Buffalo – Washington 0:2 (kon.) | Tampa – Montreal 3:4 (1:2 po s.n.) | Nashville – NY Rangers 5:3 (kon.)
Minnesota – Detroit 3:1 (kon.) | Vancouver – Los Angeles 0:5 (kon.) | San Jose – Colorado 3:6 (kon.)
konec
San Jose Sharks
3:6 (1:2, 1:1, 1:3)
Colorado Avalanche
Úterý 29.12.2015, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání

    Carl Söderberg (COL) (1 + 2)
    Nathan MacKinnon (COL) (3 + 0)
    Matt Duchene (COL) (1 + 0) (07:09:29)
     
    Československá stopa v utkání

    Tomáš Hertl (SJS) (1 + 0, 5 střel, čas na ledě 11:10)
     
    Dnešní utkání sledovalo 17 562 diváků.
     
    Střely na branku v zápase

    San Jose Sharks: 38

    Colorado Avalanche: 26
     
    Máme za sebou utkání v San Jose, které nabídlo spoustu šancí, branek, vyloučení a přesilovkových zásahů. Hostující Colorado Avalanche skórovali v přesilovce hned čtyřikrát, to San Jose Sharks se v početních výhodách poměrně natrápili. Možná právě přesilovky hráli hlavní rozdíl ve skóre. Nathan MacKinnon si nakonec mohl užít hattrick, kterým jen potvrdil vedoucí postavení v týmovém bodování Avalanche. Sharks padli v dalším utkání a do příštího mače mají co napravovat, se šesti inkasovanými puky rozhodně spokojeni nebudou. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji pěkné úterý.
     
    Konec zápasu.
     
    59:36
    Ještě jedna střela Tomáše Hertla před brankovištěm. S tou už si ovšem Calvin Pickard snadno poradil a zdá se, že více jak tři branky dnes nedostane.
     
    59:03
    Začala poslední minuta základní hrací doby, je dost pravděpodobné, že také celého utkání.
    58:32 Nathan MACKINNON - 3:6
     
    58:32
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jen se to Coloradu povedlo, hosté střílí šestý puk do sítě San Jose Sharks. Ale střídačka Avalanche má teď asi daleko větší radost z hattricku NATHANA MACKINNONA, který právě trefou do odkryté svatyně dává svůj druhý hattrick v kariéře. Poměrně snadná možnost pro útočníka Lavin, prázdnou branku trefil alespoň napodruhé, když ne hned poprvé. Tohle už bude Coloradu stačit. Bez asistence.
     
    57:58
    Vlasic zabránil téměř jisté brance MacKinnona, když předvedl výborný obranný zákrok.
     
    57:33
    Domácí tým už hraje s prázdnou brankou, San Jose to zkusí bez gólmana a s šesti muži v poli
     
    57:08
    Tomáš Hertl převzal puk ve středním pásmu, kousek za modrou čarou o něj ale přišel, takže do zakončení z pravé strany už se nedostal.
     
    56:40
    San Jose by se potřebovalo dostat co nejdříve do útočného pásma, aby se mohlo odhodlat postupně třeba i k risku bez brankáře, ale zatím jsou hosté stále aktivní.
     
    56:16
    Teď už jsou hosté kompletní a Jarome Iginla dokonce získal útočné pásmo pro svůj celek. Následně už ale kotouč končí někde mezi diváky.
     
    55:50
    Domácí střídačka si vybírá oddechový čas.
     
    55:48
    Přesilová hra domácích se pomalu blíží ke konci a zdá se, že Avalanche ani teď nenechají soka skórovat v početní výhodě.
     
    55:17
    Brent Burns teď chyboval na modré čáře, když mu celkem pomalý kotouč podklouzl pod hokejkou a zamířil do středního pásma. Burns tak musí rychle zpátky ta toušem.
     
    54:44
    Joel Ward se dostával do slibné šance, když se na chvilku ocitl sám na pravém kruhu. Ale když už měl dobře namířeno, pálil těsně vedle pravé tyčky.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 11. Marleau (Ward), 34. Karlsson (Thornton, Vlasic), 49. Hertl (Brown, Burns) – 9. MacKinnon (Söderberg, Iginla), 15. Söderberg (Beauchemin, Tanguay), 32. Duchene (Martinsen), 48. Comeau (Johnson, Barrie), 49. MacKinnon (Söderberg, Tanguay), 59. MacKinnon


    San Jose Sharks: Jones (Stalock) – Vlasic, Braun, Martin, Burns, Dillon, DeMelo – Zubrus, Thornton, Pavelski – Nieto, Marleau, Ward – Donskoi, Tierney, Wingels – Karlsson, Hertl, Brown
    Colorado Avalanche: Pickard (Varlamov) – Beauchemin, Johnson, Holden, Barrie, Guenin, Redmond – Landeskog, Mitchell, Duchene – Tanguay, MacKinnon, Iginla – Martinsen, Söderberg, Comeau – McLeod, Grigorenko, Skille

    Rozhodčí: O'Rourke, St. Pierre – Sharrers, Heyer

    Diváci: 17 562
    bahis siteleri