
Pátek 18.12.2015, 20:30 • Sportovní hala Česká Lípa • 1. Futsal liga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji hezký víkend. (22:10:13)
     
    Je za námi hodně dramatické a vyrovnané utkání, které končí nerozhodně 4:4. Vstup do zápasu se povedl lépe Brnu, které se zásluhou Brůny ujalo vedení. Démoni ale poté přepnuli na vyšší obrátky a Martin Švec s Karlem Kaňkovským otočili skóre ve prospěch České Lípy. Po přestávce srovnal Outrata, ale domácím vrátil vedení svým druhým gólem Karel Kaňkovský. Ve 33. minutě vyrobil hrubku Michálek a Brůna trefou do prázdné branky opět srovnal. Lukáš Matyska pak sice zajistil Brnu jednobrankový náskok, ale o konečné dělbě bodů rozhodl Tomáš Vobořil.
     
    Konec zápasu.
     
    39:10
    Démoni mohli rozhodnout! Bejda se Švecem měli míč na kopačce, ale nedokázali jej dostat za Kubíčkova záda.
     
    37:41
    Démoni právě vstřelili branku!
    TOMÁŠ VOBOŘIL napravil své předchozí zaváhání měrou vrchovatou. Nová posila Démonů převzala pas od Švece a zahrála Kubíčkovi na housle vánoční koledu. Asistence: Martin Švec.
     
    36:56
    Rádio Krokodýl Brno právě vstřelilo branku!
    Faul Vobořila přišel Českolipské hodně draho. K nařízenému desetimetrovému kopu se postavil LUKÁŠ MATYSKA, který přesnou střelou k tyči překonal Michálka. Bez asistence.
     
    36:22
    Poté, co Brůna ztratil míč, vyrazili do protiútoku Tvrzník s Lakatošem. Prvně jmenovaný volil přihrávku, ale Lakatošovi se balon trochu zamotal mezi nohama a z této šance tak nebylo nic.
     
    35:15
    Kaňkovský vzápětí zajel do jednoho z brněnských hráčů a hned se před jeho očima zažlutilo.
     
    35:08
    Domácí měli obrovskou příležitost! Karel Kaňkovský se objevil úplně sám před Kubíčkem, jenže ten mu zmenšil střelecký úhel a celou šanci zneškodnil.
     
    34:18
    Po rozehrané standardní situaci se míč dostal k Švecovi, který zkoušel přelstít Kubíčka střelou mezi nohy, ale brněnský gólman se ošálit nenechal.
     
    33:48
    Hostující futsalisté měli blízko vedoucímu gólu. Michal Mareš se pěkně uvolnil, ale záhy zamířil těsně vedle.
     
    32:55
    Rádio Krokodýl Brno právě vstřelilo branku!
    Českolipští lacino inkasují. Brankář Michálek si vyšel z branky, načež se mu nepovedla rozehrávka a MARTIN BRŮNA poslal míč do úplně prázdné brány. Bez asistence.
     
    32:44
    Čas se pomalu krátí, čehož si jsou Jihomoravané vědomi. Nyní ale Veselovský pokazil přihrávku a z nadějně vypadající akce tak nebylo nic.
     
    31:56
    Brno teď mělo i pořádnou porci štěstí. Tvrzník přihrál do běhu Kaňkovskému, který ale trefil jen boční konstrukci branky a oslava hattricku se odkládá na neurčito.
     
    31:06
    Českolipští přišli o míč a hosté rozjeli hodně nadějnou akci. Jenomže ani Havel a po něm ani Matyska nedopravili balon na místo určení.
     
    30:25
    Tomáš Vobořil zužitkoval své zkušenosti z nejvyšší soutěže a elegantně přihrál Havláskovi, který ale nastřelil jen stojícího protihráče.
     
    29:05
    Stanislav Bejda porušil všechny futsalové regule, za což si vysloužil žlutou kartu.
     
    28:37
    Démoni právě vstřelili branku!
    Hostitelé si berou ztracené vedení zpět. V situaci dva na jednoho volil Lakatoš přihrávku na úplně volného KARLA KAŇKOVSKÉHO, který neměl problém dopravit hrací předmět do odkryté branky. Asistence: Milan Lakatoš.

    Michal Šandor

    Branky: 12. Švec (Vobořil), 13. Kaňkovský, 29. Kaňkovský (Lakatoš), 38. Vobořil (Švec) – 6. Brůna (Havel), 27. Outrata (Hrubý), 33. Brůna, 37. Matyska (10 m kop)

    Karty:   19. Švec (CLI), 25. Vobořil (CLI), 30. Bejda (CLI), 36. Kaňkovský (CLI)


    FC Démoni Česká Lípa: Michálek (Chládek) – Kaňkovský, Musil, Bažant, Lakatoš, Bejda, Švec, Tvrzník, Hodač, Vobořil, Havlásek, Zemánek.
    FC Rádio Krokodýl Brno: Kubíček (Sýkora) – Matyska, Hrubý, Mareš, Outrata, Galia, Brůna, Veselovský, Havel.

    Rozhodčí: Lasch, Dragoun
    bahis siteleri