Buffalo – Washington 0:2 (kon.) | Tampa – Montreal 3:4 (1:2 po s.n.) | Nashville – NY Rangers 5:3 (kon.)
Minnesota – Detroit 3:1 (kon.) | Vancouver – Los Angeles 0:5 (kon.) | San Jose – Colorado 3:6 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
0:2 (0:0, 0:2, 0:0)
Washington Capitals
Úterý 29.12.2015, 01:05 • First Niagara Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany už je to pro dnešek definitivně vše. S konstatováním, že dnešní utkání sledovalo ve vyprodaném First Niagara Center 19070 diváků se s vámi loučím a přeji hezké poslední úterý roku 2015! (03:46:22)
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA:

    Do tohoto utkání nezasáhl žádný český ani slovenský hráč.
     
    TŘI HVĚZDY ZÁPASU:

    1. Braden Holtby (WSH) 31 zákroků, 0 gólů, úsp. 100 %
    2. Alexandr Ovečkin (WSH) 1+0
    3. Jay Beagle (WSH) 1+0
    Holtbyho bleskurychlý přesun proti Kaneovi:

     
    Je dobojováno, Capitals získali osmou výhru v řadě – podařilo se jim to i bez železného muže Johna Carlsona, jenž dnes nehrál poprvé po neuvěřitelných 412 zápasech! Ve třetí třetině už se utkání spíše dohrávalo, Sabres se však přeci jen zmohli na závěrečný tlak. Evander Kane měl minutu před koncem na hokejce kontaktní gól, ale Braden Holtby ho famózním způsobem vychytal. Washingtonský fantom tak udržel druhé čisté konto v sezóně a dovedl svůj tým k výhře, jejíž základy byly položeny dvěma góly v prostřední dvacetiminutovce.
     
    Konec zápasu.
     
    59:43
    Hosté drží kotouč ve středním pásmu a nikam už se neženou, ve třetí třetině se už nic nestane.
     
    59:02
    Tak to mě potěš koště! Jasný zákrok týdne – minimálně! Evander Kane měl na holi jednoznačný gól, když vtom se před ním zničehonic zjevila Holtbyho lapačka!
     
    58:48
    A mohlo být sníženo. Bogosian totiž našel v předbrankovém prostoru volného Jamieho McGinna, ten ale na Holtbyho nevyzrál!
     
    58:19
    Linus Ullmark peláší na střídačku, Sabres to zkoušejí v šesti!
     
    57:38
    Jack Eichel na útočné modré ztratil puk a na druhou stranu už míří Beagle, zdá se, že svěřenci Barryho Trotze už si dvougólový náskok zkušeně pohlídají.
     
    56:53
    Domácí už hrají vabank a nyní na to mohli doplatit. Caps měli k dispozici přečíslení tří proti dvěma, nicméně Johanssonův pokus z levého kruhu jeho krajan Linus Ullmark vytěsnil ramenem.
     
    56:18
    Ovečkinovo nahození se od Ristolainenovy brusle odrazilo do prostoru před Ullmarkem. Švédský strážce domácí svatyně dokázal vyhodit puk do bezpečí, vzápětí však vlétl do pásma Kuzněcov a donutil Ullmarka k dalšímu zákroku.
     
    55:50
    Sudí Dave Lewis své rozhodnutí nepřehodnotil ani po domluvě s videorozhodčím, gól nemůže být pro nedovolené bránění Holtbymu ve hře uznán.
     
    55:50
    Dan Bylsma si však vybral trenérskou výzvu, a tak ještě budeme telefonovat!
     
    55:50
    Buffalští už zvedali ruce nad hlavu! Evander Kane nahodil kotouč do prostoru před Holtbym, kde se nejrychleji zorientoval Ennis a dostrkal černou pryž do sítě, přitom ale poslal k ledu washingtonského brankáře, a proto gól nemůže být uznán!
     
    55:22
    Domácí ovládli vhazování ve vlastním pásmu a vydali se do protiútoku, Johana Larssona ale zastavila předpažená pravice čárového sudího – ofsajd.
     
    55:02
    No a před námi je další komerční přestávka, už s nejvyšší pravděpodobností poslední.
     
    55:02
    To byl pane ukázkový rozštěp! Linus Ullmark se ve svém brankovišti rozmázl s hbitostí profesionálního gymnasty a bleskurychlým máchnutím lapačkou zlikvidoval tvrdou ránu z hole Alexe Ovečkina!

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 21. Ovečkin (Bäckström, Oshie), 33. Beagle (Wilson)


    Buffalo Sabres: Ullmark (Johnson) – Gorges "A", Ristolainen, McCabe, Bogosian, Weber, Franson – McGinn, O'Reilly "A", Reinhart – Kane, Eichel, Ennis – Girgensons, Larsson, Gionta "C" – Moulson, Legwand, Deslauriers.
    Washington Capitals: Holtby (Grübauer) – Schmidt, Carrick, Alzner, Niskanen, Orlov, Chorney – Ovečkin "C", Bäckström "A", Oshie "A" – Johansson, Kuzněcov, Williams – Chimera, Beagle, Wilson – Laich, Latta, Burakovsky.

    Rozhodčí: Dave Lewis, Chris Rooney – Brad Kovachik, Scott Driscoll

    Diváci: 19070
    bahis siteleri