Swansea – Sunderland 2:4 (kon.) | Manchester City – Everton 0:0 (kon.) | Stoke – Norwich 3:1 (kon.)
Southampton – Watford 2:0 (kon.) | Chelsea – West Brom 2:2 (kon.) | Liverpool – Arsenal 3:3 (kon.)
Tottenham – Leicester 0:1 (kon.)
konec
Manchester City
0:0 (0:0)
Everton FC
Středa 13.01.2016, 20:45 • Etihad Stadium, Manchester • Anglická Premier League • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Já se s vámi tímto loučím a přeji vám příjemný zbytek dne. (22:40:39)
     
    Dnešní utkání sledovalo na Etihad Stadium 53 796 diváků!
    Manchester City měl v závěru velikou šanci po faulu na Sterlinga v pokutovém území. Nicméně rozhodčí penaltu neodpískal.

     
    Máme dobojováno, bezbrankové první dějství se přeneslo i do druhého a oba týmy si tak rozdělují bod za remízu 0:0. Pro Everton je bod určitě cennější, než jak ho dnes uvidí hráči Manchesteru. Ti se velmi snažili, jenže gól jim zkrátka ne a ne padnout. Famózní výkon dnes podal především Tim Howard, který zneškodnil nejednu tutovku domácího celku.
     
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Raheem Sterling byl skluzem poslán k zemi Stonesem v pokutovém území Evertonu, jenže penalta se kupodivu nepískla!
     
    90+2
    Sergio Agüero byl nepěkně sražen k zemi Jagielkou, který si ovšem nepřipsal ani faul, ani kartu. Ve hře se zkrátka pokračuje a u míče je stále Manchester City.
     
    90+1
    Středopolař Jesús Navas se postavil k exekuci rohového kopu po zákroku Bainese. Nicméně jeho centr se dostal akorát na hlavu Jagielky, který kulatý nesmysl ihned odhlavičkoval pryč od Howarda.
     
    90
    Nastavovat se budou 3 minuty nad rámec řádné hrací doby.
     
    89
    Tentokrát zachraňoval svůj celek Bacary Sagna, který odkopl volný míč ve vápně Manchesteru. Na něj si totiž sbíhal Romelu Lukaku, který se už připravoval na střelbu.
     
    88
    Do konce zápasu nám zbývá pár minut a aktuálně je za bezbrankového stavu u míče hostující Everton, kterému se však nedaří projít přes hráče Manchesteru City.
     
    87
    Everton zahrával rohový kop kousek od rohového praporku Manchesteru City. Nicméně Joe Hart nijak ohrožen nebyl. Letící míč ihned odhlavičkoval pryč Yaya Touré.
     
    86
    Chvíli po rohovém kopu zkoušel kousínek za hranicí velkého evertonského vápna pálit Jesús Navas, jenže jeho projektil se k Timovi Howardovi ani nedostal, jelikož Ramiro Funes Mori jej blokoval a odkopl pryč.
     
    85
    Na druhé straně zkoušel pálit Clichy, nicméně jeho projektil odrazil obránce Stones na rohový kop pro Manchester. Toho se ujal David Silva. Opětovně ovšem z něj nic nevzešlo.
     
    84
    Everton čekal další rohový kop, jenže zde si vzal slovo Joe Hart. Ten nejenže vyboxoval letící míč, ale zároveň i díky němu onen kulatý nesmysl Martín Demichelis odkopl do bezpečí daleko od pokutového území domácích.
     
    83
    Hra se momentálně přesunula na polovinu domácího celku, kde se Everton snaží kombinacemi otevřít domácí obranu. Zatím však marně.
     
    82
    Sergio Agüero se prodral až k Timovi Howardovi, gólmana dokonce přestřelil. Jenže míč letěl velice těsně nad horní břevno hostující svatyně.
     
    81
    Nyní to zpoza šestnáctky Evertonu zkoušel ostrostřelec Yaya Touré. Jenže jeho projektil letěl až moc vysoko nad klec Howarda.

    Karel Janeba

    Branky:

    Karty:   51. Bešić (EVE)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 6:3. Rohy: 12:5. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 5:6.
    Manchester City: Hart – Sagna, Otamendi, Demichelis, Clichy – Y. Touré, Fernando – Navas, De Bruyne (74. Silva), Sterling – Agüero.
    Náhradníci: Caballero – Zabaleta, Kolarov, Delph, Silva, Iheanacho, Humphreys.

    Everton FC: Howard – Stones, Jagielka, Ra. Funes Mori, Baines – Barkley, Barry, Bešić – Deulofeu (70. Pienaar), R. Lukaku, L. Osman (71. Koné).
    Náhradníci: Robles – Oviedo, Koné, Mirallas, Lennon, Pienaar, Galloway.

    Rozhodčí: Roger East – Simon Beck, Harry Lennard, Michael Oliver

    Diváci: 53 796
    bahis siteleri